MuscleMeat

Waarom nou rijst?

Bezoekers in dit topic

complexe koolhydraat.... hoezo noemt niemand dat?
 
omdat normale pasta's en witte rijst geen complexe kh zijn:D
 
wilde en silvervlies wel ja:)

---------- Post toegevoegd Mon 1 Aug 2011 om 10:01 ----------

ALLES is complex vergeleken bij simpele suikers :)


Tis maar net wat je complex wilt noemen;)
 
nee complexe carbs maken geen hol uit, is alleen gezonder.. Gi waardes zijn belangrijker:D
 
heeft een lagere GI waarde als gewone pasta, met name basmati rijst. Wilde rijst is zelf nog lager maar dat moet je maar willen eten:p
GI (glycemische index), snelheid waarmee koolhydraten omgezet wordt in glucose. Dat wist ik nog niet, thanks!
 
Laatst bewerkt:
As je te lui bent hoeft het ook niet uitgelegt te worden:D
 
Ik neem alleen havermout.
 

omdat het genn drol uit maakt zolang je niet overdrijft (dus niet alleen maar doughnuts eten en denken dat je gezond bezig bent, trouwens de GI van een doughnut kon wel eens mee vallen... zit veel vet in :))
 
De glycemische index van witte rijst is hoger dan die van tafelsuiker, t´is maar dat je het weet.
 
Het is niet hoger, maar wel ongeveer gelijk
 
Dus kun je net zo goed suiker eten..
 
Intredasting
 
Back
Naar boven