Na veel gelezen te hebben op het forum toch maar eens een topic openen wat betreft de voeding voor het bulken.
Voor mijn werk kom ik als consultant veel bij klanten over de vloer. Dit is voornamelijk kantoor werk. Het gaat mij aardig af, maar er moeten vast wel alternatieven zijn die ik mee kan nemen die "schappelijk zijn".
Daarmee bedoel ik eigenlijk dat ik hier niet een blik tonijn of kwark kan gaan opvreten bij de klant, het moet meer in de vorm van iets makkelijk zijn, zoals brood, fingerfood zullen we het maar noemen..
Ik neem bijvoorbeeld elke dag 2 of 3 eieren mee, die pel ik alvast netjes thuis en knal ik in 1x naar binnen, zodat ik niet bij de klant een beetje eieren sta te pellen en de boel onder meur... Meestal 8 sneeen brood mee met kipfilet/pindakaas etc. Kwark is ook geen optie, koel bewaren en met een lepel alles naar binnen kachelen..
Volgens mij moet het wat betreft eten toch makkelijker kunnen.. Maar wat precies?
Voor mijn werk kom ik als consultant veel bij klanten over de vloer. Dit is voornamelijk kantoor werk. Het gaat mij aardig af, maar er moeten vast wel alternatieven zijn die ik mee kan nemen die "schappelijk zijn".
Daarmee bedoel ik eigenlijk dat ik hier niet een blik tonijn of kwark kan gaan opvreten bij de klant, het moet meer in de vorm van iets makkelijk zijn, zoals brood, fingerfood zullen we het maar noemen..
Ik neem bijvoorbeeld elke dag 2 of 3 eieren mee, die pel ik alvast netjes thuis en knal ik in 1x naar binnen, zodat ik niet bij de klant een beetje eieren sta te pellen en de boel onder meur... Meestal 8 sneeen brood mee met kipfilet/pindakaas etc. Kwark is ook geen optie, koel bewaren en met een lepel alles naar binnen kachelen..
Volgens mij moet het wat betreft eten toch makkelijker kunnen.. Maar wat precies?

