XXL Nutrition

Welke kruiden gebruiken jullie?

Bezoekers in dit topic

YOLOSWAG

Cool Novice
Lid geworden
5 mei 2014
Berichten
79
Waardering
1
Lengte
1m83
Massa
82kg
Vetpercentage
14%
Beste DBBers,

ik zie hier vaak mooie gerechten voorbij komen nu is mijn vraag welke kruiden of sauzen gebruiken jullie om de tandaard gerechten zoals rijst pasta etc lekkerder te maken?
In de supermarkt zag ik wel een hoop kruiden maar allemaal met 70% zout
Ik gebruik nu een beetje chilli saus en veel sambal maar wat variatie zou ook niet verkeerd zijn:o

gr
 
Tabasco is een goede smaakmaker. Er zijn bij onze AH ook veel kruiden zonder extra zout. Maar die zijn wel wat minder lekker.
Maar ik kijk niet zoveel naar zout. Meestal gaat er maar 2 gram kruiden op MN eten. Dus dat is net iets meer dan een gram zout. Verder eet ik toch al erg zoutarm.
 
verse kruiden uit eigen tuin!!
 
- Sriracha Sauce
- Tex-Mex Mild Taco Sauce (heel laag in calorieën!)
- Mosterd
- Ketchup
- Santa Maria Kruiden (Laag zout)

Edit:
- Een notenpasta op je aardappelen
- Terayaki Marinade (Vooral lekker bij kip/biefstuk)
 
Laatst bewerkt:
verse kruiden zoals koriander, basilicum, rozemarijn & thijm doen t altijd goed. + heel gemakkelijk om een basilicumplantje op je aanrecht te zetten.
 
- Sriracha Sauce
- Tex-Mex Mild Taco Sauce (heel laag in calorieën!)
- Mosterd
- Ketchup
- Santa Maria Kruiden (Laag zout)

mosterd smaakt nog als het warm is?
 
Kaneel, kerrie, knoflook, ui poeder, paprikapoeder, oregano, tijm, venkel, basilicum en van die kant en klare kruidenmixen (zonder zout)
geregeld sambal, mosterd, piccalilly of ketchup.
 
peper op steak
citroensap op vis
 
Back
Naar boven