- Lid geworden
- 29 jul 2007
- Berichten
- 329
- Waardering
- 30
- Lengte
- 1m90
- Massa
- 83kg
- Vetpercentage
- 12%
Ingredienten: (Deze vind je enkel bij een goede toko)
400gr biefstuk/ossenhaas/kipfilet
200 gr kousenband
100gr sugar snaps
thaise basilicum (Bij voorkeur paar verse takjes en anders 1 eetlepel uit een potje)
3x thaise aubergines (Meestal verpakt per 6)
1 eetlepel kistal suiker
2 eetlepels thaise vissaus
1/4 zakje Rode curry pasta (Gebruik zelf die van Aroy-d)
250ml kokosmelk
3x citroenblad
6x thaise rode pepers (Als je niet echt pittig eten gewend bent gebruik om te beginnen 1)
De hoeveelheden kousenband / aubergine e.d. kan je naar smaak aanpassen. Het enige wat niet thais is en ik er zelf bij doe zijn de sugar snaps.
Beetje olie in de pan en doe er gelijk de curry bij. Even laten sudderen en dan 125ml kokosmelk erbij en roer het even door.
Gooi er nu de biefstuk bij en na een paar minuten alle groente en kruiden e.d. en de overige 125ml kokosmelk.
10 min laten staan op middel vuur en klaar is kees
400gr biefstuk/ossenhaas/kipfilet
200 gr kousenband
100gr sugar snaps
thaise basilicum (Bij voorkeur paar verse takjes en anders 1 eetlepel uit een potje)
3x thaise aubergines (Meestal verpakt per 6)
1 eetlepel kistal suiker
2 eetlepels thaise vissaus
1/4 zakje Rode curry pasta (Gebruik zelf die van Aroy-d)
250ml kokosmelk
3x citroenblad
6x thaise rode pepers (Als je niet echt pittig eten gewend bent gebruik om te beginnen 1)
De hoeveelheden kousenband / aubergine e.d. kan je naar smaak aanpassen. Het enige wat niet thais is en ik er zelf bij doe zijn de sugar snaps.
Beetje olie in de pan en doe er gelijk de curry bij. Even laten sudderen en dan 125ml kokosmelk erbij en roer het even door.
Gooi er nu de biefstuk bij en na een paar minuten alle groente en kruiden e.d. en de overige 125ml kokosmelk.
10 min laten staan op middel vuur en klaar is kees
Laatst bewerkt: