Fitness Seller

zalm carpaccio


Bezoekers in topic

Vince

Advanced Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
9 nov 2002
Berichten
948
Waardering
0
Tip voor een lekker voorgerecht:

Koop een stuk zalm in de vishandel met het vel nog aan aan één kant, liefst het staartstuk.
Snij dunne plakjes met een fileermes.

Maak een marinade aan. Benodigheden:

- Sojasaus
- olijfolie
- wijnazijn of balsamico
- dunne plakjes ui
- bieslook
- citroen of limoensap
- peper en zout
- klein beetje honing
- dille

Meng alles en proef regelmatig of het niet te zuur of zoet is. Het moet er eigenlijk net tussenin liggen.

Alles bij elkaar doen en de plakjes zalm laten marineren (zorg dat ze mooi in de marinade ondergedompeld liggen). Ongeveer 25 minuten tot een half uur laten intrekken.

Plakjes mooi verdelen over je bord en serveren met twee dikke bruine toasts!

Heerlijk!


Heb net nog 300gr binnen, goed voor 60gr eiwit!
Let wel, zalm is redelijk vet maar wel overwegend gezonde vetten. Het is ook supppeeer belangrijk dat je KRAKEND verse zalm gebruikt.

Je hebt ook nog andere vis carpaccios zoals tonijn ed maar tonijn is best prijzig.
 

Naar boven