- Lid geworden
- 25 jun 2010
- Berichten
- 139
- Waardering
- 1
- Lengte
- 1m77
- Massa
- 102kg
- Vetpercentage
- 27%
Haay
Ik had een vraagje ik ben gek op normale witte rijst( de ongezonde rijst) omdat als ik die kook hij altijd heel lekker word en gwn goed te vreten is met van alles en nog wat
nou ben ik al paar maanden overgestapt na zilvervlies rijst omdat dat natuurlijk gezonder en beter is qua voedingswaarden alleen krijg ik die niet zo lekker als de witte rijst hij word altijd hoe lang ik hem ook kook erg hard en is gwn bijna niet te eten tenzij ik er wat olie bij doe of kwark of yoghurt en met veel water wegdrink. Nou was me vraag van klopt dat dat het zo is of doe ik gwn iets niet goed bij het koken ervan? Ik zat eraan te denken om een rijstkoker te halen om te kijken of het miss daarin beter lukt dan zelf via pan enzo? Enige tips suggesties voor mij
Alvast bedankt
Ik had een vraagje ik ben gek op normale witte rijst( de ongezonde rijst) omdat als ik die kook hij altijd heel lekker word en gwn goed te vreten is met van alles en nog wat
nou ben ik al paar maanden overgestapt na zilvervlies rijst omdat dat natuurlijk gezonder en beter is qua voedingswaarden alleen krijg ik die niet zo lekker als de witte rijst hij word altijd hoe lang ik hem ook kook erg hard en is gwn bijna niet te eten tenzij ik er wat olie bij doe of kwark of yoghurt en met veel water wegdrink. Nou was me vraag van klopt dat dat het zo is of doe ik gwn iets niet goed bij het koken ervan? Ik zat eraan te denken om een rijstkoker te halen om te kijken of het miss daarin beter lukt dan zelf via pan enzo? Enige tips suggesties voor mij
Alvast bedankt