- Lid geworden
- 4 sep 2011
- Berichten
- 535
- Waardering
- 37
- Lengte
- 1m80
- Massa
- 87kg
- Vetpercentage
- 10%
Een vraag die me al een tijdje bezig houd. Hoe zit het met de voedingswaarde van bijvoorbeeld gehakt wanneer je deze in de pan hebt gegooid.
Ik had van de week 500gr gehakt gebraden en toen het gaar was afgegoten. Er bleef 360gr gehakt over.
Wat je weggooit is waarschijnlijk een combinatie van vet en vocht. Heeft iemand enig idee welke invloed dit heeft?
Ik ga ervan uit dat de voedingswaarde die op de verpakking staan voor rauw vlees zijn. Dus daar moet wel verlies bij komen kijken.
Ik had van de week 500gr gehakt gebraden en toen het gaar was afgegoten. Er bleef 360gr gehakt over.
Wat je weggooit is waarschijnlijk een combinatie van vet en vocht. Heeft iemand enig idee welke invloed dit heeft?
Ik ga ervan uit dat de voedingswaarde die op de verpakking staan voor rauw vlees zijn. Dus daar moet wel verlies bij komen kijken.