1. Selecteer hier of je gepersonaliseerde advertenties wilt zien (Opt-in). Je kan je keuze nadien nog veranderen via de meer info link of de notificatie wegklikken. Steun het forum door je adblocker uit te schakelen. We hebben een beperkt aantal banners met een minimale impact op de gebruikerservaring.

    Opt-in   Meer info

    Ontzet Notitie
dwarnie

Back Lat Spread

hello, inmiddels 2,5 jaar aan het trainen. kom van 107 kilo bij een vetkwabgehalte van een % of 27-28 terug naar 92 kilo bij 14% (2011 febr.) momenteel: nog steeds 1,88m en 97 kilo bij 15% vetjes stats: squat 135 kilo (max ligt op de 165, maar daarbij een maal door de rug gegaan, dus de max is voorlopig weer even uitgesteld en trainen er naar toe) bench 95 kilo (max ligt op 105 kilo) deadlift 162.5 kilo (max ligt op de 170 kilo en heeft me een tweede maal de rug even doen knakken werken we ook weer rustig naar toe) 2007 een auto ongeluk gehad en heeft nog altijd impact op de gesteldheid van mijn rug, maar we klappen lekker door op het ijzer. strikt eetpatroon volg ik niet, enkel let ik op de hoeveelheid binnen het beroemde EKV verhoudingen. ook neem ik nog steeds lekker een junkdag per week en ik voel me daar goed bij. groeten allemaal

Back Lat Spread
dwarnie, 11 jan 2012
  1. Deze website gebruikt cookies om inhoud te personaliseren, uw ervaring aan te passen en u ingelogd te houden als u zich registreert.
    Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
    Ontzet Notitie