Da's altijd bij meets jonge,
ik mis die deadlift training in je log trouwens.. had je btw nog niet zo oud geschat , scheelt 10 jaar met mij
flinke wendler trainingen, veel assistance man, iets anders als mijn aanpak
He kerel, ik was vorige week net aan het wisselen tussen schema's dus heb een soort van fullbody gedaan zaterdag maar die vermeld ik dan meestal niet.
Oud oud wie noem je hier oud
maar ik word wel vaker jonger geschat haha
Ben van de week weer begonnen met wendler met idd redelijk veel assistance, maar wil wel per week reprange/uitvoeringen een beetje aanpassen om toch te variëren.
Ahww shit hehehe, als ik dat geweten had!!!
Ja had gewoon moet zeggen: MiTrenZ
HIER!!!!
Je was ook lekker bezig toen met lunges of niet? was toen aan het incline benchen
Ja, die dips gingen heel k*t destijds, was qua training sowieso helaas crap (qua kracht dan hè!!)
Heb me ook amper voorgesteld, omdat iedereen echt flink druk bezig was al met z'n eigen ding dusja...
Volgende meet gewoon beter dan hè
Haha volgende keer kennen we elkaar van gezicht, dus dat moet vast goedkomen.
Yes was ook lunges aan het doen, maar ik let meestal niet op m'n omgeving als ik midden in een oefening zit dus vandaar...
Klopt, ik probeerde ook tussen de oefeningen door een beetje contact te maken maar dat lukte niet echt
Daarom was het eten erna zeker relaxed, want daar was iedereen wat losser.
Update
Gisteren borst/triceps gedaan, maar de training liep voor geen meter.
Op de weg naar de sportschool was ik al moe en dat vertaalde zich in weinig kracht.
M'n wendler rep-out ging wel redelijk goed (10x67,5), maar daarna was het drama.
Gisteren ook de kipfilet van muscle meat geprobeerd en het is een top alternatief i.p.v. zelf kip kopen/schoonmaken/koken/verdelen over bakjes.
Ik denk dat de kipfilet qua bewerking ongeveer hetzelfde behandeld wordt als de tonijn uit blikjes, althans aan de structuur zou je het wel zeggen.
Ik heb kipfilet uit de koelkast gepakt en daar wat woksaus bijgedaan (ketjap/sesam) en ananas blokjes en daar overheen de gekookte rijst.
Ik deed hetzelfde ook al een tijd met m'n tonijn en pasta, maar bij dit product is het ook zeker toepasbaar.