- Lid geworden
- 17 apr 2007
- Berichten
- 7.756
- Waardering
- 536
- Lengte
- 1m84
Ik ben van plan vanaf vandaag elke middag om 3 uur een pannetje havermout leeg te eten.
Maar ik had een tijdje geleden een hap havermout genomen, en ik ging zowat over me nek
Nu wil ik er dus iets doorheen doen, zodat het wat aangenamer te eten is.
Ik maak de Havermout overigens klaar in water, niet in melk dus.
Jam... Appelstroop... Honing... Suiker... Kaneel...
Wat doen jullie er doorheen?
Maar ik had een tijdje geleden een hap havermout genomen, en ik ging zowat over me nek
Nu wil ik er dus iets doorheen doen, zodat het wat aangenamer te eten is.
Ik maak de Havermout overigens klaar in water, niet in melk dus.
Jam... Appelstroop... Honing... Suiker... Kaneel...
Wat doen jullie er doorheen?