- Lid geworden
- 8 jan 2005
- Berichten
- 152
- Waardering
- 0
Baantje in de horeca, Eten lopen en soms achter de bar staan, maar dus voornamelijk eten lopen en uit zelfiniatief meehelpen in de keuken met het maken van de gerechten(altijd al leuk gevonden). Verdien standaard 4 euro en daar komt dan nog fooi bovenop, meestal iets van 20 euro, ligt eraan of ik savonds begin of smiddags (Vind alleen dat mensen nogal overschatten over de fooi, wij werken er eigenlijk min of meer voor en mensen geven meestal wel minder omdat ze denken dat het inbegrepen is ).
Maar verdien toch iets van 6-8 euro per uur en heb verschillende werktijden, begin meestal altijd savonds of soms smiddags en dan iets eerder savonds naar huis, meestal toch wel een uurtje of 6-7 werken en als ik smiddags begin iets van 10 uur.
Is leuk baantje, gezellig, maar enige nadeel is dat het terras op bepaalde dagen verschouwt moet worden en eten is ook niet altijd tijd voor, dus heb nogal eens langer dan 3 uur niet gegeten, neem dan ook altijd shake en wat reepjes meej. Kortom leuk vakantiebaantje en na de zomer goede bijbaan.
Maar verdien toch iets van 6-8 euro per uur en heb verschillende werktijden, begin meestal altijd savonds of soms smiddags en dan iets eerder savonds naar huis, meestal toch wel een uurtje of 6-7 werken en als ik smiddags begin iets van 10 uur.
Is leuk baantje, gezellig, maar enige nadeel is dat het terras op bepaalde dagen verschouwt moet worden en eten is ook niet altijd tijd voor, dus heb nogal eens langer dan 3 uur niet gegeten, neem dan ook altijd shake en wat reepjes meej. Kortom leuk vakantiebaantje en na de zomer goede bijbaan.
Laatst bewerkt: