Fitness Seller

Wovano in prep voor de Hercules cup


Users who are viewing this topic

Sparks79

Ripped Bodybuilder
Lid geworden
19 mei 2019
Berichten
3.623
Waardering
4.475
Lengte
1m94
Massa
103kg
Vetpercentage
12%
Kipfilet kn je ook heel goed in de airfryer maken. Zonder olie, maar lekker is om hem in te smeren met een superdun laagje en dan wat kruiden en zout erop te doen.

Het is echt een fantastisch apparaat. Een soort oven op tren zeg maar 🤣
 

Misaa

Dutch Bodybuilder
Lid geworden
23 nov 2019
Berichten
567
Waardering
539
Lengte
1m87
Massa
96kg
Vetpercentage
15%
Kipfilet van te marineren in lekkere kruiden en in een beetje skyr (wordt ie niet zo droog)👍
 

Sparks79

Ripped Bodybuilder
Lid geworden
19 mei 2019
Berichten
3.623
Waardering
4.475
Lengte
1m94
Massa
103kg
Vetpercentage
12%
Kipfilet van te marineren in lekkere kruiden en in een beetje skyr (wordt ie niet zo droog)👍
Marinades met yoghurt of skyr zijn ook aan te raden ja. Ik vind zelf insmeren met een met
Staafmixer geblende: citroenrasp, knoflook, beetje olijfolie, yoghurt, zout, peper, mosterd en dan na het mixen nog wat dragon, peterselie toevoegen.

Je laat je kip een paar uur marineren en je hebt echt superlekkere en gezond te eten. Nouja: verder over trainen denk ik maar :)
 

Robin

Ripped Bodybuilder
Lid geworden
14 feb 2019
Berichten
4.119
Waardering
5.882
Lengte
1m80
Marinades met yoghurt of skyr zijn ook aan te raden ja. Ik vind zelf insmeren met een met
Staafmixer geblende: citroenrasp, knoflook, beetje olijfolie, yoghurt, zout, peper, mosterd en dan na het mixen nog wat dragon, peterselie toevoegen.

Je laat je kip een paar uur marineren en je hebt echt superlekkere en gezond te eten. Nouja: verder over trainen denk ik maar :)
Kipfilet van te marineren in lekkere kruiden en in een beetje skyr (wordt ie niet zo droog)👍
Yoghurt breekt de proteinen af tho, niet echt de bedoeling in bodybuilding denk ik.
 

Misaa

Dutch Bodybuilder
Lid geworden
23 nov 2019
Berichten
567
Waardering
539
Lengte
1m87
Massa
96kg
Vetpercentage
15%
Yoghurt breekt de proteinen af tho, niet echt de bedoeling in bodybuilding denk ik.
Bron?niet eerder gehoord dit. Daarbij eet ik braaf elke dag een pot skyr...juist voor protein 11 gram per 100 gram
 

Sparks79

Ripped Bodybuilder
Lid geworden
19 mei 2019
Berichten
3.623
Waardering
4.475
Lengte
1m94
Massa
103kg
Vetpercentage
12%
Yoghurt breekt de proteinen af tho, niet echt de bedoeling in bodybuilding denk ik.
Het breekt wel proteïne af, maar je verliest geen voedingswaarde - de proteïnen worden slechts korter. daardoor wordt het vlees malser. Het aantal grammen eiwit blijft gelijk, of is zelfs iets hoger vanwege de yoghurt als je gat mierenneuken. Daarnaast breek je het maar een heel klein beetje af. Als je je kip insmeert met gepureerde kiwi dan is hij volgende dag vloeibaar.
 

Robin

Ripped Bodybuilder
Lid geworden
14 feb 2019
Berichten
4.119
Waardering
5.882
Lengte
1m80
Bron?niet eerder gehoord dit. Daarbij eet ik braaf elke dag een pot skyr...juist voor protein 11 gram per 100 gram
"Marinades op basis van zuren geven een mals resultaat en voegen smaak toe aan allerlei voedselproducten, niet alleen vlees en vis. Zuren als citroensap, ananas, yoghurt en wijn breken proteïne af"

"Kip marineren in yoghurt
Bij alle soorten marinades is het idee simpel: neem een zure vloeistof met wat olie en kruiden, stop de kip (of vlees, of vis) erin, ga zelf wat anders doen en laat de marinade enkele minuten, uren of dagdelen zijn gang gaan. De vloeistof trekt langzaam in het vlees en de kruiden doen wonderen voor de smaak. Het zuur in de marinade breekt ondertussen de eiwitten af, waardoor de textuur verandert en de kip malser wordt."

etc


Maar als het klopt wat Sparks zegt, my bad. Weet niet hoe proteinen werken.
 

Sparks79

Ripped Bodybuilder
Lid geworden
19 mei 2019
Berichten
3.623
Waardering
4.475
Lengte
1m94
Massa
103kg
Vetpercentage
12%
Als je eiwit afbreekt krijgt je aminozuren. Dat zijn nog steeds de bouwstenen van spieren. Dus je lichaam neemt ze gewoon op en hoeft ze alleen zelf niet meer af te breken.

De enzymen in je maag en twaalfvingerige darm doen dit anders ook. Je lichaam neemt geen hele eiwitten op. Hoogstens wat peptides.

Maar we zijn wovano’s log aan het vervuilen. Ik wil bes doordiscussieren in het receptentopic ;)
 

Misaa

Dutch Bodybuilder
Lid geworden
23 nov 2019
Berichten
567
Waardering
539
Lengte
1m87
Massa
96kg
Vetpercentage
15%
"Marinades op basis van zuren geven een mals resultaat en voegen smaak toe aan allerlei voedselproducten, niet alleen vlees en vis. Zuren als citroensap, ananas, yoghurt en wijn breken proteïne af"

"Kip marineren in yoghurt
Bij alle soorten marinades is het idee simpel: neem een zure vloeistof met wat olie en kruiden, stop de kip (of vlees, of vis) erin, ga zelf wat anders doen en laat de marinade enkele minuten, uren of dagdelen zijn gang gaan. De vloeistof trekt langzaam in het vlees en de kruiden doen wonderen voor de smaak. Het zuur in de marinade breekt ondertussen de eiwitten af, waardoor de textuur verandert en de kip malser wordt."

etc


Maar als het klopt wat Sparks zegt, my bad. Weet niet hoe proteinen werken.
Thanks man voor de bronnen
 

Biomek

Freaky Bodybuilder
Lid geworden
25 apr 2013
Berichten
4.798
Waardering
6.408
Lengte
1m84
Massa
103kg
Vetpercentage
12%
Mijn kipfilet blokjes voor m'n wraps en mijn gehaktballen bereid ik altijd in de airfryer. Voor mij echt onmisbaar in de keuken...!
 

wovano

Moderator
Moderator
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
10 jun 2010
Berichten
14.742
Waardering
24.213
Lengte
1m86
Massa
103kg
Net nog even licht schouders en armen gepompt. Verschil is meteen goed te zien. Borst met pomp ook een stuk voller. @Japio
IMG_20201017_151725.jpg
 

TheDuck

Duck it HARD
Elite Member
Lid geworden
11 dec 2019
Berichten
851
Waardering
1.613
Lengte
1m75
Massa
89kg
Vetpercentage
10%
Je begint nu ook duidelijk verschil op je buik te zien! Lekker bezig hoor!! Deel je ook de shoot foto’s wanneer je die hebt gehad?
 

Skatermarvin

Superior Athlete
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
22 sep 2006
Berichten
45.589
Waardering
31.522
Lengte
1m80
Massa
82kg
Vetpercentage
> 50%
Wat een verschil! Ben benieuwd wat het laden je gaat brengen!
 

wovano

Moderator
Moderator
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
10 jun 2010
Berichten
14.742
Waardering
24.213
Lengte
1m86
Massa
103kg
Nou zeg dat ! En als deze blinde vink verschil ziet is dat er ook daadwerkelijk.
Hahaha top:D
Je begint nu ook duidelijk verschil op je buik te zien! Lekker bezig hoor!! Deel je ook de shoot foto’s wanneer je die hebt gehad?
Die ga ik zeker delen. Elke dag eentje in het fototopic speciaal voor de jankerds.
Wat een verschil! Ben benieuwd wat het laden je gaat brengen!
Eerste carbs zitten er al in :lick:
20201018_102144.jpg
 

natty87

Monstrous Giant
Elite Member
Challenge Winner
Foto Contest Winner
Lid geworden
1 jul 2012
Berichten
11.971
Waardering
16.689
Lekker de kruidnoten pindakaas?
 

wovano

Moderator
Moderator
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
10 jun 2010
Berichten
14.742
Waardering
24.213
Lengte
1m86
Massa
103kg
Waist lijkt wel een stuk beter nu
Klopt ook. Vorige wedstrijd was ik ook echt een stuk minder in shape. Beide foto's zijn 2 dagen uit. Alleen rechts helemaal depleted en links heb ik geen depletion gedaan. Rechts ben ik overigens 1 kg zwaarder.
IMG_20201018_104526.jpg
 

Bovenaan