Fitness Seller

Computer kopen

Users who are viewing this thread

Stancke

Ripped Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
19 mrt 2006
Berichten
3.974
Karma
2
Dus, je zou bestellen indien het goedkoper was in het buitenland? Dan kan ik eventueel een config maken?
 

j3330

Competitive Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
5 jan 2006
Berichten
2.826
Karma
16
[edit]Ik heb net even gekeken, maar ik kan alles wat ik heb goedkoper uit NL bestellen.
Zit al boven de 800 en dan moet ik nog een kast, via dat bedrijf in NL heb ik het totale paket voor ongeveer 800,-.
Evengoed bedankt. :)





ik zat zelf minimaal aan 2gig te denken... eerder nog aan 3 of meer.

En hoe zit dat met vista dan?

vista heeft geen probleem met 4gb. Een windows xp 64bit ook niet dacht ik.

quadcore is overrated, de dualcore 6600 kicks nog altijd ass

Core.Tweakers.net - Nieuws [ 'Quadcores efficiënter dan twee dualcores' ]
 

Red devil

Advanced Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
17 nov 2002
Berichten
953
Karma
2
32 Vista zal ws geen 4GB aan RAM zien, maar dat is zeer afhankelijk van je moederbord. Sommige hebben bepaalde tweaks waardoor er meer beschikbaar wordt. Maar och, het geheugen kost toch geen drol, dus koop maar gewoon 4 Gig. Dan maar 3.3 GB ipv 4, die laatste MBs maken toch niks uit. En mocht je later alsnog overgaan op 64 bit, dan zie je alsnog alle megabytes aan RAM.
 

Outer

Ripped Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
8 dec 2005
Berichten
3.199
Karma
9
Lengte
1m80
Massa
92kg
Vetpercentage
16%
Ja jouw totale pakket heb je bij jou site voor 800 euro. Jouw grafische kaart 8600GT heb je dan ook al voor 110-140 euro. Mijn grafische kaart 8800GTX komt 550 euro...

Je doet wat je wil maar als ik jouw nam ik toch even contact op met de site die ik je voorstelde. Dan laat je het systeem wat JIJ wil maar eens even uittellen. Wedden dat je dat een stuk goedkoper uitkomt!

Tweakers.net - Pricewatch - Prijzen [ GigaByte GeForce 8800 GTX 768 MB DDR3 (PCI-e, 2x DVI) GV-NX88X768H-RH ]

450 euro, kijk op deze site naar goedkoopste producten.Dan denk ik dat er niet veel verschil overblijft.
 

Stancke

Ripped Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
19 mrt 2006
Berichten
3.974
Karma
2
Ik zou zowiezo gaan voor Vista 64bit edition. Draait perfect 32bit programma's...
 
OP
Mark NL

Mark NL

Can't stop the hunger...
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
5 aug 2003
Berichten
2.485
Karma
1
Ik denk dat de bestelling nog eventjes uitgesteld moet worden.
Kreeg vandaag even een onverwachte rekening :s.
De rekening was net zo hoog als de computer, dus die moet eerst eventjes betaald worden, dan nog maar geen nieuwe pc.
Helaas :(.
 

Peoples

Monstrous Giant
+15 jaar member
Lid geworden
22 jan 2004
Berichten
12.072
Karma
239
Lengte
1m86
Massa
116kg
Dual core met 2 snelle raptors erin en je bent ook klaar...

Verder leuke set-up marky :D
 

downloadking23

Freaky Bodybuilder
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
13 sep 2003
Berichten
5.669
Karma
0
Ik denk dat de bestelling nog eventjes uitgesteld moet worden.
Kreeg vandaag even een onverwachte rekening :s.
De rekening was net zo hoog als de computer, dus die moet eerst eventjes betaald worden, dan nog maar geen nieuwe pc.
Helaas :(.

WTF mag dat wel niet wezen ....

@ Pc configs..
Tuurlijk is het altijd ergens goedkoper te krijgen.. het beste selecteer je gewoon een zaak waar je je goed bij voelt en waar je van op aan kunt .. ik zo persoonlijk nooit geen hardware via het buitenland bestellen .. als je een keer wat krijgt en het moet RMA zit je ook met dat gezeik..
 
OP
Mark NL

Mark NL

Can't stop the hunger...
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
5 aug 2003
Berichten
2.485
Karma
1
WTF mag dat wel niet wezen ....
huur, & verzekeringen :(, kwam dicht bij die 800,-....

@ Pc configs..
Tuurlijk is het altijd ergens goedkoper te krijgen.. het beste selecteer je gewoon een zaak waar je je goed bij voelt en waar je van op aan kunt .. ik zo persoonlijk nooit geen hardware via het buitenland bestellen .. als je een keer wat krijgt en het moet RMA zit je ook met dat gezeik..


Dat is zeker waar ja, naja ik heb voorlopig nog eventjes tijd om alles op me gemak te bekijken :D
 

Silver

Klote Smurf
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
20 jun 2005
Berichten
500
Karma
8
Als je noch van plan bent een pc te kopen heb net ook een nieuwe in mekaar gestoken nuja nieuw paar onderdeeltjes vervangen.
Mijn setup is :
Intel® Core™ 2 Quad Q6600
IP 35 abit moederbord
Ati 850XT platinium
Geil Geheugen
Windows Vista Ultra
2x160GB
1x320GB
1X500GB
En aquacomputer watercooling
Is een uitstekend systeempje draait super vlot en heel stabiel
enkel de grafishe kaart is beetje achterlopend maar voldoet noch.
Als je het noch van plan bent neem dan is een kijken naar de cpu moederbord en het geheugen. Zijn zeer goed kwa prijs en zijn hun geld meer dan waard.
 

klusmier

Massive Warrior
+15 jaar member
Lid geworden
26 mei 2005
Berichten
20.177
Karma
0
Als je noch van plan bent een pc te kopen heb net ook een nieuwe in mekaar gestoken nuja nieuw paar onderdeeltjes vervangen.
Mijn setup is :
Intel® Core™ 2 Quad Q6600
IP 35 abit moederbord
Ati 850XT platinium
Geil Geheugen
Windows Vista Ultra
2x160GB
1x320GB
1X500GB
En aquacomputer watercooling
Is een uitstekend systeempje draait super vlot en heel stabiel
enkel de grafishe kaart is beetje achterlopend maar voldoet noch.
Als je het noch van plan bent neem dan is een kijken naar de cpu moederbord en het geheugen. Zijn zeer goed kwa prijs en zijn hun geld meer dan waard.

prima configuratie kerel!

( t water loopt me bijna uit de mond.........)
:D
 

Silver

Klote Smurf
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
20 jun 2005
Berichten
500
Karma
8
Alleen binnekort noch is kijken achter een nieuwe grafishe kaart maar dan moet ik ook weer een andere waterblok voor kopen anders had ik het al lang gedaan.
En kwa opslag capaciteit is er ook noch een upgrade onderweg
4xdeze
En dit
En dan is hij af en kan hij weer jaartje of 2mee :D
 

klusmier

Massive Warrior
+15 jaar member
Lid geworden
26 mei 2005
Berichten
20.177
Karma
0
Alleen binnekort noch is kijken achter een nieuwe grafishe kaart maar dan moet ik ook weer een andere waterblok voor kopen anders had ik het al lang gedaan.
En kwa opslag capaciteit is er ook noch een upgrade onderweg
4xdeze
En dit
En dan is hij af en kan hij weer jaartje of 2mee :D


denk je dat je aan 2TB genoeg hebt........??

schijven van 1TB zijn er al, maar nogal prijzig; 8 stuks in RAID 0+1, en je hebt 4 TB zeer snelle opslag!
:D
 

Silver

Klote Smurf
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
20 jun 2005
Berichten
500
Karma
8
Bwa kom ik even mee toe lees pm de reden ;):D En inderdaad schijven van 1tb zijn veel te duur en die van 750gb Vind ik voorlopig ook noch wat duur bijna het dubbel van prijs als de 500 dus ben ik zo goedkoper af.
 

j3330

Competitive Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
5 jan 2006
Berichten
2.826
Karma
16
zozo, ik ken iemand die vééél met porno bezig is :d
 

Stancke

Ripped Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
19 mrt 2006
Berichten
3.974
Karma
2
zozo, ik ken iemand die vééél met porno bezig is :d

:haha:

Anyway, zelf vind ik het nog nutteloos om nu eeen QC te kopen, DC wordt nog amper ondersteunt en tegen dat QC wordt ondersteunt is die processor alweer low-budget.
 

Naar boven