1. Welkom!

  Bodybuilding.nl is een Nederlands-Vlaams forum voor iedereen die interesse heeft in krachtsport, bodybuilding of fitness, of gewoon wat aan zijn of haar gezondheid wilt doen. Je zal je eerst moeten aanmelden als je berichten wilt plaatsen. Klik op de rode button hieronder om verder te gaan. Als je berichten wilt bekijken kies dan een subforum uit de lijst hieronder.

  Aanmelden is GRATIS! Er zijn honderden extra opties beschikbaar voor aangemelde leden, en het duurt slechts 30 seconden of minder!

  "Ik kijk hier ook nog niet zo lang rond, en ben nog niet zo gek lang met de sport bezig. Ik heb ervaren dat je hier echt goed geholpen wordt." Mich Lees het bericht

  Snel, eenvoudig en gratis

Voorstellen met mijn probleen

Discussie in 'Trainingsschema's en Programma's' gestart door denhaag76, 26 jun 2013.

Er is momenteel 1 gebruiker aanwezig in dit topic (0 leden en 1 gast).
 1. denhaag76

  denhaag76 Novice Topic_Starter

  Berichten:
  1
  Leuk Bevonden:
  0
  Geslacht:
  Man
  Lengte:
  1m89
  Massa:
  92kg
  Goedendag,

  Mijn naam is Jim, ik ben 36 jaar oud en heb in het verleden veel gefitnest. Ongeveer 4 jaar geleden ben ik geopereerd aan een hernia in mijn onder rug. Hier ben ik in belgie aan geholpen en de uitstraling naar mijn benen is zo goed als weg.

  Helaas heb ik in de afgelopen jaren veel geprobeerd om te gaan sporten, maar doordat ik een chronische instabiele rug heb, heb ik heel vaak last van een rug blessure.

  Sinds enige maanden train ik samen met een fysiotherapeut, waarbij ik wel iets verbetering merk, maar ik merk ook dat als ik last van verkramping in mijn rug krijg ik er langer last van heb.

  Iemand een idee om mijn rug spier sneller te laten versterken, als dit namelijk is gebeurd, zal ik naar alle waarschijnlijkheid niet geopereerd te worden waarbij ze wervels vast gaan zetten.

  Ik train nu af en toe met een aangepast schema, maar moet dit dikwijls onderbreken doordat mijn rugspier verkrampt. vast slaat.

  Alvast bedankt voor jullie antwoord.

  Groeten

   
 2. philippezzz7

  philippezzz7 Dutch Bodybuilder

  Berichten:
  419
  Leuk Bevonden:
  14
  Geslacht:
  Man
  Lengte:
  1m78
  Massa:
  98kg
  Vetpercentage:
  14%
  ik ben ook geopereerd aan men onder rug, helaas is de pijn niet verdwenen en ik heb dit enkele jaren geleden besproken met mijn arts en die liet me weten dat een operatie aan de rug de pijn niet wegneemt maar dat het een noodzaak is anders zou het enkel verergeren. dus ik neem al heel wat jaren pijnstillers (tramadol) ben nu bijna een jaar terug aan het trainen, neem niet te zwaar op vrij snel tempo en geïsoleerd en hoe sterker en gespierde je word hoe beter het gaat gaan met je rug, maar de pijn blijft jammer genoeg altijd (wat bij mij gepaard gaat met dagelijks gebruik van pijnstillers en soms spierontspanners al probeer ik die zo min mogelijk te gebruiken)
   

Deel Deze Pagina