AndroidHealthClinic

zelf tren maken (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

nico

Dutch Bodybuilder
15 jaar lid
Lid geworden
6 jan 2003
Berichten
361
Waardering
0
Je hebt nodig als volgt:

-5: FINAPLIX-H (2g/pellet) of COMPONENT-TH (4g/pellet)
-1: Vail met USP24 injecteerbare olie
-2: Vail met "Magic Solution" (BA/BB oplossing)
-3: Steriele vial (50 / 100ml, afhankelijk van hoeveelheid.)
-4: 2 1.2mm naalden (18g)
-6: 0.45um Steriele Whatman filter (Neem er 2 voor de zekerheid!)
-7: 3 of 5cc spuit
-8: 20cc spuit
- : een 0.6 / 0.8mm naald (25 / 23g)

Items 1,2,3,4,6,7,8 zitten in een standaard F-TYPE kit van Researchkits.com
Item 5 is te bestellen op vetsale.com
<hr noshade size='1'>


Open de FINAPLIX-H of COMPONENT-TH pellets door het plasticje bovenop met een naald te verwijderen, en dump deze "pilletjes" direct in de vial met BA/BB oplossing ("Item 2" .
Zet nu een pannetje water op en breng dit aan de kook. Zodra dit kookt zet je het gas laag, en zet je mixture in het pannetje (Zorg er wel voor dat het water niet hoger staat dan halverwege je vail!!). Je vail kan ietsofwat in de pan ronddansen, maak je daar niet druk om, als het water en het vuur niet te hoog staan, zal je vail rechtop blijven staan.
Nu vervolgens voor het volgende uur, om de 5 minuten even je vail eruithalen en in een ronddraaiende beweging voorzichtig mengen.
Je zal zien dat de pellets volledig op zullen lossen in de BA/BB mixture.
Als je zo'n 45 minuten bezig bent, zet dan ook de andere vail met olie in het water, en laat dit gewoon lekker even opwarmen.
<hr noshade size='1'>


Haal vervolgens beide vails uit het water (wees er zeker van dat de pellets volledig opgelost zijn!)
Verbind nu 1 van de 18g naalden aan de 3/5ml spuit, en zuig 3ml olie (NIET DE MIXTURE) uit "vail B" en leg dit aan de kant. Dit heb je later pas nodig! Giet vervolgens de inhoud van "vail B" in "vail A"
<hr noshade size='1'>


Plaats de rubber stopper op de vail, en schud de mixture die je nu hebt heftig voor de volgende 5 / 10 minuten. Te veel schudden bestaat niet, aangezien je er zeker van moet zijn dat de TREN volledig gemixed is met de olie!!
<hr noshade size='1'>


Breng nu vervolgens je pannetje met water weer aan de kook en zodra het kookt zet je de vlam weer laag, en plaats je mixture in de pan voor de volgende 30 minuten <b>zonder</b> het aan te raken of te bewegen.. Je vail kan weer ietsofwat in de pan ronddansen, maar probeer dit op dit moment zoveel mogenlijk te vermijden!!
Na dit half uur haal je de vail uit de pan, en droog het voorzichtig af, zonder de vail hierbij te veel te roeren..

Je ziet nu hoe de TREN (vermixt in de olie) zich van de kalk binders (de prut op de bodem) heeft gescheiden.
<hr noshade size='1'>


Haal nu de Whatman filter uit de verpakking (Let op de sterieliteit!!) en verbind deze aan een 1.2mm naald, en stop dit in de steriele vail. Steek ook de 0.6/0.8mm in de vail (Deze dient als ontluchting) Connect vervolgens de andere 1.2mm naald met de 20ml spuit.
<hr noshade size='1'>


Zuig nu voorzichtig de olie uit de vail, zonder de prut op de bodem op te zuigen (Dat komt later pas ;-)) verwijder de naald van de 20ml spuit, en verbind de spuit met de Whatman filter, en pers nu langzaam de olie door het filter.. <b>ZUIG NOOIT UIT HET FILTER!! HIERDOOR MOL JE JE FILTER!!</b>(Note: In het begin gaat alles soepel, maar naar verloop van tijd kan het makkelijk 1 minuut/cc duren, hangt af van hoeveel prut je meegezogen hebt!) Ikzelf doe nu makkelijk 100ml met 1 filter!

Hou aan het einde je vail met prut een beetje schuin, en probeer zoveer mogenlijk "schone" olie op te zuigen, een beetje prut is niet erg.
<hr noshade size='1'>


Als de laatste olie door het filter is geperst, gooi je de vail met prut weg (kan zijn dat er misschien nog 1 of 2 ml bruikbare TREN inzit, maar dit is het risico niet waard om 50 / 100ml GOEDE TREN te verzieken, dus weggooien!!
Pak vervolgens de 3/5ml spuit met schone olie, en pers dit door het filter om de laatste resten resten bruikbare TREN uit het filter te krijgen..
<hr noshade size='1'>


En hier is je mooie verse TREN, het kan zijn dat het de ene keer wat donkerder uitvalt dan de andere keer, dit heeft te maken met de mate van verwarming tijdens het process, dit heeft niets te maken met de kwaliteit!!

Als je TREN <b>op dit moment</b> niet zuiver geel / oranje is, maar troebel, heb je dus je filter gemolt tijdens het proces, en dient alles opnieuw gefilterd te worden, anders zit er een groot risico van spuitabcessen in!!!

Nu heb je 2 mogenlijkheden om het te steriliseren:
<b>1</b> Zet de fles weg voor 2 weken. De bacterieen die door het .45um filter gekomen zijn zullen in deze tijd vernietigd zijn door het BA in de "magic solution"
<b>2</b> Warm de oven op op 180graden, en plaats de vail gedurende 45 minuten hierin, steek wel een kleine naald door je stopper, om een overdruk te voorkomen.

<b> Na verloop van tijd (30 minuten / 1 uur / 1 dag) KAN je oplossing troebel worden!! Maak je hier niet druk om, dit heeft mede te maken met het verwarmen tijdens het productie-process. Dit kan je gewoon injecteren!!!</b>


wat me nog niet helemaal duidelijk is hoeveel ml magic solution je nodig heb voor bv 100ml tren,want als je zo'n type f kit besteld voor 10mg zit daar maar een klein beetje van die MS bij daar krijg je die 5 doosjes tren pellets die je nodig heb voor 100 ml denk ik niet in opgelost?
 
je moet eenkit bestellen die gemaakt is voor pellets, dus een 4 gram's kit, wil je 8 gram maken dan een 8 gram's kit, enz.................
Dan komt alles goed.
 
Laatst bewerkt:
Ja, DBC kan hier ook denk nog wel wat aan toevoegen... die is ook zo'n zelfbrouwer.. met zijn tren..
 
waarom bang,het is eigenlijk best makkelijk om te maken,ik vond alleen dat bij die 10mg kit wat weinig magic solution zat,heb daarom de laatste keer wat meer hier van gebruikt,maar wil eigenlijk gewoon weten hoevel ml SM je voor 100ml tren nodig heb dan hoeft voor mij daar geen misverstand over te staan.
 
Jongens, wis even die URL uit de 1e post lijkt me niet zo handig om hier te vermelden.
 
hardgainers zei:
Jongens, wis even die URL uit de 1e post lijkt me niet zo handig om hier te vermelden.

idd, je weet nooit of er van die vuile flikken meelezen! :mad:

bij deze: gegroet vuile flikken..... :D
 
sorry :eek: had ik ff niet aan gedacht,zal beter opleten!
 
stiffmeister zei:
idd, je weet nooit of er van die vuile flikken meelezen! :mad:

bij deze: gegroet vuile flikken..... :D


Lol....

:hello: :flipoff: :booty: :moon: :eyebrow: :whip:




@nico: haal die links weg dan....dadelijk gaan die goochemerds bestellingen die door die bedrijven naar NL geleverd worden er tussen uit plukken.
 
Maak je niet druk; de beste adressen zitten niet bij die twee URL's :D:D:D
 
graag een pm'tje :D
 
Back
Naar boven