Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
Vis is al helemaal niet te vertrouwen,naast dat het veel te duur is
moet ik er niet aan denken een Fukushima vis op mijn bord te krijgen.
20% minder vis?Heeft er al eens iemand hier een vis laten testen op wat er echt in zit?
Iedereen ligt maar te zeiken over 20% minder eiwitten in de whey van B&F, ik baar me echter meer zorgen over spotgoedkope visolie die ze verkopen.
Vitamine E is nochtans een goede antioxidant, en de gelatine capsules zullen ook wel niet veel zuurstof doorlaten.
Heeft er al eens iemand hier een vis laten testen op wat er echt in zit?
Een deel van het probleem zal ook zijn dat veel bedrijven de potjes niet gekoeld bewaren, en mensen thuis de potjes ook niet in de koelkast doen.
Wat wel zou horen.
Vis is al helemaal niet te vertrouwen,naast dat het veel te duur is
moet ik er niet aan denken een Fukushima vis op mijn bord te krijgen.
Een deel van het probleem zal ook zijn dat veel bedrijven de potjes niet gekoeld bewaren, en mensen thuis de potjes ook niet in de koelkast doen.
Wat wel zou horen.
'Fukushima vis' zal ik algemener interpreteren als 'vervuilde vis'.
Vervuiling kan je voorkomen (voor zover nodig) door vis te eten die zich laag in de voedselketen bevindt en dus minder vervuild is. Haring en makreel bijvoorbeeld (worden beide ver van Fukushima gevangen overigens ).
Bij grotere vissoorten, die langer leven en zich hoger in de voedselketen bevinden is er een grotere kans op vervuiling.
Haal m'n omega 3 uit walnoten, haring, makreel en koolvis. Soms gerookte wilde zalm. In deze soorten zit niet veel vervuiling dacht ik.
Lol, nee supplementen zijn te vertrouwen... Voeding is de basis. Dus voor vet oplosbare vitamine ook vis en andere bronnen.
Je bedoelt zeker Fugu sashimi. ---------- Toegevoegd om 00:21 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 00:17 ---------- Goed punt. Nooit gezien dat er een bewaaradvies op die potten staat.
Een deel van het probleem zal ook zijn dat veel bedrijven de potjes niet gekoeld bewaren, en mensen thuis de potjes ook niet in de koelkast doen. Wat wel zou horen.
Op mijn pot visolie van Glucosamine.com staat tussen 15 en 25 graden bewaren.