AndroidHealthClinic

Shocking News Weeskinderen Haiti slachtoffer Pedofielen (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Antisocial

Competitive Bodybuilder
10 jaar lid
Lid geworden
26 okt 2009
Berichten
2.959
Waardering
277
PORT-AU-PRINCE - Reddingswerkers op Haïti moeten met lede ogen aanzien hoe bendes kinderhandelaren en pedofielen weeskinderen van de straten van de Haïtiaanse hoofdstad Port au Prince plukken. Van vijftien kinderen is al bekend dat ze werden meegenomen door mannen van wie later bleek dat ze geen familie van de kinderen waren zoals ze hadden voorgespiegeld.

Hulpverleners van de Verenigde Naties erkennen het schandaal van pedofielen die azen op jonge weeskinderen. Kent Page van Unicef: "Naast de gezondheidszorg en de ondervoeding worden we nu ook geconfronteerd met gewetenloze mannen die getraumatiseerde en rondzwervende kinderen verkopen voor adoptie, prostitutie of als huisslaafjes".

Een reporter van The Sun trof in de straten rond het ingestorte presidentieel paleis in de hoofdstad tientallen weerloze weeskinderen aan die op zichzelf waren aangewezen.
"Ze hangen hier al dagenlang rond. Ze huilen de hele tijd en weten niet waar hun ouders zijn. Kinderen van amper drie jaar worden beschermd door kinderen van vijf, ze zijn echt aan hun lot overgelaten. Sommigen kennen niet eens hun familienaam, waardoor controle heel moeilijk wordt", aldus een vrouw in de hoofdstad.

"Er zijn zoveel kinderen dat onze taak onmogelijk wordt", getuigt reddingswerkster Marianne Aurile, die werkt in een van de dertien tentenkampen voor kinderen die werden opgetrokken door hulporganisatie Save The Children. "Het lijkt wel alsof een rattenvanger alle kinderen naar hier heeft gelokt en ze dan heeft achtergelaten. Niet alle kinderen zijn wees. Moeders laten hun kinderen hier achter omdat ze weten dat ze dan veilig zijn en zullen overleven. Het is hartverscheurend".

Kate Conradt van Save The Children schat dat een miljoen kinderen hun ouders kwijt zijn. "Tenzij er snel meer hulp komt, zullen de kinderen hun jeugd en hun onschuld verliezen. We moeten in de eerste plaats de kinderen helpen", smeekte presidentsvrouw Elisabeth Delatour gisteren.

Pas gisteren begonnen hulpverleners vermiste kinderen te registreren. Elk kind dat medewerkers van Unicef op straat aantroffen kreeg een nummer. Dergelijke registratie werd ook toegepast om kinderen met hun ouders te herenigen na de tsunami in Indonesië in 2004.

Kinderen die wees blijken te zijn, zullen naar weeshuizen gebracht worden. Nieuwe adopties werden door Haïti tijdelijk bevroren.
Do 28 januari, 13u06

http://mobiel.ad.nl/article/1/459776/Pedofielen-plukken-Haitiaanse-weeskinderen-van-straat.html

Ziek.


Geen commentaar over mijn avatar
 
Laatst bewerkt:
smeerlappen:shoot:
 
Haha je avatar is pedobear!
 
Ziek ziek ziek
 
not surprised
 
Net zo ziek als het land zelf. Je kan er nog zoveel geld inpompen als je wil, binnen een jaar is het helaas net dezelfde of ergere ellende.
 
denk dat een hoop belgen nu een paar tickets naar haiti gaan boeken:meal: lekkah!:ds:
 
godverdegodver

Serieus probleem dat die registratie nu pas op gang is gekomen.
 
Hopelijk is er voor die sick mofo's wel een hel na dit leven.
 
Laatst bewerkt:
Meteen afmaken die zooi
 
Net zo ziek als het land zelf. Je kan er nog zoveel geld inpompen als je wil, binnen een jaar is het helaas net dezelfde of ergere ellende.

+ 1000 laat ze t maar lekker zelf uitzoeken daar stelletje paupers
 
Zieke zielen dwalen op deze wereld.
 
Alsof ze nog niet genoeg getraumatiseerd zijn...
 
sjesus jah echt walgelijk, hoe ziek en gewetensloos ben je dan....
 
Back
Naar boven