MuscleMeat

witte vis

Bezoekers in dit topic

Jelleggg

Advanced Bodybuilder
10 jaar lid
Lid geworden
20 mrt 2013
Berichten
784
Waardering
903
Lengte
1m71
Massa
87kg
Vetpercentage
12%
Beste mede bosybuilders ben nu 3 jaartjes bezig laatste 2 jaar vrij intensief qua voeding en training ben van 68 naar 85kg gegaan momenteel 15-17% vet ben nu ook aan het cutten. mijn vraag is normaal eet ik 200gr witte vis voor men training maar ben dit echt beu na 2 jaar .. welk vlees kan ik hiervoor vervangen mvg jelle
 
Beste mede bosybuilders ben nu 3 jaartjes bezig laatste 2 jaar vrij intensief qua voeding en training ben van 68 naar 85kg gegaan momenteel 15-17% vet ben nu ook aan het cutten. mijn vraag is normaal eet ik 200gr witte vis voor men training maar ben dit echt beu na 2 jaar .. welk vlees kan ik hiervoor vervangen mvg jelle

Kip,Kalkoen,Steak.....Keuze genoeg. Ik eet gewoon alles van vlees zelfs varkensvlees.

De hoeveelheid kcal die je per dag eet is belangrijker dan welk soort vlees.
 
momenteel eet ik kippenburger kipfilet rood vlees paardenbiefstuk of rundesteak dus je zegt gewoon vervangen met kip of wat rood vlees en in de zelfde verhouding dan ?
 
momenteel eet ik kippenburger kipfilet rood vlees paardenbiefstuk of rundesteak dus je zegt gewoon vervangen met kip of wat rood vlees en in de zelfde verhouding dan ?

Ik vermijd zoveel mogelijk verwerkt vlees zoals worst en e.d.

Zolang uw kcals kloppen(in uw geval om te cutten) en de hoeveelheid vet,eiwit,koolhydraten maakt het verder niet veel uit.
 
ok bedankt jonhny ! het is niet zo dat witte vis een speciale eigenschap heeft zoals bv zoete aardappel

johnyjordaan
 
Ik eet gewoon waar ik zin in heb, maakt allemaal geen ruk uit als je ekv maar prima is. Behalve als je alleen maar bewerkte zooi eet natuurlijk, vol met slechte additieven(transvetten, worstjes met 1kg zout per 100g etc etc).
 
ok bedankt jonhny ! het is niet zo dat witte vis een speciale eigenschap heeft zoals bv zoete aardappel

johnyjordaan
Er is geen voedsel met speciale eigenschappen dat wonderen zal verrichten. Het enige wat een beetje in de buurt komt zijn rode bieten voor mensen met een licht verhoogde bloeddruk. Maar over het algemeen geldt dat variatie het meest speciaal is.
 
Er is geen voedsel met speciale eigenschappen dat wonderen zal verrichten. Het enige wat een beetje in de buurt komt zijn rode bieten voor mensen met een licht verhoogde bloeddruk. Maar over het algemeen geldt dat variatie het meest speciaal is.
Nootmuskaatje heb altijd horen zeggen dat zoeteaardappel vet verbrandend is niet ?
 
Ik eet gewoon waar ik zin in heb, maakt allemaal geen ruk uit als je ekv maar prima is. Behalve als je alleen maar bewerkte zooi eet natuurlijk, vol met slechte additieven(transvetten, worstjes met 1kg zout per 100g etc etc).
Nee eet 4 soorten vlees eiren en havermout eet zeer gevarieerd geef dan ook veel geld uit aan eten :( nu heb ik nog een vraagje het maximale zout dat je mag inemen en gezond is hoe hoog is dat eigenlijk ik eet amper zout maar denk dat dit ook niet zo gezond is
 
Wat voor eigenschap zou zoete aardappel dan hebben ???
Heb altijd gehoord dat dit sneller verbrand en vet verbrandend zou zijn
 
De meeste mensen denken niet meer in "vis/kip/biefstuk"... of "aardappel/rijst/havermout"... maar denken alleen in eiwit en carbs :P
 
De meeste mensen denken niet meer in "vis/kip/biefstuk"... of "aardappel/rijst/havermout"... maar denken alleen in eiwit en carbs :P
Ja maar dan kan je even goed havermeel en whey om de 2uur doen ...
 
Nee eet 4 soorten vlees eiren en havermout eet zeer gevarieerd geef dan ook veel geld uit aan eten :( nu heb ik nog een vraagje het maximale zout dat je mag inemen en gezond is hoe hoog is dat eigenlijk ik eet amper zout maar denk dat dit ook niet zo gezond is
Het hangt er meer van af of je zoutinname consistent is. Als je altijd veel zout inneemt krijg je een heel gebeuren aan hormonen, lichaam die in homeostase wil komen etc etc, dus scheid je dan ook meer natrium uit. Maar andersom ook, als je altijd weinig zout eet houdt je lichaam daaraan vast, maar als je dan ineens heel veel zout eet dan kan dat voor problemen zorgen(vocht retentie, hoge bloeddruk). Ofc als je altijd gewoon een kilo zout eet is dat ook niet zo slim, maar het beste is consistent houden.

Zelf meet ik gewoon m'n bloeddruk, zolang m'n bloeddruk prima is let ik niet op m'n zoutinname.
 
Het hangt er meer van af of je zoutinname consistent is. Als je altijd veel zout inneemt krijg je een heel gebeuren aan hormonen, lichaam die in homeostase wil komen etc etc, dus scheid je dan ook meer natrium uit. Maar andersom ook, als je altijd weinig zout eet houdt je lichaam daaraan vast, maar als je dan ineens heel veel zout eet dan kan dat voor problemen zorgen(vocht retentie, hoge bloeddruk). Ofc als je altijd gewoon een kilo zout eet is dat ook niet zo slim, maar het beste is consistent houden.

Zelf meet ik gewoon m'n bloeddruk, zolang m'n bloeddruk prima is let ik niet op m'n zoutinname.
TOP info man ! bedankt
Nootmuskaatje
 
Heb altijd gehoord dat dit sneller verbrand en vet verbrandend zou zijn
En waardoor zou dit dan komen? klinkt als onzin namelijk. het is een goed vullende carb bron voor in de cut, smaakt lekker, en heeft aardige micro's. Prima eten maar verder niks bijzonders aan.

Ja maar dan kan je even goed havermeel en whey om de 2uur doen ...
Dat is een non-argument, dan mis je allerlei micro nutriënten en vezels. De meesten denken in macronutrienten omdat je met een gevarieerd dieet prima gezond kunt leven en goed kunt gainen zonder iedere dag hetzelfde te eten, wat nogal snel saai wordt.
Dat om de twee uur eten is ook weer zwaar overtrokken, spreiding van je eiwitten is handig, maar zal op lange termijn niet zo veel verschil maken. Tenzij je een pro bent en ieder aslect van je leven om bb draait zou ik gewoon eten hoe je chill vindt.
 
En waardoor zou dit dan komen? klinkt als onzin namelijk. het is een goed vullende carb bron voor in de cut, smaakt lekker, en heeft aardige micro's. Prima eten maar verder niks bijzonders aan.


Dat is een non-argument, dan mis je allerlei micro nutriënten en vezels. De meesten denken in macronutrienten omdat je met een gevarieerd dieet prima gezond kunt leven en goed kunt gainen zonder iedere dag hetzelfde te eten, wat nogal snel saai wordt.
Dat om de twee uur eten is ook weer zwaar overtrokken, spreiding van je eiwitten is handig, maar zal op lange termijn niet zo veel verschil maken. Tenzij je een pro bent en ieder aslect van je leven om bb draait zou ik gewoon eten hoe je chill vindt.
Ja had informatie ook gewoon gekregen ging daarvan uit niet dus weeral bijgeleerd bedankt !
 
  • Like
Waarderingen: cnh
De harde realiteit is dat er geen vetverbrandende etenswaren bestaan, maar iets dat goed vult voor weinig kcal is natuurlijk wel prima voor in een cut
 
De harde realiteit is dat er geen vetverbrandende etenswaren bestaan, maar iets dat goed vult voor weinig kcal is natuurlijk wel prima voor in een cut
Zit nu in men cut ik doe dit met carbcycling werkt voor mij het beste en idd al vult die zoete aardappel voor geen kl**** hahah
 
Back
Naar boven