Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
Het wordt afgeraden in Tom Venuto's Burn the Fat, feed the Muscle programma bijvoorbeeld. Maar ik had er ook over gelezen op het net. Rijst b.v. moest je zeker niet bakken, niet eens kort. Vreemd, ik zal maar eens gaan googlen totdat ik erachter komWaar wordt dat afgeraden dan?
Ik kan me voorstellen dat dat te maken heeft met de voedingswaarde van produkten. Door langdurige en/of hoge verhitting kunnen sommige vitamines verloren gaan of kunnen er schadelijke stoffen ontstaan (zoals boven de 90 graden bakken in olijfolie).
Over het algemeen moet voeding zo kort mogelijk gekookt/gebakken worden, muv van o.a. tomaten en aubergines (die worden namelijk voedzamer bij langdurige, doch niet te hoge, verhitting).
@Ghostrider, waar heb je dat vandaan?
Extra vergine is 'slechts' een kwaliteitsaanduiding, niet meer en niet minder.
olijfolie gaat oxideren, dat is het probleem, of dat alleen het probleem is met extra vergine olie weet ik nietOlijfolie wordt boven de 80° - 90° omgezet van onverzadigde (goede) vetten naar verzadigde (slechte) vetten
die extra virgine valt niet mee te bakken, die spettert langs alle kanten, met brandwonden tot gevolg
Het wordt afgeraden in Tom Venuto's Burn the Fat, feed the Muscle programma bijvoorbeeld. Maar ik had er ook over gelezen op het net. Rijst b.v. moest je zeker niet bakken, niet eens kort. Vreemd, ik zal maar eens gaan googlen totdat ik erachter kom