Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een alternatieve webbrowser te gebruiken.
Hoi Ralf,
Ik ben zelf even gaan zoeken naar de hydrolysegraad, en volgens deze link http://www.produzioneintegratori.it/certificazioni/proteine-idrolizzate.pdf lijkt het 4 te zijn.
Zou je kunnen bevestigen of dit klopt ?
Alvast bedankt,
Remi
Ja nog specifieker wordt de hydrolysegraad gebruikt om aan te geven hoe groot het aandeel gesplitste peptiden in de whey is. Dus anders dan de puurheid van de whey zelf die bepaald wordt door het percentage eiwit (zoals bij een isolaat belangrijk is).
De hydrolysegraad bepaalt in principe hoe...
Hoi Ralf,
Ik heb de aardbei versie van jullie hydrolisaat en de smaak is inderdaad lekker, ik vraag me alleen af wat de hydrolyse graad hiervan is. Weet je hier meer over ?
Ik heb nu voor het eerst Hydrolisaat van B&F gekocht, de smaak (aardbei) is prima ik had verwacht dat hij bitter zou zijn. Ik vraag me alleen af wat de hydrolyse graad hiervan is. Op de pot zelf staat hier niets over dus dat zou kunnen betekenen dat deze juist ongunstig is en ze het daarom niet...