XXL Nutrition

Weet er iemand iets van Helios????

Bezoekers in dit topic

Cagri51

Dutch Bodybuilder
15 jaar lid
Lid geworden
18 mrt 2003
Berichten
438
Karma
0
Ik heb wat gehoord over plaatselijke vetverbranding door middel van helios.
Het is een injectie met de combinatie van yohimbine hcl, clenbuterol en t3.

En is het gevaarlijk? En werkt het eigenlijk ook wel?
 
CLENBUTEROL(

hoe veel moet ik deze gebruiken in twee weken tijd.
CLENBUTEROL(spiropent) 0.02 mg,
wat is jullie ervaring
 
Start dan even een eigen thread janveen> deze thread gaat over helios..

Of gebruik de search functie eerst eens, er zijn tallozen threads over clenbuterol, met complete schema, enz. gewoon even de search gebruiken en voila..
 
Nou heb ik nog geen antwoord op mijn vraag janveen. Dus ga aub naar een andere thread
 
Originally posted by Cagri51
Nou heb ik nog geen antwoord op mijn vraag janveen. Dus ga aub naar een andere thread

Wel lief zijn voor elkaar he :p :)
 
[Link niet meer beschikbaar]

en

Plaatselijk vet verbranden (spot reduction)Als je op dieet gaat zul je constateren dat het vet erg onevenwichtig over het lichaam verdeeld, verbrand. Op plaatsen waar je eigenlijk geen vet kwijt wilt, lijkt het lichaam het best te reageren op het dieet. Daar tegenover lijken de plaatsen waar je je vet het liefste kwijt wilt, niet of nauwelijks te reageren op je dieet. Je gezicht wordt smaller, bij vrouwen verdwijnt de borstomvang, terwijl de “love handles” en de “zadeltassen” blijven bestaan. Bij de mannen wordt de taille wel smaller, maar het vet dat de buikspieren bedekt, blijft onaangetast. Toch betreft het hier slechts een relatief dunne laag. Waarom zou je jezelf onderwerpen aan een streng onaangenaam dieet, als het vet toch op die plaats blijft zitten, waar jij het juist graag kwijt wilt? Liposuctie dan maar? Dat kan, maar er is nu ook een goedkoper alternatief.Hoe gebruik ik Helios?


Er zijn meerdere mogelijkheden, als je een insulinenaaldje gebruikt, neem je een huidplooi tussen je duim en wijsvinger, van je linkerhand, je steekt nu met je rechterhand het naaldje onder de huid die tussen de duim en wijsvinger van je linkerhand in het vetweefsel. Voor de mensen die bang zijn voor naalden, er zijn transdermale (door de huid) systemen te koop, die onder hoge druk in een groter gebied de werkzame stoffen verspreiden, op http://www.dermojet.com/ zie je een dergelijk systeem dat zonder naalden en met behulp van druk werkt, net als op: www.medicaljet.it/inglese/siciminglese/ ingleseiniettore.htm . Begin met één injectie met een kleine dosis. Als je dat kunt verdragen (hieronder wat je moet dan als je zelfs de kleinste dosis niet kan verdragen), kun je geleidelijk de doses opvoeren en de injecties gelijkmatig verdelen over het gebied waar je vetmassa wilt verliezen, wissel de linkerkant af met de rechterkant, dat kan op één dag zijn of op eenvolgende dagen. Probeer verschillende delen van je vetopslag te raken, elke keer zo dat elke vetcel in dat gebied wordt gebombardeerd met deze vetdestructor. Bij dikke lagen vetuitstulpingen (zoals deze bij vrouwen tussen de bovenbenen en hetachterwerk) NIET diep in de vetlagen injecteren, maar van buiten rustig naar binnen werken. Het zou ideaal zijn als je dit ‘smorgens als eerste op de nuchtere maag kon doen, net voor je aerobische training. Begrijp goed dat als gevolg van de injecties het vet uit de vetcel wordt verdrongen en in de bloedstroom wordt opgenomen. De vetmoleculen zijn niet vernietigd. Dat zul je met aansluitende aerobische training moeten doen. Je zou eventueel oraal clenbuterol erbij kunnen nemen of efedrine met cafeïne, ’s morgens als je ’s avonds traint, of andersom.

Wat moet je doen, als je het überhaupt niet tegen kunt?

Stel dat je geen enkele thermogene respons ondervind van je injecties. Maar hartkloppingen, zweten, trillen etc, wat dan? Je injecteert minieme doses, dan stop je een kleine week 5-7 dagen, en je probeert het een dag of twee opnieuw. Zo laat je je lichaam wennen aan deze middelen, en vergis je niet het lichaam past zich razendsnel aan. Zo leer je je lichaam om te reageren zoals jij dat wilt. Langzamerhand kun je de doses verhogen, en de thermogene respons verbeterd en de bijwerkingen verdwijnen. De thermogene respons is zeer goed te meten, door ’s morgens rectaal je lichaamstemperatuur te meten en 1 á 2 uur na de injectie opnieuw. Een waarschuwing tussendoor, aan mannelijke bodybuilders die in het verleden last hebben gehad van gynaecomastia (vrouwelijke borstvorming), béta-agonisten kunnen de aromatisatie van testosteron vergroten en zelfs een “slapende” gyno weer tot leven wekken. Dus pas op als je ook extra aromatiseerbare steroïden gebruikt, en in het verleden vatbaar bent gebleken.

Hoe werkt het?

Voor de mensen die graag de biochemische werkingsweg willen weten, hier extra beknopt en verkort (er zijn enkele informatiekanalen overgeslagen). De volgende informatie is extra actueel nu Nederlandse wetenschappers deze maand (november 2002) hebben ontdekt dat vetopslag door de hersenen wordt geregeld en niet door hormonen zoals altijd werd aangenomen. Zelf geloof ik dat er en mate van samenwerking bestaat tussen HH-opslag en hormoongerelateerde opslag, dus dat we het altijd wel wisten, maar niet helemaal.

Als onze vetopslagen zijn verbonden met het centrale zenuwstelsel (CZS). Onze hersenen zijn dus rechtstreeks gerelateerd aan elke vetopslagplaats. Door het zeneuwstelsel kan ons brein neurotransmittors sturen naar om het even welke opslagplaats. Deze neurotransmittors (epinephrine en norepinephrine) zijn de belangrijkste lipolytische hormonen. Ons brein stuurt niet altijd deze neurotransmittors naar de door ons gewenste plaatsen. Als het brein ze niet naar die vetopslagplaatsen zend die we kwijt willen, dan doen we het zelf, door te injecteren op die plaats waar we vet willen verliezen. Voor die mensen die dit onderwerp graag uitgebreider behandeld willen zien en goed engels kunnen staat er een erg goed artikel op http://www.musclemonthly.com/articles/010515/010515-dharkam.htm.

Ik heb van de mensen achter Generic Supplements begrepen dat ze een uitermate uitgebreide lijn kwalitatief goede middelen voor de bodybuilder op de markt gaan brengen. We zullen de vinger hier goed aan de pols houden, en binnenkort mag je ook een interview met deze mensen verwachten, waar we ze gelegenheid zullen bieden over het hoe, waarom en wat.

bron: [Link niet meer beschikbaar]
 
Back
Naar boven