MuscleMeat

Recente inhoud door NinoBuscetta

  1. N

    Magere kwark opleuken

    Ik neem altijd magere franse kwark, zitten zo goed als evenveel eiwitten in als andere kwark, maar franse kwark is een stuk minder zuur en even dik als yoghurt. Om de zure smaak helemaal weg te halen snijd ik een banaan in stukken en roer deze erdoor ;) Vriendelijk gegroet, Nino
  2. N

    Starting From Scratch...

    Ik wil hier niet te veel off-topic gaan, maar blijkbaar snap jij de insteek van vegetarisme niet. Hetgeen waarvan gebruik gemaakt wordt door vegetariërs is het feit dat Nederland een goed vraag en aanbod heeft. Door ons, vegetariërs, komt de vraag een stuk lager te liggen. En doordat Nederland...
  3. N

    Starting From Scratch...

    Tnx! Heb me inderdaad aardig ingelezen over bb en ben er ook serieus mee bezig. Ben nu 3 dagen met dit schema bezig en hoef al niet meer op mijn lijstje te kijken wat en hoelaat ik mag eten :P Nogmaals bedankt voor je reactie! Hier heb ik werkelijk iets aan :) Al die opmerkingen zijn...
  4. N

    Starting From Scratch...

    Klopt, had het er wel staan, maar de berekening verkeerd gemaakt. Met 15% vet per dag zou je dan uitkomen op 54 gram terwijl ik met mijn schema er 113 gram binnenkrijg. Moet ik dan nog meer vet binnenkrijgen? Want dan klopt de verhouding EKV, 30, 55, 15 niet meer ? Gegroet, Nino
  5. N

    Starting From Scratch...

    Volle melk? Daar zit toch minder eiwit, maar meer vetten in (tov halfvolle melk)? Of heeft volle melk andere voordelen die ik niet ken? Gegroet, Nino
  6. N

    Starting From Scratch...

    Hallo allen, vanaf morgen ( maandag ) wil ik serieus gaan beginnen met bodybuilding. Meerdere vrienden van me zijn al bezig en na de aankoop van de basis materialen ben ik er ook helemaal klaar voor. Ik ben nu 2 weken aan het trainen, maar om het eindelijk serieus te maken heb ik een eigen...
Terug
Naar boven