Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
Ik eet nu musli wat zeker al 3 jaar ergens in een trommeltje heeft gestaan. Op zich smaakt het nog redelijk, maar me maag is al flink aan de rommel. Dus zal morgen/vanacht wel weer feest worden op de pot.
Zolang er geen haar opstaat of gek geurtje aanzit eet ik het gewoon op.
Ik heb wel eens een straf biertje gedronken dat 7 jaar over datum was, was wel een apart aroma moet ik zeggen
Logisch. Gaat gisten als een gek Is dan geen pilsener meer, maar een kasteelbiertje hehe
ik haalde laatst kipfilet uit de vriezer maar tijdens het bakken kwam er wel een bedorven lucht van af, iig anders dan anders, het smaaktje ook bedorven maar heb het wel opgegeten.
Volgende keer gooi ik het mooi weg bah
een paar weken over datum eet ik nog wel eens op, maar 3jaar?! hardcore!!!
Zit eerder tussen je oren.
k*tjes uit 1990 en ouder
ach ff goed doorbakken en de bacteriën zijn dood.Ja waarom doe je dat dan ook? Sukkel. Kan je leker voedselvergiftiging krijgen. Last van gehad?
Altijd uitkijken met vlees/gevogelte ja.
Ja waarom doe je dat dan ook? Sukkel. Kan je leker voedselvergiftiging krijgen. Last van gehad?
Kan toch geen kwaad als het goed doorbakken is. Lekker is anders, maar ziek zul je niet worden.
En bij kwark zie je en ruik je toch gewoon als het nog goed is...
Vroeger aten ze wel vaker bedorven dingen, vooral oudere mensen zijn hier sterk in, als je dit regelmatig doet kun je hier wel tegen.
Zoals dat feest waar iedereen een salmonellavergiftiging had opgelopen, behalve 1 oud vrouwtje van 90, die kon er gewoon tegen
Als soort van overwinning op jezelf?
Ik heb het niet over kwark, maar over bedorven vlees. Waarom zou je dat eten?
Ik zei dat het geen kwaad kon als je het goed doorbakt, daarbij, een licht geurtje is nu niet zo erg, mensen hebben al wel ergere dingen moeten eten als dat...
Ik zei dat het geen kwaad kon als je het goed doorbakt, daarbij, een licht geurtje is nu niet zo erg, mensen hebben al wel ergere dingen moeten eten als dat...