Fitness Seller

Het Pauper Topic

Bezoekers in dit topic

Foto staat ook in heel wat biografieën van Hitler
 
LOL, dat zou wat zijn als die vieze haakneus zou winnen
 

De betekenis van zijn voornamen: Steinar Reinhard Odin Kusters is geboren. 13 oktober 2016, 19:30 uur geboren! 3584 gram en 52 cm.

Steinar
jongensnaam Betekenis: Noors naam; Zweeds Stenar, Deens Stener. Van Oudnoors Stainawarijar, samenstelling uit het woord voor `steen' en `verdediger' (zie -war-). Een van de oudst bekende Noors namen (aangetroffen op een runensteen). In Nederlands aangetroffen (1979). Steinar is een jongensnaamnaam en betekent "verdediger".

Reinhard van rein ‘godheid’ en hard ‘hard, sterk, verdurend’, dus ‘sterk als de goden’

Odin wordt gezien als de oppergod in de Noordse mythologie.

Reinhard :lol:
 
Reinhard is weer een stem voor SP, als hij papa volgt.
 
face it , Zaanse haakneus,



er zijn maar weinig mensen die moslims leuk gezelschap vinden,

ik haat ze niet maar wil er ook niets mee te maken hebben,

het leven is te kort om je tijd daar aan te verspillen.
 
Wat mis ik theo toch.

Belgische krant De Standaard stopt met column Abou Jahjah omdat hij aanslag Jeruzalem toejuicht | ThePostOnline

[Afbeelding niet meer beschikbaar]



De pooier van de Profeet


Ach, dat was nou gezellig; een avondje Happy Chaos in de Stadsschouwburg. Ik was gevraagd om, samen met Georgina Verbaan, het slotdebat te leiden, dat zou bestaan uit drie ronden, waarbij achtereenvolgens het feminisme, idealisme in het algemeen en de idealen van de islam aan bod zouden komen. Plaats van handeling was een boksring waarin ik als scheidsrechter zou optreden, Georgina zou de vragen voorlezen ("Bent U feminist?" etc.) waarop ook iedere bezoeker in de zaal kon reageren door een vlaggetje op te steken dat groen was voor instemming en rood voor afkeuring. Ik had me erop verheugd.
Toen ik de zaal inkwam zat Aboe Jah Jah omringd door lijfwachtjes te praten met de pers. Ik wilde op hem toestappen om meneer een hand te geven, want zo hoort dat, leek me. Een lijfwacht hield me tegen en Aboe Jah Jah wierp een vuile blik toen ik m'n hand opstak. 'Dan niet', dacht ik en ging opgewekt staan praten met Jort Kelder en Georgina.
Tien minuten voor aanvang kwamen de organisatoren op me af: "Aboe Jah Jah weigert onder jouw leiding te debatteren."
"Dan trek ik me terug", zei ik, want het debat gaat boven de voorzitter.
"Dat willen we niet", zeiden de organisatoren: "Het podium is voor jou."
"Dan doe ik de eerste twee ronden", zei ik: "Maar ik leg wel uit waarom ik er de derde ronde niet bij ben."
Jort Kelder werd verzocht de derde ronde voor te zitten, maar Kelder mocht ook niet van de geëerde gast uit België. Tsja. Op de eerste rij zat Aboe Jah Jah te keuvelen met Boris Dittrich (D'66), die hem in de ring van repliek zou dienen.
Ik stapte naar voren, heette iedereen welkom en meldde dat ik samen met Georgina Verbaan de avond zou leiden, tenminste...
"Tien minuten voor aanvang kreeg ik van de organisatoren te horen dat de heer Aboe Jah Jah niet onder mijn leiding wenst te debatteren. Ik trek me dus terug voor de derde ronde. Raar is 't wel als je je bedenkt dat Aboe Jah Jah als pooier van de Profeet naast Allah ook nog lijfwachten heeft; waarom zou 'ie bang zijn om onder mijn leiding te debatteren?"
Zo ongeveer.
Enfin, de dames in het gevolg van de grote man fluiten, de lijfwachten stonden op en Aboe Jah Jah verliet de zaal. Ik zei tegen het publiek dat we hem misschien nog konden verleiden door "Allah weet het beter!" te scanderen en meldde 'zo denken sommige islamieten over democratie.'
De grote democraat uit België wenste niet in debat en dat was dat.
Boris Dittrich (D'66) gaf ik de microfoon. Die riep: "Wat ben jij een onbeschofte lul!" En volgde Aboe Jah Jah. Ik omschreef meneer als 'het zalvende glijmiddel van D'66'. Er was tumult in de zaal, er waren veel mensen die woedend op de presentator waren, op het scherm boven het podium verscheen: "Theo komt te snel klaar" en de heer Bert Koenders, buitenlandspecialist van de PvdA, sprak zijn diepe verontwaardiging tegen mij uit. "Mag ik je quoten?", vroeg ik. "Doe maar weer belangrijk!", zei Bert, die helemaal wit zag.
Zo mag ik 't graag horen.
Het zou mijn eer te na zijn geweest om Aboe Jah Jah oneerlijk te behandelen in debat met zijn likkende deurmat, de Heer Dittrich (D'66). Wat ik over Dyab vind moge genoegzaam [Link niet meer beschikbaar] zijn; een religieuze fascist die Apartheid propageert, Israël wil vernietigen en in het algemeen met veel demagogische gaven de meest ondemocratische standpunten uitdraagt. Dat is zijn goed recht, zoals 't ook het mijne is hem verbaal aan te pakken. Felix Rottenberg, Clairie Polak en al die suffige politici die destijds, zoals meneer Dittrich, champagne dronken toen het probleempje Fortuyn was opgelost, zijn in het geheel niet bestand tegen de rhetorische gaven van Aboe Jah Jah. Dat levert pijnlijke uitzendingen en debatten op, want doortrokken van een grote kruiperigheid. Ik belief niet zo heel erg onder de indruk te zijn van meneer en ben al helemaal niet van plan m'n mondje te houden. Da's logisch, hè?
Buiten probeerde Yourie Albrecht (journalist voor Vrij Nederland, medepresentator van "Krachtstroom" en bedenker van Happy Chaos) de gesel van Allah over te halen om terug te keren naar het podium. Die durfde niet. Vijf lijfwachten bedreigden Albrecht fysiek, waarna die één van zijn belagers naar de keel greep. De lijfwachten van Aboe Jah Jah probeerden Albrecht er in te luizen bij twee passerende agenten.
Het was een instructief voorproefje voor wat ons te wachten staat als Aboe Jah Jah het Duizendjarige Rijk van Allah weet te vestigen.
De organisatoren stonden er onthand bij. Ik kreeg een bon om een kip te adopteren en iemand vroeg me of ik niet wilde blijven. Maar ik wilde naar huis, waar m'n zoon sliep. "Neem toch een taxi!", riep iemand van Happy Chaos.
Jort Kelder vertelde later dat een van de lijfwachten gezegd had: "We maken dat varken af."
Albrecht's versie is: "We pikken 't niet meer van dat varken."
Dat zijn bedreigingen, maar nu ja, wie heeft wat te vrezen van fatjes in uniform? Ik had Dittrich willen vragen of 'ie opgewonden raakte van hun kontjes en Aboe Jah Jah of er voor homoseksuelen plaats is in het paradijs van Allah en dat heeft nu geen doorgang kunnen vinden, maar overigens was het wat mij betreft een bijzonder geslaagde avond. Aboe Jah Jah durft niet in debat, zoals 't een ware schijtlijster betaamt, maar dat vermoedde ik al. Veel interessanter zijn meneer Koenders (PvdA) en Dittrisch (D'66), de carrièrepolitici die - business as usual - begerig aanschurken bij een fanaticus. Ik heb de nieuwe NSB gezien; meneer Dittrich en meneer Koenders gaan het vast heel ver brengen.

Theo van Gogh

In journalistenkringen is er #ophef over Dyab AbouJajah, een man aan wie ik mijn állereerste column ever op de site van wijlen Theo van Gogh heb gewijd. Deze tot Belg genaturaliseerd Libanees was dertien jaar geleden de frontman van de AEL, Arabisch Europese Liga en in dat kader besloot hij tot ‘empowerment’ van moslimjongeren. In de praktijk betekende dat dat hij ze ophitste tegen de samenleving waarin ze opgroeien, ze opriep hun ‘rechten’ als moslim op te eisen en ‘respect’ af te dwingen.

Aboujajah was mediageniek, want een mondige moslim. Daar hadden de journo’s niet van terug; ze hesen hem op het schild. Emancipatie van de moslimjongeren, goed zo! De Mathijsen, de Felixen en weet ik hoe ze allemaal heten: ze stonden met hun bek vol tanden tegenover deze man die medialand veroverde door vooral géén respect te tonen voor presentatoren en ze volledig van het scherm te spelen. De man was zo succesvol dat ‘ie een tournee door Nederland begon om moslimjongeren een hart onder de riem te steken en Nederlandse journo’s te sarren. Voorwaar een pooier van de profeet zoals Theo hem noemde.

Ik was de luis in de pels van Dyabs tournee. Zag met eigen ogen hoe hij jongeren die hier geboren en getogen zijn wijsmaakte tweederangsburgers te zijn zonder kansen. Jongeren aan hbo’s en universiteiten –hoe achtergesteld of tweederangs ben je dan?! Dat die jongeren een popidool nodig hebben: soit. Dat de Nederlandse journalistiek, onder aanvoering van Willem Lust (Wie? Van NOVA, de voorloper van NIEUWSUUR) die ‘emancipatie’ toejuichte, verbijsterde me. Op mijn vraag aan Lust/ NOVA waarom hij hier niet kritischer naar keek, antwoordde hij minachtend: ‘mevrouw het is geweldig wat hier gebeurt’. Willem Lust zelf refereerde in een mail naar ons gesprek als volgt: “Ik heb op een bijeenkomst van Abou Jaja in Den Haag inderdaad met een nogal opgewonden mevrouw gesproken die voor de website van Theo van Gogh schrijft. Ik heb getracht haar wat te kalmeren. Zij heeft bij dat gesprek geen aantekeningen gemaakt. Zij citeert uit het hoofd en daarmee dus onzorgvuldig en onjuist. Verder wil ik u adviseren slechts amusementswaarde te hechten aan wat er op de website van Van Gogh staat.”

Onzorgvuldig en onjuist; tja. Dertien jaar geleden [Link niet meer beschikbaar] door Dyab Aboujajahs staatsondermijnende teksten terwijl onze staatsmedia hem bejubelden. En dertien jaar na dato is er #ophef over het boekcontract van Aboujajah bij De Bezige Bij?! Terwijl het allemaal logisch is? Ja, die hut was ooit een verzetsuitgeverij, deed heel wat voor de joodse zaak en hielp mee om joodse kinderen te laten onderduiken. Ooit. Das war einmal en wie Houllebecq’s Onderworpen (uitgeverij Arbeiderspers) heeft gelezen, weet: geld maakt álles vloeibaar. De vraag is wanneer De Bezig Bij Mein Kampf van A. Hitler publiceert. Al was het alleen maar om plagiaat door de pooier van de profeet uit te sluiten.
 
  • Like
Waarderingen: mat
Je was me voor :)

En meteen ook een sneer naar pvda natuurlijk :roflol:
 
Nou even afwachten wanneer de demonstranten zoals in Nice (of recent in 2e kamer) daar ten tonele verschijnen. Oh wacht..
In Marokko mogen geen boerka's meer worden verkocht of gemaakt en ook geen nikabs, die alleen de ogen vrijlaten. De maatregel, die voor het land als een grote verrassing kwam, is onmiddellijk van kracht geworden. Hoewel het een overwegend islamitisch land is, worden die vrouwen regelmatig gezien als extreem in hun religieuze opvattingen.
Marokko verbiedt maken, verkopen en dragen boerka | ThePostOnline


Hoppa.
De Zwitserse overheid weigerde een uitzondering te maken. Het hof stelt dat dit weliswaar op gespannen voet staat met de vrijheid van godsdienst, maar vindt het belangrijker dat migrantenkinderen betrokken blijven bij het integratieproces.
Europees hof: 'Moslimmeisjes Zwitserland moeten verplicht naar gemend schoolzwemmen' | ThePostOnline
 

Ben benieuwd hoeveel verongelijkte weerstand daar nu weer door ontstaat.

Wél goed van de Zwitserse overheid, kunnen we een voorbeeld aan nemen.

Ik ben zelf ook van mening dat de manier waarop moslim-ouders hun kinderen (met name de dochters) isoleren t.a.v. Nederlandse sociale activiteiten één van de belangrijkste oorzaken is van de integratie problematiek.
Ik zie dit dagelijks ook concreet om mijn heen gebeuren.
Op de scholen van mijn eigen kinderen en diverse moslim-gezinnen van allerlei afkomst, die bij mij in de buurt wonen.
 
Ben benieuwd hoeveel verongelijkte weerstand daar nu weer door ontstaat.

Wél goed van de Zwitserse overheid, kunnen we een voorbeeld aan nemen.

Ik ben zelf ook van mening dat de manier waarop moslim-ouders hun kinderen (met name de dochters) isoleren t.a.v. Nederlandse sociale activiteiten één van de belangrijkste oorzaken is van de integratie problematiek.
Ik zie dit dagelijks ook concreet om mijn heen gebeuren.
Op de scholen van mijn eigen kinderen en diverse moslim-gezinnen van allerlei afkomst, die bij mij in de buurt wonen.


dat is juist het schijnheilige aan moslims ,

zelf nergens aan deelnemen want haram ,

en nadien gaan klagen over racisme :scratch:
 
dat is juist het schijnheilige aan moslims ,

zelf nergens aan deelnemen want haram ,

en nadien gaan klagen over racisme :scratch:

En uiteindelijk keihard gaan bijten in de hand die ze al die jaren geaaid en gevoerd heeft, dus ook nog eens vreselijk ondankbaar.
 
Komt mede door gebrek aan duidelijke regelgeving en dat eeuwige poldermodel. Ik krijg overigens steeds meer de indruk dat moslims van de zgn. tweede/ derde generatie conservatiever lijken dan de (groot) ouders die hierheen zijn gekomen met beperkt onderwijs en dergelijke. Of was dit vroeger ook maar las en hoorde je er nergens over omdat intenet en social media ontbraken? Kan ook zijn dat de ouders die de taal niet machtig waren niet wisten wat er op school allemaal gebeurde.
 
Back
Naar boven