1. Welkom!

  Bodybuilding.nl is een Nederlands-Vlaams forum voor iedereen die interesse heeft in krachtsport, bodybuilding of fitness, of gewoon wat aan zijn of haar gezondheid wilt doen. Je zal je eerst moeten aanmelden als je berichten wilt plaatsen. Klik op de rode button hieronder om verder te gaan. Als je berichten wilt bekijken kies dan een subforum uit de lijst hieronder.

  Aanmelden is GRATIS! Er zijn honderden extra opties beschikbaar voor aangemelde leden, en het duurt slechts 30 seconden of minder!

  "Ik kijk hier ook nog niet zo lang rond, en ben nog niet zo gek lang met de sport bezig. Ik heb ervaren dat je hier echt goed geholpen wordt." Mich Lees het bericht

  Snel, eenvoudig en gratis
Ontzet Notitie
Indien je een account hebt aangemaakt na 26 november tot 3 december gelieve een nieuwe account aan te maken. Door het herstel van een backup is deze niet meer beschikbaar. Onze excuses hiervoor.


hond269

Side chest pose

Voor het eerst 90kg aangetikt en vet gain is minimaal. Momenteel nog 2 maanden door gaan met cleanbulken denk ik en daarna een kleine cut

Side chest pose
hond269, 28 apr 2017
 • Er zijn nog geen reacties.
 • Categorie:
  BB Foto's Leden - Mannen
  Geüpload Door:
  hond269
  Datum:
  28 apr 2017
  Bekeken:
  900
  Reacties:
  3

  EXIF-data

  Bestandsgrootte:
  177,3 KB
  Mime-type:
  image/jpeg
  Breedte:
  1200px
  Hoogte:
  1600px
   

  Nota: EXIF-data wordt opgeslagen bij geldige bestandstypes wanneer een foto wordt geüpload. De foto is mogelijk aangepast sinds de upload (geroteerd, omgedraaid, bijgesneden enz.).