MuscleMeat

Whey en havermout

Bezoekers in dit topic

Ik gebruik ook altijd myprotein.

Oats + water in magnetron tot gewenste pap. Daarna X gram whey toevoegen en roeren met nog wat extra water er bij. Heb echt nog nooit klonten gehad, met geen een whey die ik gebruikt heb. Als het te dik wordt, meer water bij.

Maar als ik het na de tijd er gewoon in roer gaat die whey klonten, niet dik ofso. Maar je proeft de poeder nog gewoon zeg maar (ja ik roer goed). Misschien komt dat omdat ik chocolate smooth smaak gebruik?
 
Maar als ik het na de tijd er gewoon in roer gaat die whey klonten, niet dik ofso. Maar je proeft de poeder nog gewoon zeg maar (ja ik roer goed). Misschien komt dat omdat ik chocolate smooth smaak gebruik?
Ik gebruik ook chocolade smooth. Halfurutje geleden nog op. Doe je wel genoeg water? Ik meet het nooit af maar doe juist altijd teveel, en dan microgolfen tot ik goeie dikheid heb. Liever teveel dan te weinig water.

Doe dit eens

whey > water > microgolf > whey bij in > (indien te dik meer water) > microgolf. Whey blaast snel op dus elke 20 sec ofzo even bekijken.
 
Ik gebruik ook chocolade smooth. Halfurutje geleden nog op. Doe je wel genoeg water? Ik meet het nooit af maar doe juist altijd teveel, en dan microgolfen tot ik goeie dikheid heb. Liever teveel dan te weinig water.

Doe dit eens

whey > water > microgolf > whey bij in > (indien te dik meer water) > microgolf. Whey blaast snel op dus elke 20 sec ofzo even bekijken.

Zal eens kijken of dat werkt, ik gebruik wel melk though. Met is het niet in te nemen man.
 
Zal eens kijken of dat werkt, ik gebruik wel melk though. Met is het niet in te nemen man.
Heb het nog nooit met melk gehad. Maar ik vind het zoet zat met whey.
 
Back
Naar boven