Fitness Seller

Hoi

Marxmon

Novice
Lid sinds
22 apr 2013
Berichten
5
Waardering
0
Lengte
1m86
Vetpercentage
20%
Hee,

Ik heb een eerdere topic aangemaakt waar ik me voorstel en
uitleg dat ik vrij nieuw ben.
Na het lezen van een aantal sticky's heb ik al veel kennis opgedaan.
Tijdens het berekenen kwam ik er achter dat mijn basis behoefte +- 2056 kalorieen per dag is

(23 jaar, 1.86, 90 kilogram 20% vetpercentage)
Na het lezen ben ik begonnen met een voedingschema..
Het volgende kwam er uit, ik hoop hierbij dat er eventueel tips/feedback op gegeven kan worden.

Alvast bedankt!!!
 

Bijlagen

Je behoefte ligt hoger dan 2056 kcal, dat is je bmr
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #3
Wat gaat er fout dan?:) just wondering... Alle afkortingen zeggen mij nog vrij weinig though. Sorry
 
Je BMR moet je nog vermenigvuldigen met je activiteiten factor.
volgens je sheet is je onderhoud 3213 kcal.

Voor cutten moet je hier 250-500 kcal onder gaan zitten
voor bulken 250-500kcal erboven

hou aan:
2-2,5 g eiwit per kg lichaamsgewicht
1 g vet per kg lichaamsgewicht
rest opvullen met kh
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #5
Bedankt voor informatie!

Erg veel aan gehad, zo zou mijn schema dus beter kloppen?
 

Bijlagen

Probeer wel 2 tot 2,5 gram per kilogram lichaamsgewicht aan eiwitten te eten (180 tot 250 gram voor jou)
Aan vetten heb je minstens 1 gram per kilogram lichaamsgewicht nodig (voor jou dus ongeveer 100 gram)
De rest kun je opvullen met koolhydraten.
Het aantal kcal kun je rond 2800 houden naar mijn mening. Weet niet of je nog cardio doet naast de krachttraining?
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #7
Hee prestigio

Bedankt voor je tips :) De koolhydraten en eiwitten kan ik dus zo laten.
Echter zit ik op 25 vetten, en wellicht ben ik inspiratieloos maar ik kan de overige 25gr
moeilijk aanvullen.. Nog tips hierbij ?:)

Ben ongelovelijk blij met jullie help !
 
Ik kan je schema niet openen. voor vetten bijv. cashew noten e.d. weenie of je dit erin had
 
1 a 2 el olie bij je avondeten kan ook he! ;)
 
Noten, vis, olijfolie, avacados etc
 
Terug
Naar boven