MuscleMeat

Peiling Wat voor werk doe jij? (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Mudita

Competitive Bodybuilder
Lid geworden
8 okt 2016
Berichten
2.904
Waardering
1.375
Lengte
1m83
Massa
81kg
Natuurlijk ben ik weer nieuwsgierig.

Wat voor opleiding(en) heb jij gedaan of volg je nu?
Wat voor werk heb jij?
 
Qua opleiding heb ik alleen een MAVO diploma en wat certificaten van de MBO opleiding ICT Allround. Leerde daar programmeren, hardware circuits ontwerpen en solderen, PCL programmeren, SQL, Wiskunde, Technisch Engels, maar ook Duits, Machine bewerken (draaibank) en meer dingen waar ik geen interesse in had. Heb 4 jaar volgemaakt, maar de vakken die me niet boeide had ik allemaal zwaar onvoldoende. Heb uiteindelijk een certificaatje waarop staat dat ik een 10 voor programmeren in Pascal en C, had ook nog een half jaar Java gehad van een uitwisselings leraar uit Roemenie die zo gebrekkig Engels sprak en slecht kon uitleggen dat ik er geen fuck van heb geleerd.

Ik ben nu Technical Lead bij een software bedrijf die software voor ziekenhuizen ontwikkeld voor opslag en weergave van allerlei beelden (oa. röntgen) en signalen. Ik bewaak en bedenk de overkoepelende architectuur (C#) en datamodel (SQL), schrijf requirements voor enkele van de programmeurs en review de code als ze die hebben geproduceerd. Daarnaast bepaal ik de prioriteit van nieuw ingeschoten issues en issues op de backlog per release en werk ik ook nog voor 60% mee aan de codebase.
 
Laatst bewerkt:
LTS en MTS elektrotechniek. Daarna in de avonduren nog een elektronica opleiding gedaan. Ben tegenwoordig werkzaam als storingsmonteur.
 
Front-end developer. Oftewel de voorkant van website's, of in mijn geval voornamelijk webshops coderen.
 
Mbo verzorgende ig behaald ruim 10 jaar terug.
hopenlijk via werk door voor verpleegkundige en anders zelf
Werk nu sinds een paar maanden weer met de oudjes. Dit keer op een afdeling voor dementerenden. Heb toch een zwak voor de bejaarden:p
 
Mbo verzorgende ig behaald ruim 10 jaar terug.
hopenlijk via werk door voor verpleegkundige en anders zelf
Werk nu sinds een paar maanden weer met de oudjes. Dit keer op een afdeling voor dementerenden. Heb toch een zwak voor de bejaarden:p

Mijn vriendin heeft exact hetzelfde, ook ongeveer 10 geleden de IG opleiding afgerond. Ze is nu via haar werkgever begonnen aan de verpleegkundige opleiding.
 
Studeer nog. Analytische chemie, voorheen VWO.
 
Ik heb analytische chemie gestudeerd en werk nu al flink wat jaren als laborant bij twee chemische fabrieken in de Rotterdamse haven, heerlijk in ploegendienst, ik ambieer abdoluut geen 9 tot 5 baan.
 
Planning & Inventory Specialist EMENA area.
 
Ik de opleiding building environment and architecture gedaan en daarna hvk ( hogere veiligheidskunde). En ben zelfstandige ik heb een adviesbureau in de thema’s rondom veiligheid en openbare orde.
 
Opleiding economie-moderne talen maar op het 4de middelbaar schoolziek geworden en gekozen om het laatste 1,5 jaar metaalbewerking te gaan doen, met beide opleidingen niets gedaan.
Achteraf wel veel bijgeschoold voor de bouw, wegens medische omstandigheden moeten stoppen maar mijn laatste werkgever is aan het ijveren om mij een geschikte (aangepaste) job te laten doen.
 
Operator bij Bayer, Antwerpse haven. Heet sinds kort Covestro.

Heb ook bijna twee jaar bij een metaalraffinaderij gewerkt. Hard werk, maar wel altijd eventful en altijd lachen. Soms mis ik het wel, maar het is op z'n minst gezegd geen stabiele werkomgeving :) .

Bij mijn sollicitatie zei ik dat ik een bachelor taalkunde had, maar dat ik nooit metalen had gewerkt.
 
Vanaf 2014 vaste baan in de kleinmetaal. Produceren dopjes ringetjes deksels etc.
 
Hiervoor eindverantwoordelijke/hoofd ICT bij een middel/klein bedrijf.
Nu; Systeem/Netwerkbeheerder, bedrijfje in fotografie en begeleid een autistische jongen (:
 
Ik ben juridisch medewerker bij een advocatenkantoor, voornamelijk letselschade, verbintenissenrecht en arbeidsrecht. Voorheen ook Personen- en familierecht, maar nu gelukkig niet meer.
 
Na Havo en niet weten wat te doen een MBO-horeca opleiding gevolgd om daarna als militair bijna uitgezonden te worden naar voormalig Yugo, maar uiteindelijk toch eieren voor het geld gekozen, en vervolgens maar gewoon de onderste treden van het bedrijfsleven betreden.

Op mijn 24e de onzekere stap genomen om met 3 vrienden een klein bedrijfje over te nemen en laten groeien tot wat het nu is (vrij succesvol MKB in de productie van schoonmaakartikelen).
 
Ik heb een bachelor nederlands recht maar werk tegenwoordig als beveiliger
 
Autodidact - Global Group IT Manager & Facility Manager Netherlands bij een private label company.
 
Back
Naar boven