XXL Nutrition

Vraagje

Users who are viewing this thread

SAHR

Advanced Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
10 apr 2004
Berichten
1.303
Karma
1
Je hebt bv op schijf C een map: BODYBUILDING

Met daarin allerlei submappen, laten we er eentje supps noemen.
Nu kun je met je rechtermuisknop erop klikken, en kiezen voor de optie:eigenschappen.

Daarna kies je bovenin aanpassen, en onderin kun je dan klikken op ander pictigram.

Heb je geklikt dan verschijnen een aantal standaard icoontjes, maar niet die ik gaaf vind.

Nu de vraag: Hoe kom ik aan gave toepasselijke icoontjes?, En hoe importeer ik die waarnaartoe, zodat ik ze kan kiezen?

Hartelijk dank voor degene die me hiermee kan helpen, want het lukt me al zo lang niet:(

B.v.d.
 

SAHR

Advanced Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
10 apr 2004
Berichten
1.303
Karma
1
  • Topic Starter Topic Starter
  • #2
tsss

Weet helemaal het antwoord hierop?
 

mbo2587

Advanced Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
27 jun 2006
Berichten
1.116
Karma
0
Je hebt bv op schijf C een map: BODYBUILDING

Met daarin allerlei submappen, laten we er eentje supplementen noemen.
Nu kun je met je rechtermuisknop erop klikken, en kiezen voor de optie:eigenschappen.

Daarna kies je bovenin aanpassen, en onderin kun je dan klikken op ander pictigram.

Heb je geklikt dan verschijnen een aantal standaard icoontjes, maar niet die ik gaaf vind.

Nu de vraag: Hoe kom ik aan gave toepasselijke icoontjes?, En hoe importeer ik die waarnaartoe, zodat ik ze kan kiezen?

Hartelijk dank voor degene die me hiermee kan helpen, want het lukt me al zo lang niet:(

B.v.d.

Op internet zijn speciale sites met icoontjes, deze dragen de extensie .ico. Als je wilt kun je zo'n icoontje downloaden en koppelen aan een snelkoppeling of map. Voor een map moet je ze volgens mij op de standaard Windows locatie zetten, zoek even op .ico en je zult ze vinden. Succes ermee!
 

Sporthaas

Advanced Bodybuilder
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
19 jul 2006
Berichten
1.200
Karma
0
Gebruik je XP?

Dan kun je toch via eigenschappen --> aanpassen een afbeelding kiezen met de browser!

Edit:
Wat hierboven al staat. Als je er een icoon van maakt zul je plaatje moeten hebben met de .ico extentie.
 
Laatst bewerkt:

mbo2587

Advanced Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
27 jun 2006
Berichten
1.116
Karma
0
Ohja je kunt ook gewoon zelf icoontjes maken door een plaatje te resizen en de juiste kleurwaarde toe te kennen. Standaard is dit 64 x 64 geloof ik en zorg dat je de extensie veranderd. De standaard icoontjes van Windows staan in een shell.dll bestand in de system32 folder geloof ik.
 

SAHR

Advanced Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
10 apr 2004
Berichten
1.303
Karma
1
  • Topic Starter Topic Starter
  • #6
Gebruik je XP?

Dan kun je toch via eigenschappen --> aanpassen een afbeelding kiezen met de browser!

ja maar er staan er een beperkt aantal in, en die zijn niet toepasselijk voor de mappen die ik wil gebruiken. ( nee geen porn!!! ):D
 

SAHR

Advanced Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
10 apr 2004
Berichten
1.303
Karma
1
  • Topic Starter Topic Starter
  • #7
Op internet zijn speciale sites met icoontjes, deze dragen de extensie .ico. Als je wilt kun je zo'n icoontje downloaden en koppelen aan een snelkoppeling of map. Voor een map moet je ze volgens mij op de standaard Windows locatie zetten, zoek even op .ico en je zult ze vinden. Succes ermee!

Thx dit is bruikbaar, karma is al onderweg
 

Naar boven