- Lid geworden
- 1 aug 2007
- Berichten
- 41
- Waardering
- 1
- Lengte
- 1m80
- Massa
- 106kg
Goeiendag!
ik vroeg mij af wat de beste manier was om zalm te bereiden:
Wij bakken altijd in de oven (laten garen en met stoom). uiteraard met wat olijfolie (als ik mij niet vergis )
Meestal hebben we er nog wat kruiden over heen voor de smaak.
alleen kruiden lijkt mij beter om niet te doen ?
en past Zalm uberhaupt in een cut-schema? Op de sportschool zeggen ze dat het zeker goed is maar ik betwijfel het een beetje?
ik vroeg mij af wat de beste manier was om zalm te bereiden:
Wij bakken altijd in de oven (laten garen en met stoom). uiteraard met wat olijfolie (als ik mij niet vergis )
Meestal hebben we er nog wat kruiden over heen voor de smaak.
alleen kruiden lijkt mij beter om niet te doen ?
en past Zalm uberhaupt in een cut-schema? Op de sportschool zeggen ze dat het zeker goed is maar ik betwijfel het een beetje?