Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
bs brood is net zo goed. Een gezond mens eet brood.
Van rijst krijg je trouwens ook een buik.
Afwisseling is the key.
Op werk dagen eet ik brood afwisselend met rijstwafels
Gekookte rijst eet ik alleen als nasi. (komt maar 2 keer per week voor dat ik rijst eet als maaltijd)
Bruin brood voor alle duidelijkheid éh?
Veel mensen hebben last van de gluten uit brood. Het is niet zo dat je meteen dan glutenallergie (coeliakie) hebt, maar je kan er ook gewoon niet goed tegen kunnen.
Ik heb zelf het laatste. Ik vermijd alles waar gluten in zit en sinds 3 jaar is mijn gezondheid echt heel erg verbeterd. Ik heb al mijn hele leven last van darmproblemen, vandaar.
Granen bevatten fytinezuur, dat een onoplosbare binding vormt met ijzer, zink, magnesium, koper en calcium, waardoor deze mineralen niet of nauwelijks kunnen opgenomen worden. Tarwe bevat het meeste fytinezuur.
Maar goed, de een kan er wel goed tegen, ligt er denk ik ook maar net aan.
Witte rijst is op zich ook erg bewerkt... wilde rijst vind is daar in tegen veel beter en vind ik persoonlijk ook een stuk lekkerder :-).
toevallig in een bakkerij gewerkt?
Nope ...........interesse in voedingsleer.
had gekund he?