Beste Forum-leden,
Ik ben al een tijdje aan het lezen op dit forum en twee weken geleden begonnen met een voedingsschema te maken. Mijn stats zijn op dit moment: 174cm, 66kg en een onderhoud van 2231 KCAL.
Ik wil gaan beginnen met bulken en heb daarom een schema gemaakt en heb alle regels toegepast uit de stickies zoals, +500 boven onderhoud voor bulken, 2 gr eiwit per kg lichaamsgewicht, 1 gr vet per kg lichaamsgewicht en de rest opvullen met koolhydraten.
Alles verloopt eigenlijk goed behalve het alleen gram vet, want deze is nog veels te laag. Ik moet hierbij wel zeggen dat ik de boter op brood niet mee tel en de olie waarin ik de kip bak ook niet. Mag/moet ik deze wel of niet meetellen in mijn schema? Als ik dit doe dan zit ik volgens mij aardig goed?
Ik gebruik op mijn 6 boterhammen altijd 6 cups van Becel á 10 gram per cup. Hieronder de voedingswaarde van het product. Kan iemand mij vertellen welke ik moet mee rekeningen in mijn schema, want er staat verzadigd, enkelvoudig onverzadigd en meervoudig verzadigd.
Becel voedingswaarde per 100 gram
Vetten waarvan 45 g
- verzadigde 9,1 g
- enkelvoudig onverzadigde 11 g
- meervoudig onverzadigde 25 g
Alvast bedankt voor jullie hulp!
Groeten,
Yorrik
Ik ben al een tijdje aan het lezen op dit forum en twee weken geleden begonnen met een voedingsschema te maken. Mijn stats zijn op dit moment: 174cm, 66kg en een onderhoud van 2231 KCAL.
Ik wil gaan beginnen met bulken en heb daarom een schema gemaakt en heb alle regels toegepast uit de stickies zoals, +500 boven onderhoud voor bulken, 2 gr eiwit per kg lichaamsgewicht, 1 gr vet per kg lichaamsgewicht en de rest opvullen met koolhydraten.
Alles verloopt eigenlijk goed behalve het alleen gram vet, want deze is nog veels te laag. Ik moet hierbij wel zeggen dat ik de boter op brood niet mee tel en de olie waarin ik de kip bak ook niet. Mag/moet ik deze wel of niet meetellen in mijn schema? Als ik dit doe dan zit ik volgens mij aardig goed?
Ik gebruik op mijn 6 boterhammen altijd 6 cups van Becel á 10 gram per cup. Hieronder de voedingswaarde van het product. Kan iemand mij vertellen welke ik moet mee rekeningen in mijn schema, want er staat verzadigd, enkelvoudig onverzadigd en meervoudig verzadigd.
Becel voedingswaarde per 100 gram
Vetten waarvan 45 g
- verzadigde 9,1 g
- enkelvoudig onverzadigde 11 g
- meervoudig onverzadigde 25 g
Alvast bedankt voor jullie hulp!
Groeten,
Yorrik
Laatst bewerkt: