MuscleMeat

vrouwen slaan? (1 bezoeker)

vrouwen slaan ja of nee?


  • Totaal stemmers
    100

Bezoekers in dit topic

Mijn vuisten jeuken ook al jaren, sinds ik begon met trainen heb ik nooit meer ruzie gehad. De eerste de beste die mij fysiek bedreigd kan het niet meer navertellen!
 
Wat is er hier toch aan hand?

De een opent een topic over hoe hij kan verwachten dat zijn ouders reageren als hij vertelt dat ie homo is. Een tweede rotpuber propageert voor kinderporno en een derde opent een topic over vrouwen slaan.

Om je vraag te beantwoorden: nee, ik sla geen vrouwen.

haha topics die je niet interesseren hoef je niet in te reageren hoor. dbb is geen tentamen waar je telkens antwoord op moet geven.
geef je wel antwoord, vind je het topic stiekem wel interessant:p
 
Als een vrouw mij zou slaan kan ze wel wat terug verwachten. Maar dan hou ik me wel een beetje in en niet in het gezicht.
 
Gisteren ook nog een dom wijf van bij mij op school een tik gegeven (niet met vuist), zat eerst hele tijd op haar hardst op mijn borst geslaan wat mij niets deed maar sloeg dan "per ongeluk" op mijn kin. Sja...
 
het enige wat ze kunnen krijgen is een kogel
 
zwakke geest, als een vrouw mij slaat lag ik daar om. kom op nou wat voor schade kan zo'n vrouwtje nou aanrichten?
kijk als ze je met de vuist vol op je ogen of mond gaan slaan is het een ander verhaal natuurlijk maar zelfs dan zou ik nog nooit een vrouw slaan.

Ik ken een vrouw die in staat is en ook de agressie heeft om de meeste mannen op dit forum verrot te slaan. Ze is inmiddels beschoten en met kapotte bier flesjes bewerkt. Ze heeft er niets van geleerd. Kortom ze weet wat geweld is en schuwt niet om het te gebruiken.

Zou ze mij aanvallen dan zou ik me verdedigen alsof het een man betrof.

Verder heb ik mijn vrouw bijna op haar te grote muil geslagen, het bekende bloed onder de nagels vandaan treiteren. Ik heb me afgereageerd op het meubulair.
 
Verder heb ik mijn vrouw bijna op haar te grote muil geslagen, het bekende bloed onder de nagels vandaan treiteren. Ik heb me afgereageerd op het meubulair.

In zulke gevallen vind ik het dus 'not done' om een vrouw te slaan. Dat vrouwen het bloed onder je nagels vandaan kunnen halen, is geen speld tussen te krijgen. Dat staat buiten kijf. Fysiek geweld is dan echter geen oplossing in mijn ogen. Zelfverdediging ok, maar vrouwen op hun muil slaan omdat ze treiteren vind ik getuigen van weinig respect.

M.a.w. je hebt het goed gedaan Vince, voor zulke gevallen heb je het meubilair. Jezus was niet voor niets timmerman, potverdomme.
 
Back
Naar boven