1. Selecteer hier of je gepersonaliseerde advertenties wilt zien (Opt-in). Je kan je keuze nadien nog veranderen via de meer info link of de notificatie wegklikken. Steun het forum door je adblocker uit te schakelen. We hebben een beperkt aantal banners met een minimale impact op de gebruikerservaring.

  Opt-in   Meer info

  Ontzet Notitie
mikester

Zijkant

Zijkant
mikester, 24 aug 2004
  • Marky
   Geweldig! Denk dat we van jou een hoop kunnen leren op 't forum!
  • KaLe
   huge mofo
  • Tiran86
   Netjes :)

   Goede definitie
  • Rob G
   Ziet r zwaar goed uit! Ben je nog natural?
  • Tiran86
   boeiend rob g :D

   Zelfs als je niet naturel bent is dit nog lastig om zo voor elkaar te boxen
  • mikester
   Rob G: " Ziet r zwaar goed uit! Ben je nog natural?"

   Ja, ik weet niet wat je verstaat onder "natural"? Ik heb ooit eens, 5 jaar geleden, 1 potje andro's uitgeprobeerd, helaas zonder krachttoename of iets dergelijks. Heb eigenlijk ook lange tijd creatine gebruikt, maar ook dit was voor mij geen "wondermiddel", want mijn kracht bleef gelijk. Uiteindelijk heb ik het geloof in al die commerciële zooi aan de kant geschoven en alleen nog maar eiwitshakes als supplement(naast de standaard multi-vits, ijzer, tuurlijk:) ). Laatste tijd bezig met de effecten van Chroom Picolinaat uit te proberen bij een "vetarm dieet", doch eiwitrijk en middelmatige hoeveelheid koolhydraten, kijken wat hieruit komt.

   Ik geloof dat er zeker wel wat bodybuilders bestaan die "natural" groot zijn geworden, maar dat ook veel bodybuilders bestaan die groot zijn geworden met "snoepen". Op zich is het ieder zijn eigen keuze, daar respecteer ik mensen hierin, maar wat volgens mij telt, is dat fitness(of bodybuilding, hoe je het wilt) je eigenwaarde en fysiek vergroot. Al die onnatuurlijke rotzooi(lees: anabole steroïden) helpt je natuurlijk wel makkelijker aan die fysiek, maar helaas ontbreekt vaak de vergroting van die eigenwaarde(niet te verwarren met arrogantie).

   Eindresultaat is dat mensen die (vaak) gebruiken het snelst groot worden, maar daarentegen ook het snelst met fitness(of bodybuilding) stoppen en daardoor al die SNEL opgebouwde spiermassa weer SNEL zijn verloren.

   Sorry voor me lange verhalen, maar ik vind het wel leuk hier op het forum:D:D

   Gr. Mike
  • Smoothmold
   Yo, nice fysiek. Inspiratie voor de meeste van ons hier!
  • mikester
   By the way: vind het niet erg dat mensen(in het algemeen) denken of zeggen dat ik heb gebruikt. Heb het altijd als een compliment gezien, aangezien mijn manier van training i.c.m. mijn eigen voedingssamenstelling dus wel een goede uitwerking heeft op mijn resultaten.

   Maar er zijn ook mensen - met name niet-sporters - die stug volhouden(om hun eigen ego te behouden) dat het niet anders kan(dan zonder "snoep", maar ja. Dat zijn dan ook meestal de zielige mensen in de maatschappij die niet openstaan voor andere ideeen. Meer van die "10 bier!!"-mensen. Dan wens ik hun lever succes...

   Maar in ieder geval, bedankt voor al jullie reacties en "ratings"!


   Groets Mike
  • Juriaan
   Bro,

   Hoe gek denk je dat het is dat mensen denken dat je gebruikt hebt. Je hebt een fysiek wat ik naturell missch zou behalen als ik 30 jaar ben ofzo haha. Je ziet er gewoon groot ripped en massive uit.

   Echt petje af als je dit naturell klaargebokst hebt. Daarentegen train je al vanaf je 13e, je dieet keihard en hebt de wilskracht en het belangrijkst de GENEN.

   Met of zonder gear gewoon super prestatie
  • Svensson
   Geweldige fysiek, waarschijnlijk 1 van de besten van het hele forum. Ga zo door en keep it natural man! Ben erg benieuwd hoe veel je nog vooruit kan gaan!
  • mikester
   ja, kijk weet je. Het ligt tuurlijk niet alleen aan je eigen chemie van voeding, training en rust. D'r ligt tuurlijk ook stukje genetica ten grondslag. Ben zelf 100% Indonees. Het lijkt, als ik in de sportschool kijk, dat buitenlandse mensen(met name de middelbruin tot donkergekleurden) meer aanleg tot spieropbouw(niet per definitie kracht) hebben dan Noordelijk gelegen volk. Misschien heeft het te maken met klimaatverschillen of de uitbuitingen inde history als slaven?? Maar ik denk zeker dat niet alles bepaald wordt door voeding, training en rust. Dus wat dat betreft is het soms niet helemaal eerlijk geregeld in de wereld wat genetica betreft...

   Nog ff iets over dat anabolengebruik. Nogmaals, ik respecteer ieder zijn/haar keuze om anabolen te gebruiken en ik behandel die mensen even aardig(of even kwaad, ligt eraan hoe ik al tegen hem/haar aankeek) als dat hij/zij eerst was. Ik hoop alleen dat mensen die willen gaan gebruiken of al gebruiken er heel goed over na denken over de negatieve gevolgen enzo. En als ze gaan gebruiken, het zien als een lange termijn investering en "niet zomaar FF goed eruit zien voor het strand". Want heb toch aardig wat mensen zien veranderen(qua sociaal gedrag) en ermee zien stoppen vanwege de negatieve gevolgen van het gebruik en dat vind ik toch wel jammer. Fitness is namelijk best een mooie, maar ook een hele gezellige sport. En tuurlijk is het zonde als je straks helemaal depri wordt na een (verkeerd gelopen) kuurtje. Dat wens ik gewoon niemand toe. Is meer uit zorg voor de fitnessmens in z'n algemeenheid hoor...

   Maar in ieder geval: superbedankt voor jullie positieve reacties. Vandaag rustdag(woensdag), maar morgen eens weer ff een beestachtige training neerzetten
  • richard2003
   Ziet er goed uit, alleen je borsten lopen beetje achter!

   Een dikke 7
   Hoe oud, lang en zwaar ben je en wat is je vet%? En hoelang train je al?
  • Svensson
   Helemaal mee eens wat betreft anabolica. Denk ook dat je gelijk hebt over verschil in genetica. Ben zelf half Indo/half Surinaams en als ik zo om me heen kijk in de gym, merk ik dat ik 't qua lichaamsbouw toch vaak beter getroffen heb dan "Caucasians". Ik zet gemiddeld sneller spiermassa aan, terwijl ik toch het hele jaar behoorlijk droog blijf, dus heb nog nooit hoeven te cutten. Wil niet zeggen dat gekleurde mensen per definitie een voordeel hebben qua spieropbouw, maar ook mij valt het dus vaak wel op.

   Over dit onderwerp loopt trouwens ook nog een topic: http://www.dutchbodybuilding.com/forum/showthread.php?t=22714
  • mikester
   richard2003: 21 jaar, 1,70m, 77-78kg 's ochtends, vet%....ik schat nu 7% of zo, zal morgen ff vragne om meting. Train, met stop-en-gaan al 8 jaar.

   Svensson: Zal ff die topic checken!, Wel interessant over de genetica.
  • Seppe
   Ben er sprakeloos van...
  • LeXxx
   Heel goed! Gaat zo door!
  • Frenkpie
   een goed fysiek en volgensmij ook supergoede kennis !! Ik hoop dat je rond blijft hangen op dit board
  Er zijn nog geen reacties.
 • Categorie:
  BB Foto's Leden - Mannen
  Geüpload Door:
  mikester
  Datum:
  24 aug 2004
  Bekeken:
  4.478
  Reacties:
  35
 1. Deze website gebruikt cookies om inhoud te personaliseren, uw ervaring aan te passen en u ingelogd te houden als u zich registreert.
  Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie