MuscleMeat

Vrede op het forum please

Bezoekers in dit topic

munk

Competitive Bodybuilder
15 jaar lid
Lid sinds
21 apr 2003
Berichten
2.220
Waardering
2
Zou het niet beter zijn dat iedereen elkaar ier es gaat respecteren? Er lopen al zo weinig bodybuilders rond en de helft zit hier elkaar de grond in te boren....zonde zonde zonde...


Een eerste stap zou zijn dat nieuwkomers geen felle bek meer opzetten, dan zullen al veel problemen vermeden worden

DANK U
 
Klopt, de sfeer wat wel steeds grimmiger. Aan de ene kant is het wel leuk, een beetje leven in de brouwerij, maar het moet niet uit de hand lopen, uiteindelijk moeten we wel gewoon van elkaar gaan leren ipv elkaar afkraken.
 
Kusje voor iedereen ... :D
 
ik ben het helemaal met je eens, veel nieuwkomers hebben opeens de grootste praatjes, deze mannetjes lijken opeens als paddestoelen uit de grond te schieten... :rolleyes:
natuurlijk moeten wij geduld met ze hebben zodat ze vanzelf leren hoe we hier met elkaar omgaan :D

make :heart: not [Abeelding niet meer beschikbaar]
 
agreed!
karma-afschaffing zou ook voor ''vrede'' zorgen..
 
Het beste is om bepaalde figuren te negeren, maar er zijn altijd wel mensen die blijven reageren. Jammer..
 
Momenteel is het echt een zooitje in de foto sectie. allemaal gezeik over wie groter en kleiner is of wie meer macht heeft of niet. Shut the **** up ya'll we zijn allemaal gelijk aan elkaar of je nou 180 kilo 55 kilo bent. we zijn allemaal maar mensen en beoefenen de zelfde sport. dus Respecteer elkaar
 
Sommigen moeten gewoon nokken met Synthol in hun al veels te grote ego te spuiten. Lijkt wel een stelletje kleuters die hele clan die op eens kwam aanwaaien. Niet bedoeld trouwens als aanzet voor een nieuwe flame thread, maar bedreigingen met fysiek geweld tonen gewoon aan dat degene die zich zo uit het verbaal niet kan bolwerken. Kinderachtig schoolpleingedrag.
 
Helemaal mee eens wordt af en toe ziek ervan als weer een hele thread word verziek omdat iemand zijn grote mond weer eens niet kon houden:yell:

reinier vette avatar trouwens keek eerder altijd naar J. Bravo super gast
 
Ik vind DJNRG83 een coole avatar hebben :D STITCH!!

ontopic: VaN Die GaSTeN ZijN We Nu aF :rolleyes:

-peace-
 
Ik snap die wido gasten niet....denken ze dat ze op het olympia staan ofzo ???
 
Je ken zeggen wat je wil van die gasten, maar ze gaan wel ****ING HUGE WORDEN, YEAP YEAP, LIGHT WEIGHT, LIGHT WEIGGGGHHHHTTTTT BABYYYYYYYY!!!!!!!! HYPER HYPER!!!!


;)

peace bro's! :)
 
whahaha, lekker Rob. Maar idd, echte 'mannen' he.
 
Back
Naar boven