XXL Nutrition

Waar doen we het toch eigenlijk voor


Bezoekers in topic

Piep...piep...piep

De magnetron geeft aan dat het weer tijd is om mijn benodigde voedinsstoffen te nuttigen...
tijd om te eten dus. Dat is op zich al een element van mijn en ons leven waar we ons al redelijk druk om kunnen maken. Hoe laat eten we vandaag?
nee, niet standaard om 17.30. Niet?
nee, om 05.30, om 08.30, vervolgens om 11.30, dan weer om 14.30, om vervolgns tegen 17.15 weer te eten en dan nog eens om 21.00 mijn laatste maaltijd naar binnen te werken. Tja, we zijn er wat druk mee.
Velen kijken ons raar aan als we weer stipt om 08.30 een bakje kip met bijbehorende vork uit de rugzak tevoorschijn halen. Een rugzak die hoofdzakelijk dienst doet als maaltijdenhouder met een aantal flesjes water.

De maaltijden zijn sóchtends vroeg met uiterste zorg voorbereid. Welke gek gaat er nu om 05.15 een stuk kipfilet koken om dat vervolgens bij gebrek aan een magnetron op het werk het ook nog eens in aluminiumfolie te verpakken en dat in zijn gedachten 3 uur later te verorberen?

juist, ondergetekende.

Maar goed, de magnetron geeft weer aan dat het etenstijd is en ik haal mijn koolvisfilet van 100 gram en rijk aan 17.6 gram eiwitten uit de magnetron..ai, dat schaaltje is nog warm en het schuim druipt er nog vanaf.
Naast mij staat mijn broer wederom kipkrokantjes en goudbruine frietjes uit de frituurpan op zijn bord te scheppen, klodder mayo hier, een paar lepels satésaus daar...kom ik aan met mijn zielig klein schuimend stuk dooie vis. Ik loop maar door naar de kamer, mijn broer en zijn dikmakertjes achter mij latend. Die tijd heb ik gehad

Een paar jaar terug waren de frituurpan, de pretsigaret en de nodige alcohol de 3 hoekstenen van mijn leven,
Ik was verslaafd aan vette snacks, frikandellen, kiphapjes, borrelnoten, koekjes.. noem het maar op, ik at het net zoals velen, elke dag.
verslaafd? jazeker. Klinkt overdreven maar ik kon echt niet zonder. Als ik s'avonds laat in mijn bedje lag dacht ik weer aan de frikandellen die de volgende dag weer mijn mondje in zouden gaan.

Sinds mijn ouders gescheiden waren moest mijn moeder hard en veel werken om mij en mijn tweelingbroer te kunnen onderhouden. Koken en goed voedzaam eten schoot er dan vaak in. En als mijn moeder dan eten kookte was dat vaak alleen op de zondag. Niet dat mijn broer en ik dat erg vonden, nee hoor. We hadden altijd nog onze trouwe vriend, de frituurpan. hoezo, een hond is a mans best friend..

Na verloop van tijd kreeg ik last van mijn pens die al aardig gevormd was, juist in de breedte ja. ik leerde iemand uit mijn buurt kennen en ging voor de gein een keer mee naar de sportschool. Dit was een klein hok en totaal niet wat ik voor ogen hield van wat ik zag op tv.
Maar eenmaal binnen was ik verkocht. Ik vond het geweldig. Zonder enige kennis besteedde ik 6 maal per week trouw 2 uur in het hok. Schema's...pffff waarom zou ik, zolang ik maar bezig was vond ik het allemaal allang best. Mijn maatje was na verloop van tijd gestopt maar ik hield voet bij stuk.
Trainen was in mijn ogen spieren kweken en droog worden tegelijk, wat kon er misgaan
En voeding? wat voeding? Eenmaal thuis gekomen stond de frituurpan weer overuren te draaien.

Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met een sportief blad behalve de Voetbal International weet ik nog goed. Ik zat toen helemaal van de wereld bij een maat van me thuis en zag onder zijn zooi met kleding de Mens Health liggen. Ik vond het wel een interessant blad en sinds dat moment kocht ik niet meer de VI maar de Mens Health. Mijn maten van toendertijd zag ik amper nog. De groep viel, mede doordat er een aantal in de bak belandden, uit elkaar. Achteraf gezien een hele positieve wending.

Elke maand kocht ik de Mens Health waar ik na verloop van tijd enkel nog de fitness-artikelen de moeite waard vond om te lezen en me echt in te interesseren maar helaas bleek dat elke maand teveel van dezelfde orde te zijn.
Na het zien van een advertentie van American Sports besloot ik om mijn eerste supplement aan te schaffen: Spierballen.
het klonk veelbelovend, was niet duur en tja, ik was jong en beînvloedbaar voor dit soort reclame.
Mijn voedingsschema was echter nog verre van perfect. Sterker nog, daar besteedde ik nog helemaal geen aandacht aan omdat ik dat gewoonweg niet wou veranderen.

Vervolgens wou ik weer de MH kopen toen plost mijn oog viel op de Muscle & Fitness. Mmm ziet er interessant uit, de snelste weg naar een grotere triceps, Jij (ik dus)..groter?...niet verkeerd dacht ik. Ik zette de MH terug in het schap. Maar tegelijkertijd vroeg ik mij af of dit blad wel geschikt was voor mij. Ik bedoel, ik ben toch niet zo groot als er op die cover staat, ze zien me al aankomen bij de kassa. Een jong van amper 19 met armpjes zo dun als frikandellen en een klein buikje..geen mannelijke vorm te herkennen en die koopt een blad voor spierbundels..komaan zeg.

Na de stap, voor mij een grote stap toendertijd, gezet te hebben was ik verkocht. Ik las dat blad van voor naar achter en weer terug. Na verloop van tijd was ik ook verkocht aan de Flex. Zodra het einde van de maand naderde was ik in de kiosk te vinden om te kijken of de nieuwe uitgave al in de schappen stond. Groot was ook vaak de teleurstelling als het een uitgave van 2 maanden betrof. Door deze bladen ben ik ook echt bewust geraakt van het nut van voeding. Dit was echter mijn enige bron van inspiratie en ja, informatie. Mede door deze eenzijdige kijk op de bodybuildingwereld ging ik ervan uit dat elk schema ook voor mij werkte. Ik bleef dus te vaak en te lang op de sportschool maar de kwaliteit van het leventje werd mede door mijn aandacht aan mijn voeding een stuk beter.

Het eerste resultaat van mijn trainingen weet ik nog al te goed. Toen de seperatie tussen mijn voorste schouderkoppen en mijn borst zich toonde was ik zo blij als een kind. Ik weet nog goed dat ik die afscheiding het streepje noemde..lol


Piep...piep...piep

Ondertussen is mijn koolvis mijn slokdarm gepasseerd en op weg naar mijn maag. Nu kan ik gaan genieten van mijn bordje met havermoutpap..erg voedzaam en gezond terwijl mijn broer voor de tweede maal zijn snacks onderdoopt in het frituurvet.

Soms zie ik met argwaan mijn broer voor de tweede maal weer een lekkere doch ongezonde maaltijd opscheppen terwijl ik op de klok kijkende moet aanzien dat ik nog 1,5 uur moet wachten voordat ik mijn volgende maaltijd, een kleinere maaltijd ook nog eens, ga eten. Dat zijn dan echt van die momenten waarbij ik denk:

"Waar doe ik het toch voor?"

Wat als ik nou nooit gekozen zou hebben voor dit leventje;
Wat als ik nou gewoon verder was gegaan met het nuttigen van alle genotsmiddelen die het leven mij te bieden heeft;
Wat als ik nou nooit in die bui bij mn maat dat blad had opengeslagen;
Wat als...

dan had ik nu ook lekker onbezorg kunnen genieten van lekker eten, lekker doen waar ik zin in heb zonder telkens weer aan het trainen en aan het (op tijd) eten te denken.

Maar voordat deze gedachtengang zich meester maakt over mijn gevoelens loop ik naar de spiegel, één blik en mijn herinneringen aan vroeger, en dan weet ik het weer. Daar doe ik het voor!

En nu, nu zit ik continu op dit forum. Ik heb in deze korte periode veel geleerd. Vooral qua voeding heb ik aardig veel opgestoken. Sinds maart 2003 ben ik niet zo intensief bezig geweest met deze sport. Het feit dat elke member op zijn eigen manier bezig is met zijn lichaam en iedereen zijn advies en tips met een ander met of zonder dezelfde doelstellingen wil delen is toch geweldig.
Dit zijn juist de mensen van wie je het meeste leert. Ze hebben dezelfde ervaringen meegemaakt en zijn geen doorgewinterde professionals die 2 maal per week, 7 dagen per week trainen.
Nee, ik heb het over mensen met over het algemeen dezelfde financiele en sportieve middelen en dus ook dezelfde financiele en sportieve beperkingen.

Het is voor iedereen een kwestie van vallen en opstaan geweest en dat maakt juist de ervaringen des te interessanter. Ik heb spijt dat ik de basis heb verwaarloosd, zowel qua training als qua voeding.
Ondanks dat idereen anders is en anders reageert op bepaalde methodes kan je er veel lering uithalen. Ik merk zelf dat 4 maal per week een uurtje trainen veel beter werkt voor mij. Dat merk je pas na verloop van tijd, wie weet denk ik daar over een jaar weer heel anders over.

Ik vind het voedingaspect zelfs zo interessant geworden dat ik mijn opleiding hieraan verder wil gaan wijden. dit had je me een aantal jaren terug moeten vertellen...ik lachte je vierkant uit!
Ik geef veel mensen hier advies en krijg ook veel advies terug. Telkens als ik een nieuwe member help die vragen heeft omtrent voeding en dergelijke zie ik enerzijds mijzelf erin terug. Met een verschil, ik wist toen ook van niets en ben de verkeerde weg ingeslagen om vervolgens vooral via dit forum helemaal bijgeschaafd te worden. Ik hoop zodoende dat ook mee te geven in mijn adviezen. Bij alles wat je doet moet je je bewust zijn wat je doet. Ik zal eerlijk zeggen dat ik helemaal geen behoefte meer heb aan al die zoete troep en vette snacks..nee hoor, geef mij maar gezond bodybuildingvoedsel!

Mijn broer zegt wel eens: " man, je bent helemaal verslaafd aan dat forum van je"

En weet je, ik denk dat hij ook zeker wel gelijk heeft. Ik ben erg geînteresseerd aan vrijwel alles wat met deze sport te maken heeft. Ik vind het geweldig hoe mensen er tegen aan kijken. Iedereen heeft een andere mening over bepaalde elementen van de sport wat de nodige discussies kan opleveren en dat, dat maakt het in mijn ogen zo interessant.

Ik hoop dat dit behalve een artikel dat puur op gevoel is geschreven ook een motivatie is voor diegene die nooit en te nimmer denkt het lichaam van zijn dromen te halen. Ik zal je namelijk zeggen, ik ben mijn buik kwijt en krijg regelmatig complimenten over mijn nieuwe lichaam. En ja, daar doe je het toch ook zeker voor. Dat geeft zelfvertrouwen, en zelfvertrouwen geeft je een positieve kijk op het leven. En wat is nou het belangrijkste naast een positieve blik op het leven?

Juist, een lichaam dat je veel moeite en opofferingen heeft gekost maar terugkijkend is dat de kick die je accu weer oplaad om elke training alles te geven, om elke dag bezig te zijn met je lichaam. Je lichaam is iets wat je moet koesteren, je hebt er maar één waar je voorzichtig op moet zijn.

Sommige zeggen wel eens dat het leven een groot feest is en dat je daar moet van genieten met alles wat het leven je te bieden heeft. Prima, maar ik doe dat het liefst in een mooi lichaam waar ik van en waar ik mee geniet en waar anderen ook van kunnen genieten. en dat dat dan gepaard gaat met veel kosten?

Tja, voor een droog gespierd lichaam, dat lichaam waar iedereen naar verlangt, heb je gewoon kwalitatief goed voedsel nodig. Niet goedkoop nee, maar wel een investering in de toekomst, een toekomst met het lichaam van jouw dromen.

En die gedachte, die maakt alle opofferingen dubbel en dwars waard!
 
Laatst bewerkt:

Bram

Cool Novice
+15 jaar member
Lid geworden
9 nov 2002
Berichten
187
Waarderingsscore
0
Leuk geschreven dandy!!!

Ik ben nu bezig met het verorberen van een halve bak kwark 2 bruine boterhammen met kaas een kiwi en een glas melk :)
 

maniac

Puny human
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
4 nov 2002
Berichten
7.335
Waarderingsscore
54
Je moet nu dus nog een heel schooljaar?
En dan heb je wel je papiertje?
 

ccnp

Advanced Bodybuilder
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
12 nov 2002
Berichten
1.393
Waarderingsscore
1
Leuk geschreven en ook heel herkenbaar.:D
 

dandyman

Huge Freak
+15 jaar member
Lid geworden
1 mrt 2003
Berichten
7.925
Waarderingsscore
1
Originally posted by maniac
Je moet nu dus nog een heel schooljaar?
En dan heb je wel je papiertje?

is wel te hopen..moet enkel nog discipline opbrengen om t ook daadwerkelij te halen, maar zal gaandweg t jaar wel goed komen. eerst droog worden en er goed uit zien en dan zie ik wel verder:D
 

TongPo

Ripped Bodybuilder
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
28 apr 2003
Berichten
4.251
Waarderingsscore
5
Dandyman aka Havermoutman aka Columnman aka Voedingman aka ..........man aka ...............

Hij is dé man :D
 

Guillermo

Competitive Bodybuilder
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
9 okt 2002
Berichten
1.561
Waarderingsscore
0
Leuk artikel dandy,
dandy word onze vaste column schrijver voor dutchbodybuilding magazine :)
 

dandyman

Huge Freak
+15 jaar member
Lid geworden
1 mrt 2003
Berichten
7.925
Waarderingsscore
1
haha, jongesn en espi bedankt voor de complimenten. Ik heb nu al de motivatie voor een volgend artikel. ben al bezig met een kladje....:)

:thumb:

ps,

Originally posted by DJNRG83
Leuk artikel dandy,
dandy word onze vaste column schrijver voor dutchbodybuilding magazine :)

wat schuift t?:D
 
Laatst bewerkt:

KaLe

Mommy's little monster
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
8 okt 2002
Berichten
26.155
Waarderingsscore
412
Lengte
1m69
Massa
95kg
Originally posted by admin
Haha mijn broer vreet zich te pletter aan vette en zoete dingen, frituut, magnetron ed. Maar word niet dikker. Hij sport namelijk ook erg veel, dus alle energie word opgebruikt. Gekke is, ook al is hij relatief mager, dat hij nu WEL een sixpack heeft en ik niet :mad:

ja maar jij hebt de massa en hij niet ;)


@dandy: goed stuk :thumb:
 

maniac

Puny human
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
4 nov 2002
Berichten
7.335
Waarderingsscore
54
Originally posted by dandyman


is wel te hopen..moet enkel nog discipline opbrengen om t ook daadwerkelij te halen, maar zal gaandweg t jaar wel goed komen. eerst droog worden en er goed uit zien en dan zie ik wel verder:D

Met die discipline zal het wel goed zitten;)
 

dandyman

Huge Freak
+15 jaar member
Lid geworden
1 mrt 2003
Berichten
7.925
Waarderingsscore
1
discipline om school af te maken:D..

de discipline die jij bedoelt is idd geen probleem :lifter::thumb:
 

Frenkpie

Massive Warrior
+15 jaar member
Lid geworden
17 nov 2002
Berichten
19.641
Waarderingsscore
901
Lengte
1m72
Massa
88kg
erg mooi artikel dandy ! ik heb zelf ook zitten denken om een soort gelijke artikel te schrijven over hoe t begonnen was met mij enz en hoe t nu verloopt.

t rare is, al me vrienden vreten chips,snacks en drinken bier tot ze er bijna letterlijk bij neervallen. vooral t laatste zien ze als een sport en doen wedstrijdjes.

de laatste jaren is er zelfs drugs bijgekomen bij me groep van weed tot soms zelf speed... elke dag zitten mijn vrienden op t veldje langs mijn huis wat te luieren in t gras en als ik dan om 8 uur weer afgepeigerd naar huis fiets, zeggen ze keer op keer dat ik gestoord ben om mezelf zo moe te maken voor 'nix'.

maja, that's life en ik zeg maar zo: iedereen heeft zijn eigen prioriteiten. en dit is mijn prioriteit: BB.

verder wat ik nog wil zeggen is dat heeel erg veel dingen dat je zegt sterk overeenkomt met hoe ik vroeger was en nu geworden ben en ook dat mijn interesse STERK is veranderd van zuipen/snacken/ de hele nacht computeren etc. tot veel trainen en gediciplineerd dieten.

nogmaals erg mooi artikel en ben erg benieuwd naar je foto's op t einde van je cut-fase, en btw post je broer je dan ook ff erbij als da kan :D wil t verschil welles zien.

greets

Frank

:thumb:
 

dandyman

Huge Freak
+15 jaar member
Lid geworden
1 mrt 2003
Berichten
7.925
Waarderingsscore
1
dank je wel frenk. idd, heb nu ook zon vriendengroep. maar met t verschil dat ze allemaal trainen op een na omdat die dat niet kan wegens een blessure. maar enkel trainen he, voor de rest zuipen en vrteen tot ze een ons wegen..of iets meer uiteraard:D
maar hun weten ook niet zozeer van mijn voedingspatroon en dergelijke. we praten wel vaak over trainingsschemas en zo maar verder niet, een maat van me denkt biinnne een week zn pens kwijt te zijn dus laat ze maar lekker doen. hun zijn toch niet geintereseerd in voeidng ed laat staan dat ze zich aan een voedingsschemahouden .ze komen er wel achter:D

maar tijdens feessies of dergelijke wordt er altijd aan die grote gasten (groot in de zin van wel groot, wel breed..maar dikke spektieten en een bolle pens) grvaagd hoeveel ze wel niet kunnen drukken en zo. ik ebn zeker niet de grootse daar..wel de droogstre en daar gaat t mij momenteel toch om.
een maatje van me traint enkel zn borst..je weet wel de beachboymuscles. als ik m weer op msn spreek en hij gaat weer traine..jawel hoor, borst, en armen..keer op keer. heb m al gezeg dat die zn schema moet omgoooien maar neeeeeuuuhh **** you!:)

prima kerel, groeien doet hij totaal niet. hij is echt een ecto en let ook niet op zn vrtene maar haalt wel creatine en dergelijke. ga ze ook zeker niet aansporen om erop te letten. is hun keuze.

maar na de aankomende vakantie ben ik benieuwd of hij mn tips opgaat volgen. dan ziet ie hoe ik eruitzie zonder shirt.:thumb:

dandy die nu wel snel weer zn ego aan de kapstok moet hangen en weer zn bescheidenheid naar boven moet halen:D

ps: mn andere groep maten (heb er meerdere) heb ik een goede vriedn zitten die mij om hulp heeft gevraagd. hun weten dan wel weer dat ik zwaar intensief met de sport ed bezig ben en het hee voedingsgebueren bestudeer. help hem ook een handje met en dieetje ed.

en idd, hoop dat mn broer meewil werken maar ben er bang voor
 

Medus@

Dutch Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
9 jan 2003
Berichten
444
Waarderingsscore
0
Top stuk dandy! heel herkenbaar!
 

dandyman

Huge Freak
+15 jaar member
Lid geworden
1 mrt 2003
Berichten
7.925
Waarderingsscore
1
haha, bedenk met net dat ik de ene VI (voetbal International) qua interesse heb ingeruild voor een ander (verzadigingsIndex:))
 

FraGGo

Advanced Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
8 dec 2002
Berichten
936
Waarderingsscore
0
Echt heel erg mooi Dandy :thumb:
 

squeezer

Cool Novice
+15 jaar member
Lid geworden
6 feb 2003
Berichten
140
Waarderingsscore
0
erg indrukwekkend.......heb het met plezier gelezen..... :thumbs:
 

KaLe

Mommy's little monster
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
8 okt 2002
Berichten
26.155
Waarderingsscore
412
Lengte
1m69
Massa
95kg

Koning Eenoog

Incognito
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
16 okt 2002
Berichten
28.250
Waarderingsscore
5.492
Lengte
2m30
Massa
160kg
Vetpercentage
1%
dandyman zei:
dank je wel frenk. idd, heb nu ook zon vriendengroep. maar met t verschil dat ze allemaal trainen op een na omdat die dat niet kan wegens een blessure. maar enkel trainen he, voor de rest zuipen en vrteen tot ze een ons wegen..of iets meer uiteraard:D
maar hun weten ook niet zozeer van mijn voedingspatroon en dergelijke. we praten wel vaak over trainingsschemas en zo maar verder niet, een maat van me denkt biinnne een week zn pens kwijt te zijn dus laat ze maar lekker doen. hun zijn toch niet geintereseerd in voeidng ed laat staan dat ze zich aan een voedingsschemahouden .ze komen er wel achter:D

maar tijdens feessies of dergelijke wordt er altijd aan die grote gasten (groot in de zin van wel groot, wel breed..maar dikke spektieten en een bolle pens) grvaagd hoeveel ze wel niet kunnen drukken en zo. ik ebn zeker niet de grootse daar..wel de droogstre en daar gaat t mij momenteel toch om.
een maatje van me traint enkel zn borst..je weet wel de beachboymuscles. als ik m weer op msn spreek en hij gaat weer traine..jawel hoor, borst, en armen..keer op keer. heb m al gezeg dat die zn schema moet omgoooien maar neeeeeuuuhh **** you!:)

prima kerel, groeien doet hij totaal niet. hij is echt een ecto en let ook niet op zn vrtene maar haalt wel creatine en dergelijke. ga ze ook zeker niet aansporen om erop te letten. is hun keuze.

maar na de aankomende vakantie ben ik benieuwd of hij mn tips opgaat volgen. dan ziet ie hoe ik eruitzie zonder shirt.:thumb:

dandy die nu wel snel weer zn ego aan de kapstok moet hangen en weer zn bescheidenheid naar boven moet halen:D

ps: mn andere groep maten (heb er meerdere) heb ik een goede vriedn zitten die mij om hulp heeft gevraagd. hun weten dan wel weer dat ik zwaar intensief met de sport ed bezig ben en het hee voedingsgebueren bestudeer. help hem ook een handje met en dieetje ed.

en idd, hoop dat mn broer meewil werken maar ben er bang voor


Ghahaha, bij mij in mijn matengroep zijn r ook een stel die trainen. Natuurljk niet zo intensief en zonder op hun voeding te letten. Ik heb ook niet echt behoefte hen r op te wijzen. Wel eens gedaan maar dan krijg je antwoorden als 'ik hoef geen bodybuilder te worden'. Ach jah, over enkele weekjes als ik vri heb en we lekker gaan zwemmen, dan is het vaak dat ze toch ineens stukken geinterreseerder zijn in hoe je trained en eet :)
 

CQ_Demolisher

Ripped Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
19 jan 2003
Berichten
3.267
Waarderingsscore
1
Rob G zei:
Ghahaha, bij mij in mijn matengroep zijn r ook een stel die trainen. Natuurljk niet zo intensief en zonder op hun voeding te letten. Ik heb ook niet echt behoefte hen r op te wijzen. Wel eens gedaan maar dan krijg je antwoorden als 'ik hoef geen bodybuilder te worden'. Ach jah, over enkele weekjes als ik vri heb en we lekker gaan zwemmen, dan is het vaak dat ze toch ineens stukken geinterreseerder zijn in hoe je trained en eet :)
ja, zoiets heb ik ook, ik heb vrienden die alleen 3-4x per week trainen en verder niets, als ik dan vraag waarom ze zich niet verdiepen in de voeding e..d. zeggen ze dat ze niet te groot willen worden..

overigens wel irritant dat ik een vriend heb die dit ook doet maar toch een ontzettend mooi fysiek heeft opgebouwt, zijn BF zit rond de 6 % en hij is het hele jaar door ontzettend strak..
 

dandyman

Huge Freak
+15 jaar member
Lid geworden
1 mrt 2003
Berichten
7.925
Waarderingsscore
1
CQ_Demolisher zei:
overigens wel irritant dat ik een vriend heb die dit ook doet maar toch een ontzettend mooi fysiek heeft opgebouwt, zijn BF zit rond de 6 % en hij is het hele jaar door ontzettend strak..

mijn trainingsmaatje idem. moet m elke training uitleggen wat we gaan doen, hij interesseert zich er echt niet voor, daar ben ik voor en dat klopt idd...eerlijk waarr om moe van te worden.
als ik weer aan m vraag wat we gsiter hebben gepakt gaat ie eerst nadenken en dan pakt ie kruislings zn schouders beet, (schouders ja klopt:clap:) en dan grijpt hij naar zn traps..pfffff..:sad: om moedeloos van te wroden want dat pakten we enkel weken terug op de maandag..:kom op kerel!!!! word echt moe van je!!"

dan grijpt hij zn biceps en roept: :ohja, armpjes!"...ik slaak weer een diepe zucht en ga verder met mn oefeningen..

vervolgens is t donderdag (waar we eerst rug en biceps deden en nu dus rug en traps..al 3 weken for crying out loud!!) en ik vraag terwijl we in de auto zitten wat we gaan pakken : "borst?"

ik kijk h aan, zeg niets, zet de radio harder en zucht maar weer terwijl ik mn hoofd naar buiten keer, ohja!! armpjes!!! roept ie!! en klapt op zn armen...

...aaaaaarrgrgggghhh[Abeelding niet meer beschikbaar]

en dom is ie niet, zeker niet al zou je dat wel zeggen he als je dit allemaal leest:D . maar t kan m echt geen zak interesseren. gister bezig met de spider curl, dus ik loop naar de bank en noem t beesje bij zn naam om m beetje bij beetje interesse aan te laten wakkeren, maar t heeft echt geen zin: begint ie keihard te lachten...ik kijik m weer vertwijfeld aan, hij dahct dat ik spinnekeutel zei:sad:

maar goed, hoe kom ik hier nou op, ohja. weet t alweer, hij is ook een stuk sterker dan mij in de meeste oefeningen en 5.6 op de schaal van bf. en vreten niet normaal, alles wat los en vast zit..veel friet en vette worst..geen varkensvlees want hij is surinaams dus maar goed, tering snelle stofwisseling die gast maar aan de andere kant...een geheugen/interesse van 0.0 lijkt t wel:)

maar hoe dan ook, ik word er echt moe van af en toe. word er bijv. aan hem gevraagd welk schema hij heeft..zijn antwoord: geen idee, daar heb ik mn maatje voor..c'est moi:)

[Abeelding niet meer beschikbaar]
dit ben ik met een dumbbell mijn trainingsmaatje achterna rennend als hij na weer op een maandag op de sportschool te zijn beland niet weet wat we afgelopen vridag hebben getraind:)
 

Naar boven