Fitness Seller

Wat zit...

Bezoekers in dit topic

TrainingFreak

Advanced Bodybuilder
15 jaar lid
Lid sinds
21 feb 2003
Berichten
1.024
Waardering
4
Wat zit er allemaal in deze producten:

- Rage (5kg)
- Tri-Pro Force 100 (3kg [1])
- CFM Whey Pro (2750gr)
- Endurance Force (2kg)
- Bulkplus (4kg [4])


alvast bedankt :thumbs:
 
TrainingFreak zei:
Wat zit er allemaal in deze producten:

- Rage (5kg)
- Tri-Pro Force 100 (3kg [1])
- CFM Whey Pro (2750gr)
- Endurance Force (2kg)
- Bulkplus (4kg [4])


alvast bedankt :thumbs:
Tri-Pro Force 100:
per 100 g:

Energie: 376.10 Kcal
Koolhydraten: 12 g
Eiwitten: 80 g
vetten : < 1.00 g

L-Alanine 2858 mg
L-Arginine 2351 mg
L-Aspartic acid 5969 mg
L-Cysteine 906 mg
L-Glutamic acid 14175 mg
L-Histidine 1560 mg
L-Isoleucine 3726 mg
L-Leucine 7310 mg
L-Lysine 6116 mg
L-Methionine 1808 mg
L-Phenylalanine 3176 mg
L-Proline 5900 mg
L-Serine 3341 mg
L-Threonine 3033 mg
L-Tryptophane 933 mg
L-Tyrosine 3371 mg
L-Valine 4304 mg


Vooral geen Limoen smaak kopen. Die had ik, en die krijg je bijna niet door je keelgat.
 
Bulk plus:

Weight gainer met whey proteïne 4kg - Vanille - Bulk Plus is een klassieke weight gainer met 83 % koolhydraten en 12 % eiwitten (waaronder weiproteïnen). Het geheel is aangerijkt met de belangrijkste vitaminen en met calcium. Verkrijgbaar in emmers van 4 kg en potten van 1,5 kg
 
triproforce:

i-Pro Force 100 is een time-released eiwitformule met whey proteine concentraat, whey proteine isolaat en calcium caseinaat. Doordat elke van deze eiwitten op een apart tijdstip in het lichaam worden verwerkt krijgt men een time-released effect, m.a.w. De spieren worden gedurende langere tijd van aminozuren (de bouw- en recuperatiestoffen voor de spieren) voorzien Omdat eiwitten de basis vormen van spieropbouw, zijn eiwitsupplementen zoals Tri-Pro Force 100 onmisbaar voor atleten die naar goede resultaten streven.
 
Total Force:

Total Force is misschien wel de meest complete milkshake op de markt. Naast zeer hoogwaardige eiwitten, die een goede basis vormen voor spieropbouw, zijn er ook nog enkele extra spieropbouwende en anti-catabolische ingrediënten (ter voorkoming van spierafbraak) aanwezig in Total Force. Daarnaast bevat dit supplement ook nog stoffen die er voor zorgen dat alle kwaliteitsingrediënten van Total Force maximaal worden opgenomen. De aanwezigheid van hoge dosissen arginine en n-acetyl cysteine zorgen voor een optimale stikstofretentie waardoor de spieren een extra groeistimulans krijgen en de eiwitsynthese wordt verbeterd.
 
Gain force:

Gain force is wellicht de meest geavanceerde weight gainer op de markt. Het is het ideale product voor wie moeilijk gewicht wint. Niet alleen de grote hoeveelheden calorieën zijn belangrijk in dit product, ook de aanwezigheid van stoffen die de vertering enorm bevorderen waardoor er sneller terug kan gegeten worden. Voor wie snel gewicht wil winnen is dit een zeer compleet product, want het bevat tevensspieropbouwende stoffen als creatine en HMB.Gebruik voor snelle gewichtstoename : 3 x daags 100 gram in 300 tot 500 ml. Melk of water. Normaal gebruik : 1 tot 3 x per dag 50 gram, op trainingsdagen 50 tot 100 gram na de training.
 
CFM Whey:

Van eiwitten is reeds jaren bekend dat het de absolute basis vormt voor spierenbouw. Hoe hoger de kwaliteit van de eiwitten, hoe geschikter ze zijn voor spierenbouw. De eiwitten van CFM Whey Pro bestaan enkel uit de hoogste kwaliteit whey proteïne, nl. cross flow microfiltrated whey proteïne isolaat. CFM Whey Pro is alweer een fantastische aanwinst voor de J-Tech Gold Line supplementen, die steeds gemaakt worden onder het motto “enkel het beste is goed genoeg voor onze klanten”.
 
Endurance force:

Endurance Force. Dit veelzijdige product heeft uiteraard ook een zeer veelzijdige werking. Neem je als krachtsporter of body-builder 100 gram, gemengd met 500 ml. water, dan heb je een sterk verbeterde vorm van de huidige carbo-drankjes. Want, Endurance Force is niet enkel een energiedrank, maar tevens een recuperatiedrank, en is recuperatie niet gelijk aan spieropbouw ? Een duursportatleet kan Endurance Force op twee manieren gebruiken, hij kan 60 gram in een drinkbus doen en opvullen met water om een perfecte energiedrank, recuperatiedrank en dorstlesser in één te krijgen. Maar, hij kan ook 60 gram mengen met max. 100 ml. water om zo de perfecte finish-drank te krijgen. Waaruit bestaat Endurance Force ? Wel ten eerste bestaat het uit een speciale mix van koolhydraten nl. Carboforce. Carboforce is de ideale bron van energie om zware inspanningen te kunnen volhouden. Daarnaast vind je in Endurance Force BCAA's terug, deze BCAA's zorgen ervoor dat de recuperatie direkt plaatsvindt. Een ander aminozuur in deze formule is L-Glutamine, dit aminozuur heeft zijn effectiviteit reeds vaak bewezen. Over de positieve eigenschappen van glutamine heeft men reeds een boek geschreven, maar ik beperk mij hier even tot de belangrijkste op sportief vlak. L-Glutamine wordt aangewend voor een verbeterde recuperatie, een sterk verhoogde weerstand tegen ziektes, een verhoogde aanmaak van groeihormoon, energie. De aanwezigheid van Coenzyme Q10 en N-Acetyl-Cysteïne heeft een verhoging van de Vo2Max tot gevolg, een zeer interessante eigenschap voor duursportatleten. Maar, deze twee stoffen hebben ook een gunstige invloed op de spiergroei, waardoor het ook geschikt is voor krachtsporters en body-builders. Een laatste eigenschap van Endurance Force is het tegengaan van verzuring door de aanwezigheid van fosfaten. Di-magnesium fosfaat, Di-kalium fosfaat en Sodium Citraat zijn in hoge mate aanwezig in Endurance Force. Endurance Force is dus de ideale trainingsdrank (of tijdens wedstrijden), zowel voor de duursporter als voor de krachtsporter en body-builder. Dankzij Endurance Force worden al die verschillende flesjes met energiedrank, recuperatiedrank, melkzuurbuffers ... overbodig, Endurance Force bevat het allemaal.
 
Rage is Cell force geworden!!! Zie info:

Cell Force. Cell Force is wellicht het meest geavvanceerde creatineproduct en post-workoutdrank ter wereld. Door de combinatie van creatine (om spieren krachtiger te maken en energie te leveren), glutamine peptides (voor snelle recuperatie en steun aan het immuunsysteem), whey hydrolisaat (zuivere aminozuren in hun krachtigste vorm) en insulineboosters zoals dextrose, alfa liponzuur en d-pinitol is Cell Force tevens de ideale post-workout drank. Cell Force kan ook gebruikt worden door duursporters die tijdens de wedstrijd of training een supersterke energie en recuperatiedrank wensen. Gebruiksaanwijzing : meng 100 gram met 500 ml water. Op trainingsdagen na de training drinken, op rustdagen ‘s morgens. Duursporters : eveneens 100 gram in 500 ml water, te drinken tijdens wedstrijd of training.
 
Nitro Force:

Nitro Force. Nitro Force is de meest geavanceerde eiwitformule van het moment en combineert de laatste nieuwe technologieën voor spieropbouw, krachttoename en recuperatie. Niet alleen de afzonderlijke ingredienten maar ook de combinatie ervan maken van Nitro Force de absolute topper onder de proteinesupplementen. Nitro Force bevat een speciale weiproteinemengeling (CFM isozym) die voor het grootste deel bestaat uit CFM Whey proteine isolate met toevoeging van enzymes. Daarnaast zorgt een speciale mengeling ingredienten (Nitroxinol) voor een verhoogde productie van stikstofoxide welke zou instaan voor een betere opname van voedingsstoffen, een toename van spiermassa en kracht en een verhoogde proteinesynthese. De insulinematrix zorgt er dan weer voor dat alle werkzame stoffen nog efficienter benut worden door het lichaam. En tenslotte de anabolix-matrix verhoogt de anabolische staat van het lichaam waardoor spieren sneller worden opgebouwd en kracht toeneemt.
 
Back
Naar boven