Fitness Seller

Wei-poeder bakken?

Users who are viewing this thread

jopie12

Cool Novice
+15 jaar member
Lid geworden
17 jul 2004
Berichten
180
Karma
0
Lengte
1m70
Massa
85kg
Vetpercentage
25%
Als je weipoeder bakt in een pannekoek of cake.. whatever... tast dat dan ook de structuur en dus de voedingswaarde er van aan?
 

Ano_80

Colossal Veteran
+15 jaar member
Lid geworden
25 mrt 2004
Berichten
14.299
Karma
252
Lengte
1m86
Massa
108kg
Vetpercentage
17%
nope...veel bb'ers gooien whey door de pannenkoek om het een beter smaak te geven en om het eiwit gehalte te verhogen
 

AlexT

Huge Freak
+15 jaar member
Lid geworden
23 okt 2005
Berichten
7.963
Karma
0
volgens mij gebeurde er iets met de constructie van de aminozuren, maar dat is geen ramp zolang dit niet je enige eiwit bron is:D
 

3XL

Senior Moderator
Super Mod
+15 jaar member
Lid geworden
7 okt 2002
Berichten
21.821
Karma
3.349
Ik zou niet zomaar ieder eiwitpoeder verhitten.

Bij ongeprepareerde producten worden boven de 47gr C lycine en tryptofaan vernietigd waardoor de BW naar 0 kan zakken. :(

Alleen als er bij vermeld wordd dat het verhit kan worden kan je het bij koken gebruiken, maar verders is het een afrader.
 

alexc

Novice
+10 jaar member
+15 jaar member
Lid geworden
2 dec 2005
Berichten
13
Karma
0
Lengte
1m70
Massa
80kg
Vetpercentage
21%
Je zou bijvoorbeeld ook de eiwit poeder erop kunnen doen, als je een lekker smaakje hebt. Of als je vanille hebt meng je het met een beetje vanille suiker en dan op de pannenkoek, nog niet geprobeerd maar volgens mij goed te eten
bij voorkeur pannenkoeken bakken met olie en niet met margarine
 

Naar boven