MuscleMeat

Waar valt de vrouw nu op? (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Idd, en dan zijn er nog mensen die deze thread op hun werk kijken.
 
If girls like your body, go back to the gym
 
zoals nietzsche zei: woman are god's second mistake
 
Uiteraard.

Dat vind ik ook het belangrijkste. Dat je het goed met elkaar kan vinden, op 1 lijn zit qua interesses ed en dat je ook nog heel goed met elkaar kan praten. Want zeker dat laatste is o zo belangrijk! :thumbup:

haha :roflol:..:D
 
hmmmm een hoop mensen hier begrijpen nog niet wat sarcasme is..............let but :(
 
Ik dacht dat Nietzsche OOK zei:
'Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man's?'

En ook
'Man is more ape than many of the apes.'


:)
 
Spiertje waarom zet je Sean cassidy tussen al die ecto's? Btw Sean heeft wel de perfect body voor veel dames, alleen je moet ook wel van nature zulke vormen hebben :cool:

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

Ja spiertje, waarom doe je dat met Juriaans vriendje "Sean" :hornyna:
 
Ik dacht dat Nietzsche OOK zei:
'Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man's?'

En ook
'Man is more ape than many of the apes.'


:)

Nietzsche zegt nog weleens wat..
 
Honderdduizend jaren geleden moest je als man goed kunnen jagen en je wijf en kind kunnen beschermen. Vrij vertaald betekende dit dat een vrouw zocht naar een man die de eigenschappen had van een jager. Deze eigenschappen waren bijv een gespierd lichaam, zelfvertrouwen en dominantie. Mannen met deze eigenschappen hadden t lichaam en de mindset om de jacht tot een succes te brengen en de vrouw te geven wat ze nodig had. Een bange man met een ecto lichaam rende vaak weg voor de beesten waardoor een vrouw niet op hem kon rekenen qua voedsel en bescherming.
Mannen daarentegen hadden vrouwen nodig die succesvol kinderen konden baren en voeden. Eigenschappen waarop mannen bij vrouwen moesten letten waren voornamelijk uiterlijk gebaserd, zoals taille/heup verhouding, borstomvang etc.
Deze shit is het resultaat van honderdduizenden jaren van evolutie en zit nog steeds in onze koppen gebakken. Vrouwen zoeken voornamelijk een man die zelfvertrouwen heeft, dominant is, leiderschapskwaliteiten heeft en een goed gebouwd lichaam. Mannen zoeken voornamelijk gewoon een lekker wijf.
Dat een persoon er goed uitziet is alleen maar mooi meegenomen, maar een feit blijft dat vrouwen voornamelijk naar de karakter aspecten kijken en mannen naar het uiterlijk.
Dit is de reden waarom je heel vaak een uberlelijke gast ziet met een fotomodel-achtig wijf en nooit een superknappe gast met een lelijk wijf.
 
ff een vraagje dan, hoe komt het dat in bepaalde chinese groepen zo dik als een sumo worstelaar zijn als schoonheidsideaal word gezien?
 
SUMOWORSTELAARS ZIJN WEL MEESTAL JAPANNERS
Bruce Lee was ne chinees....:rolleyes:
 
Sorry maar dat vind ik nu ZO hypocriet van de meeste vrouwen, belachelijk.
En ik geloof er geen SNARS van. Ik ben een vrouw en ik moet SPIEREN zien, en als ik dan even rondkijk in mijn vriendinnenkring, die willen ook allemaal een 'echte' vent, en liefst zo breed mogelijk.
En omdat mannen op den duur gaan denken dat vrouwen echt niet geven om hun lichaam zijn er ook zoveel magere sprieten en papzakjes en is de keus voor ons 'normale' vrouwen ook zo klein.
Karakter en persoonlijkheid zijn niet het eerste wat je ziet, het eerste wat je ziet is de buitenkant, en mannen schamen zich er niet voor om eerst vrouwen van onder naar boven te inspecteren, dus vraag me echt af waarom vrouwen nooit durven toegeven dat ze ook dat oppervlakkige kantje hebben.
En de vraag on topic was, welk lichaam vind je mooi.
Kan me niet voorstellen dat mannen op pornosites surfen en zich voortdurend afvragen, ooh die met haar dikke ..., zou die een tof karakter hebben....?

Lees jij wel eens een boek?
 
Ja spiertje, waarom doe je dat met Juriaans vriendje "Sean" :hornyna:


Frustrerend he zo hard trainen maar er nooit zo uit zullen zien ;). Maar ook voor JOU D. is er een vrouw weggelegd
 
Volgens mij buffe gasten die niet vasculair zijn. Wel gespierd, maar geen zichtbare aders als wormen.
 
Back
Naar boven