Hallo allemaal,
Ik heb al een paar keer zelf pizzadeeg proberen te maken uit ultra fine oats (Body&Fit).
Ik heb de ingredienten gemixt en in de oven gegooit, de deeg zelf smaakt wel lekker, maar hij blijft steeds plakken op de bakplaat. Heb al geprobeerd om margarine, olijfolie op de bodem te smeren, maar hij blijft nog steeds elke keer plakken.
Ingredienten:
1 ei
50 gr ultra fine oats
half tl. pizzakruiden
1/4 tl zout
80 ml water
Iemand een suggestie hoe ik het beter kan doen?
Ik heb al een paar keer zelf pizzadeeg proberen te maken uit ultra fine oats (Body&Fit).
Ik heb de ingredienten gemixt en in de oven gegooit, de deeg zelf smaakt wel lekker, maar hij blijft steeds plakken op de bakplaat. Heb al geprobeerd om margarine, olijfolie op de bodem te smeren, maar hij blijft nog steeds elke keer plakken.
Ingredienten:
1 ei
50 gr ultra fine oats
half tl. pizzakruiden
1/4 tl zout
80 ml water
Iemand een suggestie hoe ik het beter kan doen?

