Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een alternatieve webbrowser te gebruiken.
Als je net voor je training al eiwitten heb gegeten is het niet per se nodig om tussendoor ook nog eens eiwitten te nemen. De eiwitten die je voor je training heb genomen worden op dat moment waarschijnlijk nog afgebroken waardoor je al een toestroom heb van aminozuren naar je spieren.
Echt...
Redelijk off topic maar om toch maar even te reageren.
In magere kwark zitten caseïne eiwitten. De gestelde vraag heeft betrekking op wei-eiwitten. Daarom de vergelijking met kip omdat dit de naar mijn wetens de goedkoopste en meest overeenkomende bron van eiwitten is in vergelijking met whey...
In het onderzoek zijn volgens mij proefpersonen gebruikt met een lege maaginhoud. In de praktijk zal dat bijna nooit voorkomen. Zeer waarschijnlijk eet je bijna elke 4 uur wel iets van eiwitten waardoor je over de dag verspreid een toevoer hebt van aminozuren. Om zo diep om de materie in te gaan...