AndroidHealthClinic

vrouwen en gewichtheffen :D

Bezoekers in dit topic

Vince

Advanced Bodybuilder
15 jaar lid
Lid geworden
9 nov 2002
Topics
82
Berichten
948
Karma
1
Stats  
Lid geworden
9 nov 2002
Berichten
948
Karma
1
Leeftijd
41
Locatie
België
Geslacht
Man
[Abeelding niet meer beschikbaar]


"Het was even schrikken maandagnacht tijdens de olympische finale gewichtheffen tot 58 kilogram in het Exposition Center in Sydney. De Belgische deelneemster Ingeborg Marx heeft tijdens de discipline stoten net in twee pogingen 100 kilogram boven het hooft getild. Bij haar derde poging probeert ze 105 kilogram. Ingeborg draait haar handen rond de metalen staaf, richt zich met gestrekte armen op. De camera zoemt in. Bij de eerste stootbeweging, waarbij ze hurkend weer neerzit en het gewicht op de schouders en borst legt, gebeurt het; Ingeborg plast in haar broek. Zonder verpinken zet ze haar stootpoging verder.

Tevergeefs, Marx strandt op 100kg.

Wie het op televisie zag, bekeek de beelden niet zonder gêne. Ingeborg was niet de enige gewichthefster met een blijkbaar gevoelige blaas.

Volgens Oosterlinck van de RUG is dit niets om zich over te schamen. Stressincontinentie of inspanningsincontinentie heet dit in het vakjargon. Bij zware lichaamsbelasting komt dit vooral meer voor bij vrouwen dan bij mannen omdat de te overbruggen afstand van de mannen groter is.

Vrouwen in de sportwereld die doping gebruiken hebben minder vaak last van incontinentie, maar anderzijds is het vrije plassen tijdens een inspanning vaak een middel om zwaardere inspanningen te kunnen leveren."

:D

Toch wel mooie prestatie voor een vrouw ondanks de ongemakjes


;)
 
Ik heb er idd wel eens hele duidelijke plaatjes van gezien. Lijkt me toch echt wel balen voor de dames ook al is het een vrij normale reactie op die ernorme belasting.
 
Hoort erbij.. ze had ook een fietsbroek met ingebouwde pampers aan kunnen doen, dan was het niet te zien geweest.

wel jammer dat er eindelijk eens een topic komt met vrouwen die gewichtheffen en dan weer een negatief element erin..

Espi
 
ze was sterk... wisten jullie trouwens dat zij bij ons trainde vroeger? zij heeft toch over de 200kg gesquat en gedeadlift. zijn weinig jongens onder jullie die het zouden kunnen hé :D
 
Originally posted by Spike
ze was sterk... wisten jullie trouwens dat zij bij ons trainde vroeger? zij heeft toch over de 200kg gesquat en gedeadlift. zijn weinig jongens onder jullie die het zouden kunnen hé :D

Tja, met evenveel jaren training volgens mij wel. :p
 
waarschijnlijk zelfs niet :D en zij woog toen 60 kg... :D
 
Is ze geen she-male? :)

Maaruh, das inderdaat errug netjes als je 60 gk weegt!
 
dammm Respect voor deze Dame ! Heel Knap :thumb:
 
Back
Naar boven