XXL Nutrition

Wat als broodbeleg #Nieuwsgierig

Bezoekers in dit topic

Filet de sax, ardense varkensfilet of de variant met peper ( Colruyt) is erg lekker, kipfilet, kalkoenfilet, ham , ham met mosterd ( Colruyt) erg lekker! Of en toe eens kaas. Maar light kaas valt hier niet zo veel de smaak.
Wat voor wijn adviseer jij hierbij?
 
Huttenkase mengen met hummus, tapenade, pindakaas of een andere notenpasta of pesto. :)
Beetje rauwkost erbij voor de crunch..

Filet americain met een gekookt ei.. drool:
 
Wat voor wijn adviseer jij hierbij?
Rood:
Pinot noir bij het varkensvlees.
Grolleau bij de kip en kalkoen.

Wit:
-Grenache Gris
-Chardonnay of Vermentino
 
  • Love
Waarderingen: vntl
Filet de sax, ardense varkensfilet of de variant met peper ( Colruyt) is erg lekker, kipfilet, kalkoenfilet, ham , ham met mosterd ( Colruyt) erg lekker! Of en toe eens kaas. Maar light kaas valt hier niet zo veel de smaak.
Ik ben ook wel van van die varkensfilet met peper!
 
zelf haal ik altijd kaas van de markt heerlijk
 
Kaas, kalkoenfilet, pindakaas. Varianten met kaas; + kalkoenfilet/ + gekookt ei.

Brood met maiskorrels of walnoten met lijnzaad (van de molen).
 
Kwart stokbrood + kaas + ham + bacon + 2 ei + tosti aparaat
 
Meestal 't zonnebloembrood van de aldi, varieer soms wel met ander brood maar vind de broden van de AH/jumbo over 't algemeen toch minder. Qua beleg: Kipfilet, tonijn uit blik, forelfilet (aldi / AH), huttekase, ei,
 
zelfgemaakte (want veel te veel mayo anders) tonijnsalade, kipfilet, kalkoenfilet, kaas+hesp, goudkuipje smeerkaas, gerookte zalm, rosbief, humus, speculaaspasta

last but not least: vers gehakt drool:
 
  • Love
Waarderingen: BB_
Mijn favoriet....Biefstuk tartaar,met een uitje👍
 
Back
Naar boven