XXL Nutrition

Whey eiwit en warmte.

Bezoekers in dit topic

twistershad

Cool Novice
10 jaar lid
Lid geworden
3 sep 2007
Berichten
90
Waardering
0
Hallo vrienden,

Ik maak zelf eiwitrijke pannekoeken met whey eiwit en die smaken zeer goed. Maar ik kan nergens op het web vinden wat de warmte van het bakken met de whey eiwitten doet. Is er iemand die dit voor mij kan ophelderen?

Ik weet van rauwe eiwitbronnen zoals eieren en vlees dat heb bakken de eiwitten makkelijker opneembaar maakt. Whey eiwit is van zichzelf al makkelijk opneembaar, dus zou dat niet nodig zijn.

Ik ben benieuwd naar jullie meningen.
 
Maar ik kan nergens op het web vinden wat de warmte van het bakken met de whey eiwitten doet.


Ik denk dat je dan niet goed zoek, er zijn op dit forum alleen al meerdere topics geweest over wel/niet verhitten van wei, maar je kan stellen dat als het supplement niet geschikt is gemaakt om te verhitten (bewerkt) bij temp boven de 47gr C tryptofaan en lycine vernietigd worden.



http://forum.dutchbodybuilding.com/f22/bakken-whey-eiwit-94375/
http://forum.dutchbodybuilding.com/f9/eiwitpoeder-verhitbaar-85803/
http://forum.dutchbodybuilding.com/f33/wei-poeder-bakken-50413/
 
Hmmm zoiets vroeg ik me eigenlijk dus ook al af. Het is dan wel geen whey, maar de super pro 91. Ik gebruik de chocolade smaak voor door m'n espresso. Ik lust namelijk geen koffie zonder suiker en gebruik de eiwit poeder dan ter vervanging. Dit smaakt heerlijk eigenlijk. Het helpt zowiezo al, omdat ik nu dus geen suiker gebruik, maar vroeg me af of de eiwitten nog nut hadden zo. Wel moet je eerst de poeder met een beetje water mengen en dan koffie erbij doen. Als je de poeder gelijk bij de koffie gooit, gaat het klonten en krijg je een vieze zooi.
Maar goed, weet iemand of de eiwitten nog oke zijn, nadat ze door door de warme koffie gemengd zijn? Het totaal is niet super heet meer, omdat de poeder eerst met een beetje koud water gemengd is.
Groetjes Romina
 
Ik denk dat je dan niet goed zoek, er zijn op dit forum alleen al meerdere topics geweest over wel/niet verhitten van wei, maar je kan stellen dat als het supplement niet geschikt is gemaakt om te verhitten (bewerkt) bij temp boven de 47gr C tryptofaan en lycine vernietigd worden.



http://forum.dutchbodybuilding.com/f22/bakken-whey-eiwit-94375/
http://forum.dutchbodybuilding.com/f9/eiwitpoeder-verhitbaar-85803/
http://forum.dutchbodybuilding.com/f33/wei-poeder-bakken-50413/


Bedankt voor je duidelijke reactie!
 
Back
Naar boven