Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
Morgen even een re-feed dagje denk ik.Nice. Nu volhouden en dan zie je er presentabel uit deze zomer.
ThaWasteland zijn anus is wel wat gewend.RIP anus
Als ik aan de diaree ben gebruik ik ook altijd komkommer.ThaWasteland zijn anus is wel wat gewend.
En als je niet aan de diarree zit een flespompoen?Als ik aan de diaree ben gebruik ik ook altijd komkommer.
Vind jij die Almhof yoghurt lekker? Ik weet dat ze die verkopen in AH, maar nog nooit geprobeerd.150gr Almhof 0% Griekse yoghurt met 50gr aardbeien en 50gr frambozen, 10gr amandelen en4gr honing.
10gr chocolade met noten en bessen, bosvruchten thee.
Vind jij die Almhof yoghurt lekker? Ik weet dat ze die verkopen in AH, maar nog nooit geprobeerd.
Jouw mening?
Thanks voor de review! Nogal zuur van smaak dus?Puur is het zeker niet de beste, maar met fruit/noten/honing/... zeker te pruimen. Macro's zitten ook goed.
Ik koop hem trouwens enkel als hij in de bonus is (zoals nu). Anders zweer ik bij de 0% Griekse van Boni of Vitalinea break (die is écht heerlijk!).
Thanks voor de review! Nogal zuur van smaak dus?
Ik vind de Griekse yoghurt van Fage ook wel lekker. En die van Boni is inderdaad ook niet slecht; echter wel veel minder vast van structuur. De Vitalinea break zal ik eens proberen!
Heb al een paar verschillende merken van Griekse, Bulgaarse en Turkse yoghurt geprobeerd en vergeleken. Toch telkens anders van smaak. De ene al wat minder zuur dan de andere.Ik zat toevallig net te kijken naar de yoghurts, maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen al die dingen? Ik zie namelijk:
1. Griekse yoghurt
2. Bulgaarse style yoghurt
3. Turkse yoghurt
4. Kefir Yoghurt
5. Yoghurt hollandse stijl
6. Ayran Yoghurt
Ik zie wel verschillende voedingswaarde. De een wat meer kh/ eiwit en de ander vetter, maar proef je daadwerkelijk nou echt zoveel verschil of is dit pure marketing...?
Griekse yoghurt in nl is heel anders dan echte. In de echte is het echt dikke yoghurt met veel meer eiwit (ook tegen 10 gram/100gr). In nl wordt de yoghurt "stevig" gemaakt met zetmeel. Daarom ook vaak maar 5-8 gr eiwit/100 gr. Smaak is ook anders.Ik zat toevallig net te kijken naar de yoghurts, maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen al die dingen? Ik zie namelijk:
1. Griekse yoghurt
2. Bulgaarse style yoghurt
3. Turkse yoghurt
4. Kefir Yoghurt
5. Yoghurt hollandse stijl
6. Ayran Yoghurt
Ik zie wel verschillende voedingswaarde. De een wat meer kh/ eiwit en de ander vetter, maar proef je daadwerkelijk nou echt zoveel verschil of is dit pure marketing...?
Its me.Ben jij dit wel echt ThaWasteland , of werd jouw account gekaapt?
Gezond bezig!
Ok, ik geloof jeIts me.