- Lid geworden
- 31 jul 2005
- Berichten
- 21
- Waardering
- 0
Deze vraag zal vast wel vaker gesteld zijn, maar ik kon niets vinden...
Ik bak eigenlijk alles wat ik moet (roer)bakken in olie. Nooit boter/margarine, dat vind ik vies. Soms wel zo'n vloeibaar bak en braad product uit zo'n knijpfles. Meestal gebruik ik olijfolie of Becel dieet olie. Zijn dit goede producten om in te bakken?
Ik zie altijd in de supermarkt onwijs veel soorten olie staan, waaronder zonnebloem olie en arachide olie (of zo iets). Hoe zit het met al die soorten olie? Welke zijn goed/gezond om in te bakken en welke absoluut niet?
Ik bak eigenlijk alles wat ik moet (roer)bakken in olie. Nooit boter/margarine, dat vind ik vies. Soms wel zo'n vloeibaar bak en braad product uit zo'n knijpfles. Meestal gebruik ik olijfolie of Becel dieet olie. Zijn dit goede producten om in te bakken?
Ik zie altijd in de supermarkt onwijs veel soorten olie staan, waaronder zonnebloem olie en arachide olie (of zo iets). Hoe zit het met al die soorten olie? Welke zijn goed/gezond om in te bakken en welke absoluut niet?