Fitness Seller

Macro/Micronutrienten analyse van voedsel

  • Topic Starter Topic Starter
  • #3
Ah niet gezien ;)
 
kwark staat er niet in. :(
 
Noemen ze cottage cheese in VS dacht ik :)
 
Ik geloof niet dat dat hetzelfde is hoor.
Ik kan hier namelijk in de AH ook cottage cheese kopen, maar dat is zeker geen kwark (platte kaas).
Cottage cheese is hier inderdaad een vorm van kwark: erg korrelig, neutrale smaak en vetter. Maar als ik me niet vergis noemen ze alle kwark zo in VS.

[edit] Quark is engels voor kwark maar in de usda database vind je het enkel onder "curd cheese" of "cottage cheese".
 
Cottage cheese is hier inderdaad een vorm van kwark: erg korrelig, neutrale smaak en vetter. Maar als ik me niet vergis noemen ze alle kwark zo in VS.

[edit] Quark is engels voor kwark maar in de usda database vind je het enkel onder "curd cheese" of "cottage cheese".

http://en.wikipedia.org/wiki/Cottage_cheese
http://en.wikipedia.org/wiki/Quark_cheese
http://en.wikipedia.org/wiki/Fromage_frais

Ik denk dat kwark typisch West-Europees (Belgisch/Nederlands/Frans) is, terwijl cottage cheese typisch Amerikaans is.

Beiden zijn helaas niet te eten als je er niets bijdoet. :)
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #9
Het is ook nog eens rotzooi, dus why bother.
 
http://en.wikipedia.org/wiki/Cottage_cheese
http://en.wikipedia.org/wiki/Quark_cheese
http://en.wikipedia.org/wiki/Fromage_frais

Ik denk dat kwark typisch West-Europees (Belgisch/Nederlands/Frans) is, terwijl cottage cheese typisch Amerikaans is.

Beiden zijn helaas niet te eten als je er niets bijdoet. :)
Denk ik ook.

Het is ook nog eens rotzooi, dus why bother.
Kwark is geen rotzooi :finger:
 
Terug
Naar boven