MuscleMeat

WO III weerwolf spelletje (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

lloydatoni

Colossal Veteran
Relnicht
10 jaar lid
Lid geworden
1 nov 2011
Berichten
13.529
Waardering
7.361
Lengte
1m88
Massa
93kg
Vetpercentage
13%
Inleidingsverhaal en regels: LET OP NIEUWE OPZET

Conflicten in Oekraïne, het midden oosten en de oost chineze zee. De wereld staat op het punt om es lekker uit elkaar te barsten met een 3e Wereldoorlogje.

De kampen die tegenover elkaar staan zijn in dit geval: Rusland,China en de ISIS tegen Europa en Amerika, de rest van de wereld kan er weer zoals gewoonlijk erachter aan hobbelen.

Er zijn dus 3 kampen in dit spel namelijk:

De geallieerden, de Nieuwe wereldorde en de Burgers die vooral wereldvrede willen.

Openingsverhaal

De mensheid loopt op zijn laatste tenen van zijn beschaving. Overal op de wereld zijn brandhaarden, onderlinge haat en moord en doodslag is elke dag aan de orde.

De wereld besluit zich op te splitsen in 2 grote blokken, hoe kan het anders ook:

Het oosten zet zich af tegen het westen.

Met in de rode hoek van de uitdager de volgende grootmachten die zich hebben samengespannen tot de New World Order:

ISIS
Rusland
China

Het westen besluit een tegenaanval tegen deze wereldmachten en gaan vol in de aanval.

Zowel de axis als de allies hebben beide het volgende tot de beschikking:

1 Wereldleider
3 Leiders
1 Landmacht
1 Marine

De vele vreedzame burgers kunnen het niet langer aanzien en besluiten ook zich te mengen met de oorlog met spionnen, een guerrilla beweging en het stem van het volk voor wat dat nog waard is. Elke dag kan daar een verdachte veroordeeld worden voor een groot tribunaal waarna er een directe doodstraf uitgesproken zal worden.

Aan alle mensen in het spel nu de eer om de leider van dit tribunaal te kiezen in de vorm van een ouderwetse stemming voor het oorlogsgeweld zich verder gaat ontwikkelen in de aankomende boeiende dagen. De stem van Het tribunaal zal 2 keer meetellen in het oordeel rondom de dag stemming

Dus mensen

Let's play


Er kan tot 22.00 gestemd worden voor het tribunaal`, daarna zal WOIII losbarsten

Verhaal nacht 1
Oorlog is aangebroken

Het kan jullie niet ontgaan zijn, maar een simpele snapchat tussen Lm7790 en Wengstertje bleek het startsein voor een oorlog die onderhuids heel erg al aan het borrelen was tussen alle partijen. Nu was echter de maat vol.

Poetin stuurt aan om de landmacht van de Geallieerden uit te schakelen met een sterk grond offensief, zonder slag en stoot winnen de russen terrein en al snel is Europa van de russen. Het leger van Europa wat ze er tegenover hadden opgesteld was al snel volledig weggevaagd. Niks aan te doen: even een korte Russische les voor ons allen:

Cyka
Blyat
Davai
Nihui
4001500
De oplossing om het probleem te beschrijven staat hierboven :D.

Aan de andere kant van de wereld bedacht Obama wat hij nou precies moest doen met het slechte nieuws uit Europa en het nieuws dat een strijder van de burgerbeweging geïnfiltreerd was in witte huis om aan zijn leider verslag uit te brengen over de plannen van de eerste zwarte president met de wereld. Dat moest hij niet hebben en besloot een klopjacht te openen op deze spion. De kwestie in Europa kon wel even wachten, ten slotte waren ze niet direct nog aangevallen.

Ondertussen stuurt de Navy van de Allies aan naar een vliegveld om daar wat dames gezelschap te houden die nacht, erg gezellig werd het zeker tot in de donkerste uurtjes.

Aan de andere kant van de wereld bleef de Marine dicht bij een van z'n leiders in de zwarte zee. De landmacht van de russen was al moegestreden en bleef het bij de taken van overdag houden.

De luchtmacht daartegen bleef vol goede moed boven het tribunaal cirkelen om daar de pas aangestelde leider te beschermen, Zo bleek het een drukke nacht te zijn met het wegvagen van het complete leger van de Geallieerden en de spion van de burgerbeweging bleek het die nacht niet overleefd te hebben in het witte huis. Als een rat veroordeeld in guantanamo bay bleek hij toch echt verdronken te zijn na alle martelingen( excuseer, ondervragingen) naar aanleiding van zijn komst.

De spion is dood
Meaantje was de spion

De landmacht van de geallieerden is weggevaagd
Wovano was de landmacht

http://www.youtube.com/watch?v=qPy3Vj7H9jk

Er kan weer gestemd worden tot 22.00 zodat het tribunaal een oorlogsmisdadiger kan veroordelen


Rollen per kamp

Wereldleider (wolfrol)

In het geval van de geallieerden doen we maar lekker Obama als hoogste man voor zover het nog kan, en in het geval van de nieuwe wereldorde Vladimir Putin.

Zij weten niet wie hun leiders of burgers zijn maar hebben elke nacht het hoogste woord over de kwestie en wie er uit de weg moet geruimd worden van de spelers. Zij krijgen elke nacht via de spelleider het advies van hun leiders. Wanneer een wereldleider sterft zal de spelleider 1 van de leiders uitkiezen om zijn werk over te nemen, mits die er nog voor handen zijn uiteraard.

Leiders (cults)
Per zijde geven een groepering van 3 Leiders hun advies aan hun Wereldleider via de spelleider door. Alleen zij weten wie hun Wereldleider is.

De landmacht
Toch wel een beetje ouderwetse strijd mogelijk in dit moderne slachtveld, zij mogen net als de Drones iemand beschermen elke nacht. Weten niet wie hun wereldleider is, of hun leiders.

Marine
Mogen elke nacht iemand beschermen. Wanneer de burgers alle leiders van een partij eruit gestemd hebben zal het voltallige overgebleven leger over lopen naar de burgers


Burgers
Kunnen er niet tegen dat er oorlog is en richten een beweging op om beide kanten uit te schakelen.

De spion(het meisje)
De spion mag elke nacht aan de spelleider hun hint vragen over de wereldleider van de vijand. Echter krijgt die ook een hint over de spion.
Alleen de burgers kunnen een spion hebben.

Cupido
Wijst aan het begin van het spel aan wie hij als koppel door het leven wilt zien gaan. Kan dus betekenen dat hun liefde aan de andere kant van de wereld kan bevinden. Cupido gaat hierna gewoon weer aan het leven als gewone burger van de wereld. Er is maar 1 cupido

Guerrilla beweging
Mag elke nacht iemand beschermen en om de 5 nachten is er de kans om iemand te killen maar niemand te beschermen

Het WOIII tribunaal
De burgemeester rol, dus de stem telt 2 keer mee en wordt gekozen door alle spelers. Wanneer deze overlijdt zal hij/zij in de laatste ademtocht een opvolger benoemen.

Roluitleg
Dus zowel de Geallieerden als de nieuwe Wereldorde hebben:
1 Wereldleider
3 Leiders
1 Landmacht

Burgers
Hebben
Burgers
Spion
Guerrilla beweging
Cupido

Stemmen

Overdag komt iedereen bij elkaar om te stemmen over de huidige gang van zaken en wie er weg moet in hun ideale wereldpolitiek. In de nieuwe opzet betekent het dus dat er 2 kampen zijn waardoor het misschien moeilijk kan zijn om je helemaal uit te laten over het gebeuren. Probeer dit toch zo actief mogelijk te doen zodat de Jagers kunnen beschermen en hun taak goed kunnen uitvoeren.

Stemmen kan tot 22.00 elke dag. Rond die tijd zal ik dan een verhaal neerpennen over wat er die dag heeft afgespeeld.

Van 22.00 tot 10.00 zal de nacht plaatsvinden waarin de Wereldleiders het advies van hun gevolg te horen krijgt en kan beslissen dit uit te voeren of te negeren.
De overige nachtelijke rollen zullen dan ook in actie komen en ik schrijf om 10.00 de volgende dag het nachtverhaal en er kan mits de uitkomst goed gezind is verder gespeeld worden tot 22.00 en ga zo maar door.

Winconditie

Het spel is uitgespeeld wanneer De burgers de beide Kampen van hun Wereldleiders en leiders hebben ontdaan. De troepen zullen dan overlopen naar de burgers in de strijd tegen de dan nog over gebleven partij.

Het spel kan ook uitgespeeld worden als 1 wereldnatie de Guerrilla beweging hebben uitgeschakeld evenals de andere grote wereldnatie.





Eerst maar even in roepen hieronder

Deelnemers:
1: Ot92 Wereldleider vermoord door Obama
2: HillR
3: Punjab
4: Lm7790 Burger overdag weggestemd
5: RockofAges
6: LeonM Landmacht NWO weggevaagd door Obama
7: Virusje
8: Wengstertje
9: Dbrik Gestorven aan liefdesverdriet, leider van de geallieerden
10: Fred22
11: Diaephi Weggestemd overdag door het volk, was leider van de NWO
12: Steensteen
13: HighonX
14: NickyCF
15: Wauter
16: Henkerina Dode gek vermoord door Obama, was de geliefde van Drbrik
17: Wowano Eerste nacht gekilld door Putin, was de landmacht van de Geallieerden
18: Tremendes
19: ImbaAtwork Overdag weggestemd, was een burger
20: Meaantje Eerste nacht vermoord door Obama, was een Spion voor de burgers
21: Orgineel Vermoord door de Chinezen, was de Guerrillabeweging
22: Alley Cat
 
Laatst bewerkt:
In
 
In
 
als je me er de eerste ronde weer uitflikkert kom ik je in je dikke pens prikken
IN
 
En als je erin blijft, mag hij jou prikken? :eyebrow:
 
in
 
dat zullen we nog wel eens zien!!!!!!!1!!
 
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNn
 
In... Help newbie hiermee
 
HillR voor Wereldleidster!!
 
In :D
 
in uiteraard
 
Back
Naar boven