MuscleMeat

Zilvervlies rijst lekker maken


Bezoekers in topic

Gebru1ker

Advanced Bodybuilder
Lid geworden
25 mrt 2013
Berichten
1.205
Karma
411
Lengte
1m85
Massa
90kg
tussen je big mac duwen en mayonaise werkt ook goed.
 

Sayer

Monstrous Giant
Lid geworden
22 okt 2011
Berichten
12.610
Karma
1.965
Lengte
1m78
Massa
82kg
Vetpercentage
12%
Los van het feit welke rijst, je kan rijst of pasta ook 'lekkerder' maken door er wat bouillon bij te doen:

[Afbeelding niet meer beschikbaar]
 

Shahin

Cool Novice
+10 jaar member
Lid geworden
25 jun 2010
Berichten
140
Karma
1
Lengte
1m77
Massa
102kg
Vetpercentage
27%
  • Topic Starter Topic Starter
  • #23
nou nee big mac ook weer niet heb al een tijdje mac geboycot maar hou idd algemeen wel van vet eten ...

Dat heb ik nooit gedaan bouillon erbij moet tijd op moment wanneer het nog kookt met water of nadat je het al afgegiet hebt?
 

Sayer

Monstrous Giant
Lid geworden
22 okt 2011
Berichten
12.610
Karma
1.965
Lengte
1m78
Massa
82kg
Vetpercentage
12%
nou nee big mac ook weer niet heb al een tijdje mac geboycot maar hou idd algemeen wel van vet eten ...

Dat heb ik nooit gedaan bouillon erbij moet tijd op moment wanneer het nog kookt met water of nadat je het al afgegiet hebt?

afgegoten*

En moet bij in het water gewoon zodat het kan oplossen en de rijst/pasta dit kan opnemen
 

Prestigio

Freaky Bodybuilder
Lid geworden
29 apr 2011
Berichten
6.676
Karma
188
Lengte
1m79
Massa
78kg
Vetpercentage
9%
Of als het al warm op je bord ligt overgieten met wat Kikkoman (sojasaus):
Less-salt.png
 

Shahin

Cool Novice
+10 jaar member
Lid geworden
25 jun 2010
Berichten
140
Karma
1
Lengte
1m77
Massa
102kg
Vetpercentage
27%
  • Topic Starter Topic Starter
  • #27
ahaha oke ga dat maar is een keer erbij proberen kijken hoe dat proeft, moet je dan in geval van saus of bouiloon enzo enzo ook de kcal e/k/v ervan ook berekenen in je eetschema of is dat to much volgens jullie?

Ik ga eerst alle suggesties met zilvervlies proberen wilt dat alsnog niet lukken ga ik toch lekker over op witte rijst
was ook al van plan een rijstkoker te halen vermakkelijkt het hele proces ervan volgens mij en kookt je rijst erg goed, iemand ervaring daarmee?
 

Sayer

Monstrous Giant
Lid geworden
22 okt 2011
Berichten
12.610
Karma
1.965
Lengte
1m78
Massa
82kg
Vetpercentage
12%
ahaha oke ga dat maar is een keer erbij proberen kijken hoe dat proeft, moet je dan in geval van saus of bouiloon enzo enzo ook de kcal e/k/v ervan ook berekenen in je eetschema of is dat to much volgens jullie?

Ik ga eerst alle suggesties met zilvervlies proberen wilt dat alsnog niet lukken ga ik toch lekker over op witte rijst
was ook al van plan een rijstkoker te halen vermakkelijkt het hele proces ervan volgens mij en kookt je rijst erg goed, iemand ervaring daarmee?

Is je eigen keuze natuurlijk, maar de rest van je voeding afwegen en dan dergelijke sluip kcal niet meerekenen is jezelf wat tegenwerken imo.

Boter of olijfolie bij het bakken niet meetellen is ook zoiets, het kan to much lijken maar als je al die kleine dingen optelt heb je weer wat extra kcal om rekening mee te houden. Ik zeg dus doen, het kan iig geen kwaad ;)
 

GetBig XXL

Ripped Bodybuilder
Elite Member
Lid geworden
30 jun 2012
Berichten
3.595
Karma
2.790
Lengte
1m75
Massa
103kg
Vetpercentage
14%
eet wat je lekker vind anders ga je het toch niet vol houden
natuurlijk geen vet eten
 

Sylve

Competitive Bodybuilder
Lid geworden
2 mrt 2015
Berichten
2.839
Karma
356
Lengte
1m94
Massa
95kg
Vetpercentage
12%

Shahin

Cool Novice
+10 jaar member
Lid geworden
25 jun 2010
Berichten
140
Karma
1
Lengte
1m77
Massa
102kg
Vetpercentage
27%
  • Topic Starter Topic Starter
  • #33
kwark?? :P
 

Sylve

Competitive Bodybuilder
Lid geworden
2 mrt 2015
Berichten
2.839
Karma
356
Lengte
1m94
Massa
95kg
Vetpercentage
12%
Ik was wel serieus, ketchup is prima te doen bij rijst hoor:rolleyes: Wat ik veel wedstrijdatleten ook zie doen is Walden Farms sauzen erbij haha.
 

Hell93

Massive Warrior
Lid geworden
13 jun 2013
Berichten
18.045
Karma
1.828
Ik was wel serieus, ketchup is prima te doen bij rijst hoor:rolleyes: Wat ik veel wedstrijdatleten ook zie doen is Walden Farms sauzen erbij haha.

Dat is echt zo vreselijk niet normaal ranzig :roflol: Ik snap dat wedstrijdatleten niet meer 'willen' genieten van hun eten, maar om het dan nog meer te verpesten met die troep :o Gaat mij te ver :p

smaken verschillen natuurlijk
 

dino20

Dutch Bodybuilder
Lid geworden
16 nov 2013
Berichten
433
Karma
138
Lengte
1m87
Massa
82kg
Ik was wel serieus, ketchup is prima te doen bij rijst hoor:rolleyes: Wat ik veel wedstrijdatleten ook zie doen is Walden Farms sauzen erbij haha.

ik was ook serieus . Met yoghurt eet je het veel sneller
 

Hell93

Massive Warrior
Lid geworden
13 jun 2013
Berichten
18.045
Karma
1.828
eet wat je lekker vind anders ga je het toch niet vol houden
natuurlijk geen vet eten

Waarom niet? Geen transvet misschien, maar vet eten (tja, wat versta jij eronder) kan prima :D
Zolang het in je schema/verhoudingen past.
 

newinthegame

Freaky Bodybuilder
Lid geworden
1 apr 2011
Berichten
5.153
Karma
406
Lengte
1m91
Massa
119kg
Vetpercentage
15%
Haay

Ik had een vraagje ik ben gek op normale witte rijst( de ongezonde rijst) omdat als ik die kook hij altijd heel lekker word en gwn goed te vreten is met van alles en nog wat
nou ben ik al paar maanden overgestapt na zilvervlies rijst omdat dat natuurlijk gezonder en beter is qua voedingswaarden alleen krijg ik die niet zo lekker als de witte rijst hij word altijd hoe lang ik hem ook kook erg hard en is gwn bijna niet te eten tenzij ik er wat olie bij doe of kwark of yoghurt en met veel water wegdrink. Nou was me vraag van klopt dat dat het zo is of doe ik gwn iets niet goed bij het koken ervan? Ik zat eraan te denken om een rijstkoker te halen om te kijken of het miss daarin beter lukt dan zelf via pan enzo? Enige tips suggesties voor mij

Alvast bedankt :D

basmati/pandan rijst? problem solved?
 

dubbelfrisss

Novice
+10 jaar member
Lid geworden
20 apr 2011
Berichten
25
Karma
4
Lengte
1m82
Massa
95kg
Gewoon basmati rijst kopen. Zilvervlliesrijst is overrated. Zoveel gezonder is het echt niet vergeleken met normaal witte rijst.
 

mrbig

Novice
Lid geworden
2 mei 2015
Berichten
3
Karma
0
Lengte
1m65
Massa
61kg
Vetpercentage
7%
zilvervlies lekker maken , hmmm had dat probleem eerst ook, niet te eten
maar heb het geheime recept gevonden om het een top product te maken
het gaat als volgt

pakt een pan ,doet er beetje olie in en knoflook en ui ,
pak een schaal met heet water en doe er een kip buoilon blokje in en laat het oplossen
doe de rijst in de pan en voeg het water met buoilonlijn hele tijd toe totdat het is verdamp en dan weer opnieuw

hoor het wel
 

Naar boven