1. Welkom!

  Bodybuilding.nl is een Nederlands-Vlaams forum voor iedereen die interesse heeft in krachtsport, bodybuilding of fitness, of gewoon wat aan zijn of haar gezondheid wilt doen. Je zal je eerst moeten aanmelden als je berichten wilt plaatsen. Klik op de rode button hieronder om verder te gaan. Als je berichten wilt bekijken kies dan een subforum uit de lijst hieronder.

  Aanmelden is GRATIS! Er zijn honderden extra opties beschikbaar voor aangemelde leden, en het duurt slechts 30 seconden of minder!

  "Ik kijk hier ook nog niet zo lang rond, en ben nog niet zo gek lang met de sport bezig. Ik heb ervaren dat je hier echt goed geholpen wordt." Mich Lees het bericht

  Snel, eenvoudig en gratis
Er is momenteel 1 gebruiker aanwezig in dit topic (0 leden en 1 gast).
 1. Fitnessfeetje

  Fitnessfeetje Novice Topic_Starter

  Berichten:
  4
  Leuk Bevonden:
  0
  Geslacht:
  Vrouw
  Lengte:
  1m73
  Massa:
  59kg
  Vetpercentage:
  19%
  Hoi sporters,


  Ik ben Fé, 23 lentes jong, woonachtig in Breda, en nu een half jaar "echt bezig" met krachttraining. Voor 2017 had ik de drive nog niet te pakken, moest mezelf naar de gym sleuren. Had altijd wel smoesjes klaar.. Sinds 2017 wilde ik een gezondere levensstijl, gezonder eten, minder stress en druk ervaren van werk etc. En ben het roer helemaal om gaan gooien!! Nu kan ik niet meer zonder. Ik ga meestal 4 x in de week, soms 3. Het mooiste wat ik tot nu toe van heb gekregen is rust in m'n hoofd en de kracht die het je geeft. Je lichaam is zo sterk en je kan zoveel! Deze mindset neem ik nu ook mee in het dagelijks leven. Als je iets wilt, lukt het, als je er echt in gelooft en voor vecht. Ik ben wel nog een echt groentje, dus kom hier lekker meelezen en meer kennis opdoen! Momenteel ben ik aan het bouwen met begeleiding van Health Advies Breda.

  Sportieve groetjes !
   
 2. ProudPizza

  ProudPizza Competitive Bodybuilder

  Berichten:
  2.808
  Leuk Bevonden:
  2.701
  Geslacht:
  Vrouw
  Welkom :)

  Hoe ziet momenteel je trainingsschema eruit?
   
 3. jeffrey1987

  jeffrey1987 Ripped Bodybuilder

  Berichten:
  3.074
  Leuk Bevonden:
  254
  Geslacht:
  Man
  Lengte:
  1m78
  Massa:
  90kg
  Vetpercentage:
  13%
  Welkom.
   
 4. marina1975

  marina1975 Never give up! Elite Member

  Berichten:
  20.511
  Leuk Bevonden:
  5.197
  Geslacht:
  Vrouw
  Lengte:
  1m68
  Welkom en succes!
   

Deel Deze Pagina