- Lid geworden
- 3 sep 2007
- Berichten
- 90
- Waardering
- 0
Hallo vrienden,
Ik maak zelf eiwitrijke pannekoeken met whey eiwit en die smaken zeer goed. Maar ik kan nergens op het web vinden wat de warmte van het bakken met de whey eiwitten doet. Is er iemand die dit voor mij kan ophelderen?
Ik weet van rauwe eiwitbronnen zoals eieren en vlees dat heb bakken de eiwitten makkelijker opneembaar maakt. Whey eiwit is van zichzelf al makkelijk opneembaar, dus zou dat niet nodig zijn.
Ik ben benieuwd naar jullie meningen.
Ik maak zelf eiwitrijke pannekoeken met whey eiwit en die smaken zeer goed. Maar ik kan nergens op het web vinden wat de warmte van het bakken met de whey eiwitten doet. Is er iemand die dit voor mij kan ophelderen?
Ik weet van rauwe eiwitbronnen zoals eieren en vlees dat heb bakken de eiwitten makkelijker opneembaar maakt. Whey eiwit is van zichzelf al makkelijk opneembaar, dus zou dat niet nodig zijn.
Ik ben benieuwd naar jullie meningen.